Totalt antall sidevisninger

mandag 20. august 2012

En sommer er snart over, og minnene av den består…..

Den 16/6-2012 så fem herlige valper dagens lys, og med fem slike krabater i huset består sommeren stort sett av dem. Å - så heldig jeg er som får opplevet dette gang på gangSmilefjes

IMG_4962

Og siden jeg har vært mest hjemme i disse sommer mnd, så er det de aller aller næreste ting som blir satt i fokus. Som denne klematisen som har blomstret og blomstret i flere uker.

Eller gjeiteramsen som alldri har vært flottere og blomstret lengre i mitt minne.

P1000718

Og med slik blomstring blir enhver birøkter lykkelig. Årets blomsterhonning er nå klar til å spises. Den er bare så god. Og det kan med hånden på hjertet sies at er fra Sandefjordsdistriktet.

Honning 

Helse i hver en dråpe. Lykkelige meg som er gift med en slik birøkter.

IMG_4590

Og siden det er sommer og Baronessen vår har fylt et år fortjener hun å få litt reklame her på bloggen:

Hun er blitt en staslig dame, som er sjefen her i huset. Hun var ikke mange mnd før hun fanget sin første mus, og etter det har hun stort sett holdt det fritt for slike skapninger rundt husetLer så jeg ruller Noe vi er glad for. Hun har bestemt seg for at børsting er noe tull. Med det resultat at hun ble full av tôver. Mor i huset måtte gå til innkjøp av en klippemaskin. Uff den var dyr, men hva gjør vi ikke for disse dyra våre da??? Og hadde jeg visst at alle tôvene kom av feil fòrtype til henner, ja da hadde jeg spart meg for den utgiften. Med riktig fòr, ikke en tôve nå.Smilefjes med åpen munn

Frøken Rosendal 1 År

Slutter aldi å forundere meg over en katt`s balanseevne.

IMG_4592

Og med valper i huset og sommerferie for de fleste, har vi hatt mye hyggelig besøk. Den største overaskelsen var gode venner fra Valderøy som kom overaskende på besøk en av de få fine sommerdagene denne sommeren. Den eneste gangen vi har brukt grillen i sommer.

Frokost på trappen går også an, når solen skinner….

IMG_4681

Våre gode venner hadde med seg barnebarnet sitt. Hun har ikke vært her siden hun var 3 uker. Det som var artig var at hundene kjente henne igjen. Nå er hun blit 5 år og kunne passe på hundene. Sist var de som passet på henne, når hun lå i barnevognen.

IMG_4675

Og Asca sier aldri nei til litt kos:

IMG_4679

Alle barn liker Per, han har det man kaller barnetekke.

IMG_4685

Mens vi koser oss på trappen sitter hunden bak på verandaen og venter på sommerenForvirret smilefjes

Vi venter på sommeren

Skjønt Ofelia har fullt program med sine små, og hun har friskt i minne H-Kullet med en voldsom varme og våteksem. Så hun ønsker seg ikke noe spesielt varme..

For dere som ikke har sett hennes små, kommer det et bilde her. Flere bilder kan se på hjemmesidene våre

Alle fem i N-kullet

Ingen sommer uten Biri utstillingen. Dit kunne ikke jeg reise i år pga valpene, men Per og Asca tok turen opp til Biri. De koste seg med mange kjente både rundt utstillingensringen og på Furuodden camping. Noe helt spesielt med denne utstillingen. (Hytte Nr 9 er bestilt til neste år)..Jeg gleder meg allerede.

 P1000812

Asca er blitt veteran, og stilte i den klassen. Hun fikk excellent og ble nr 3 av 3. Vi er kjempefornøyd med den spreke jenta vår. Gratulerer til alle de andre Fjelldronninger som stilte med meget gode resultaterSmilefjes som blunkerDet er så gøy når dere stiller valper fra Fjelldronningen.

Og her ser dere Aiko til høyre i bildet. Belle`s kjæreste. Vi kommer på besøk igjen hvis alt ordner seg.

P1000832

God stemning rundt ringen.” Paparatsiene” er klare.

P1000807

Siden det var 25 år siden første utstillingen på Biri var det mange fine premier i år. Asca fikk med seg en hel kurv med forskjellige ting. Det var gøy, men den største overaskelsen Per kom hjem med var enda mer Fjelldronning-garn fra vår alles kjære Nøve. Ferdig vasket og nøstet opp. Den damen er helt makaløs. Tuuuuuuuuuuuuuuusn takk Nøve. Og jeg som trodde jeg hadde fått det som var av garn fra mine hunder. Også var det 6 nøster til. Det er da jeg ikke helt får bestemt meg til hva jeg skal strikke. Her må tenkes lenge og vel, for dette skal bli et varig minne.

IMG_5213

Og hvem er dette? Jo Oda den gode. Hun ble snytt for Biri i år. Stakars god Oda skjønte nok ingen ting når mor Inger ble lagt i ambulanse og ble borte fra bobilen og Furuodden Camping. Heldigvis tok Wence på Campingen seg av henne inntil videre.

P1000843

Og to uker senere er hun hjemme igjen sammen med mor Inger. God bedring til deg, Inger. Dumt med det lårhalsbruddet. Men om ikke lenge er du i farta igjen.

Inger

Oda satte pris på en lekestund med Indy idag:

Lek

Og nå begynner mine små nære ting å gå mot slutten. Et blogg-innlegg kan bli noe langt når man skal ha med seg mange uker. Og sommeren er jo ikke helt over enda. Jeg drømmer fremdeles om fiskestanga og et stille vann med “Skitt Fiske”. Det nærmeste jeg har kommet det i sommer er en gave fra en kjempejente som jeg setter utrolig pris på:

IMG_5020

Vi har alltid en kosekveld med god mat og drikke sånn like før valpene reiser og her er Gry i dansemodus med en valp.

Og her er mitt “skitt fiske” som smakte helt fortreffelig. Kan anbefales til dem som liker aquevit. Takk Gry!

IMG_5208

Da ønsker jeg dere fremdeles noen gode sensommer-dager fremover. Og om noen få uker kommer det et litt spesielt blogg-innlegg her ifra. Det blir det i hvertfall for meg. Jeg gleder meg til å dele noe med dere snart. Vent og se!

Siss