Totalt antall sidevisninger

mandag 30. mai 2011

Honey på besøk og øyelysing.

 

IMG_2526

Da er tiden inne til å presentere Honey`s utvalgte Rødt hjerteJeg vil bare aller først fortelle at i dag har Honey vært på øyelysing, og “selvfølgelig” hadde hun de vakreste, vakreste øyne i hele verden Flaut fjes. Jeg blir alltid så glad når alt er ok med hundene våre. Og som vetrinæren sa: Dè øynene var helt perfekte. Deilig!

Siden vi hadde time så tidlig i dag var det mest praktisk å hente Honey i går kveld. Så hun har koset seg her sammen med de andre hundene i et døgn . Det er artig å se hvordan hun kjenner seg igjen fra tidligere besøk. Nå var det nesten 1 år siden Honey var her og fikk valper. Det var som hun var her i går. Hun bruker bare noen få minutter på å orientere seg i flokken og så er alt i orden.

De andre hundene syntes det er kjempestas å ha besøk av henne. De vet at det vanker noen ekstra godbiter når de får slikt besøk. I dag har vi kost oss på tur og de har lekt og herjet i hundgården.

Benyttet anledningen til å ta et bilde av far og datter:

IMG_2511

                                      og et tilSmilefjes med åpen munn

IMG_2523

                       Så kommer den utkårede:

                            Hjerter og ring

P1000274[2]

En nesten prikk lik Honey.Smilefjes Takket være Kristian så “fant” jeg denne praktkaren. Og eierne var villig til å låne ham ut. Han heter Nordanliden`s Pojvo. Til daglig så kaller de han noe så herlig som Labbetuss. (jeg har bare så sansen for slike navn)  Labbetuss er far til et kull for 7 år siden,han har gjort det bra på utstillling og til slutt men ikke minst: han har et herlig gemytt. Så er håpet at dette kan gi samme fargekombinasjon som foreldrene. Kanskje det kommmer en eller to Honeyer/ LabbetusserSmilefjes

Da er det bare å smøre seg med tålmodighet og vente på Honeye`s løpetid. Pappa Indy var veldig ivrig på å lukte datteren sin bak. Så jeg tror det er noe på gang om ikke så lenge.

Ha en fortsatt fin uke.

Siss

18 kommentarer:

 1. Så koselig å få Honey på besøk igjen:o) Moro å høre hvordan hun sklir rett inn i flokken igjen Sissel.

  FOR et fantastisk bilde du har tatt av far og datter. Særlig det øverste synes jeg var helt gull.

  Typen til Honey var jo bare knakande kjekk!!! Honey må være den aller peneste lapphunden jeg vet om, så dette bare MÅ bli bra Sissel:o) Det blir spennende å følge med på.

  SvarSlett
 2. Ååååååå så fine gode bilder av far og datter, og han Labbetuss, helt skjønn!!!

  Jammen finnes det mange flotte finske lapper!!!

  Lykke til!

  SvarSlett
 3. Nå ser det endelig ut som jeg har funnet en måte å komme inn på kommentar feltet.

  For noen fantastiske bilder av far og datter, skikkelige blinkskudd:o)

  Honey er vakker og veldig spesiell i fargen, tenk en hanne som er lik i fargen. Dette blir veldig spennende...så bra at gemyttet også er bra.
  Lykketil med parringen!

  SvarSlett
 4. Kjempespennende kombinasjon, gleder meg til å se resultatet. :-)
  Vi er veldig fornøyd med Honeysønnen som vi har i hus, han er bare så trygg og flott, og blir bedre og bedre. "Morskjærligheten" renner over hos meg om dagen :-)

  Helt herlig bilde av Honey og Indy, et ordentlig blinkskudd!

  SvarSlett
 5. For noen kjempefine bilder av Indy og Honey! :)
  Det blir spennende å følge med på valpene til Honey og Labbetuss! De er jo nødt til å bli utrooolig søte med de to foreldrene, og det blir gøy å se om de kommer til å ligne på dem!
  Masse lykke til! :D

  SvarSlett
 6. Oi, dette blir spennende!! Er fargen så uvanlig at du bare tror det kommer noen få av de i kullet? Hva tror du de andre blir da? Svarte med tegninger eller? Veldig spennende dette med farger altså!

  Masse lykke til!!

  SvarSlett
 7. Da prøver jeg for 6 gang å legge inn en kommentar. Sissil, jeg fikk tårer i øynene av de vakre bildene av Honey og Indy! Fantastiske er de. Og vet du at jeg er bare så inn i granskauen fornøyd med hannhund til henne, min drøm er jo også sånne vakre Honeyvalper. Og han er jo sååå lik henne, og ser bare så god ut. Blir kjempespennende å se hva som kommer ut av den romansen. Han hadde jeg valgt selv også som førstevalg. :):) Lykke til

  SvarSlett
 8. Gir meg ikke så jeg prøver igjen for ørtene gang på å komentere!!
  Kjempe fint at øynene til Honey var helt fine!! Noe som alle ser så det bar godt at dyrlegen så det åsså!
  Så flotte bilder av far og datter!!
  Så til slutt så må jeg jo bare komentere han staselige flotte Labbetuss!! Han så jo bare rå lekker ut!! Det kommer nok til å bli noen skikkelige hjerteknusere!!
  Ha en fin dag videre!! Så satser vi på at det blir en fin juni mnd!!

  SvarSlett
 9. Dette blir kjempespennende! Honey er en utrolig flott hund! :-)

  ps. det ligger noen finere bilder av Labbetuss i bloggen min.

  SvarSlett
 10. For et utrulig vakkert par <3 <3 . Håper det blir full klaff med alt sånn at det får valpekonsekvenser. Dere er flotte mennesker, dyktige oppdrettere og gode forbilder for veldig mange dere to på Kennel Fjelldronningen! Gleder meg veldig til å følge resultatene etter denne romansen:)Og så, det må jeg bare ærlig innrømme, har jeg en stor drøm om å få treffe på Honey den vakre, flotte søster Arja og menneskene deres i løpet av årets sommerferie.. Det hadde vært artig det. Mesteparten av ferien kommer vi nok til å tilbringe i Lofoten og omegn, de som har meg på facebook finner mobilnummeret mitt også der :) God sommer alle sammen. Lapphundklem fra Benita si Merete.

  SvarSlett
 11. Jeg prøver for ente gang, ikke grei denne bloggen. ;(((

  For noe bilder du har tatt av Indy og Honey!!!!! Det er jo kjempeflotte!!!!

  Og FOR en hanne du har funnet!!! Labbetuss er vakker-vakker og vis lynne er like bra som Honey, ja da må jo dette bli et superkull. :))))

  Ha en fin uke, snart helg!!!!

  SvarSlett
 12. kjempeflotte hundar! :D og gratulerer med resultatet på øyenlysinga, herlig!!

  SvarSlett
 13. Etter å ha prøvd flere ganger daglig i flere dager nå, hadde jeg neste gitt opp og tenkt jeg måtte gå mer drastisk til verks, men så fant jeg tipset ditt på Sidsels blogg! Jeg ville jo si at kombinasjonen Honey og Labbetuss må resultere i noen fryktelig søte valper! Vi gleder oss!

  SvarSlett
 14. Du verden for en vakker hund Honey er, helt nydelig! Hvis det blir et kull på sensommeren, er det mulig å melde sin interesse for kjøp? :)
  Hilsen Rita

  SvarSlett
 15. WOW! For et vakkert par!<3 Jeg ble helt matt nå!:D Håper alt jeg har på det klaffer så det kanskje nå blir ei lita jente på meg?;) Forresten veldig nydelige valpene til Ofelia ble. Må si dere virkelig får de søteste skapningene på kennelen deres;) Jeg følger spent med på det som skjer videre fremover. Gleder meg! Ha en flott sommer og kos dere masse:) Mvh Susanne

  SvarSlett
 16. Marianne:
  Jeg kan for lite om disse fargene på lapphunder.
  Kristian er nok fagmannen der:-) Han antar at det kan bli noen Honeyer/Labbetusser i denne kombinasjonen. Fargen er forøverig ikke så veldig vanlig.

  SvarSlett
 17. Rita:
  Du er hjertlig velkommen til å ta kontakt når alt er i boks:-)

  Til dere andre:
  Tusen takk for koselige kommentarer:-)

  SvarSlett
 18. Tipper det kommer Honeyfargede, Creme og kanskje sorte med tegn ;-)

  SvarSlett