Totalt antall sidevisninger

søndag 30. september 2012

12 uker og livet er herlig, dere !

 

 

Jeg vokser meg stadig størreSmilefjes

IMG_5395

Og snart er jeg ikke en liten valp lenger, men en stor lapphundjente. Og skal man dømme etter min oppførsel så er det svært lite valp i meg. Jeg oppfører meg nesten som om jeg var en voksen hund. Bare se hvor fint jeg leier “tante” Asca i bånd:

IMG_5382

Stort sett er jeg med hele gjengen på tur hver dag, men her hadde jeg og Asca alene-tid med matmor. Dere skjønner: her på kennelen er de veldig opptatt av at vi får alene-tid sammen med de tobeinte. Slik at vi skal få en følelse av at det er bare dem og en eller to av oss. Ganske koselig syntes vi alle sammen. Jeg er nok i en litt spesiel situasjon siden jeg er minst og skal lære mest. Så min alene-tid blir litt mer enn de andres, men sånn må det være en stund til sier matmor.

Her trener mor og jeg på kontakt og sitt:

IMG_5434

Og her trener vi på kontakt, og å bli sittende:

IMG_5436

Husker dere fra siste innlegg? Hvor jeg fortalte at jeg skulle begynne i “barnehage”. Vel; det var ikke akkurat dèt jeg begynte i. Det var nemlig et kurs for slike valper som meg. Og der er det mange hunder kan dere troForbauset smilefjes11 i alt. Og det er mange typer jeg aldri har sett før. Heldigvis er det to lapphunder der utenom meg. Slik at en ikke føler seg helt alene på kurset. Og her må vi konsentrere oss heeeeeeeeeeeeele tiden. Lek: dèt får vi ta etter kurset. Men for meg som har så mange å leke med hjemme så er det ikke så farlig. Det viktigste på dette kurset er at jeg og matmor lærer noe nytt. Sånn at vi kan bli et godt team. Og det er vi på god vei til å bli. Matmor har endelig lært seg til å holde båndet mitt i høyre hånd og godbiten i venstre hånd. Dere skjønner det kunne hun ikke. Hun har i alle sine “hundeår” gjort motsatt. Så hun har virkelig måtte legge seg i selen for å få det til. Og endelig så fungere det, uten at hun kolliderer med mine hjørnetenner når hun skal gi meg godbit. ( noe som veldig ofte endte med en blødene finger eller to)Forvirret smilefjesNeste gang vi er på kurs skal matmor få tatt noen bilder .

Her ser dere noen glimt av meg og de andre hundene på kennelen i lek:

IMG_5432

Kom igjen, Frøya!  :

IMG_5419

Ta meg om du kan:

IMG_5415

Uff - her må jeg gi meg, Belle er så sterk:

IMG_5425

Se på de to da:

IMG_5430

Og her var vi alle fem på tur:

P1000891

Og når vi springer løse på jordene da er jeg både ertete og kjemperask:

IMG_5393

Dette var litt om hvordan dagene mine er. Jeg er som dere skjønner mye ute. Trener på masse rare ting. Jeg er for det mest en grei valp, men kan finne på rampeting som å ta garnnøstet til matmor, tøflene til matfar, smake på tv-skapet, bite i båndet mitt, og til slutt men ikke minst prøve å få tak i katten, men der må jeg trene ganske lenge for å klare å hoppe så høyt som den kan. Og dessuten så er det ikke lovFlaut fjes

Jeg er renslig ( nesten) Må si det er mye mas men den greia der. Ut når jeg har spist, når jeg har lekt, når jeg har sovet, og når jeg har spist igjen. Hender at jeg lurer meg til en ørliten skvett inne. Ikke særlig lurt det, for tro det eller ei: jeg må ut alikevel. Hm - forstå det den som kan!

Da ønsker jeg alle dere som leser dette en fortsatt god høst.

Nyt de fine dagene som kommer til dere, sånn som jeg gjør på dette bildet:

IMG_5406

Med påholden pote fra

Frøya