Totalt antall sidevisninger

torsdag 11. juni 2009

Store bilder :-)

 

 

                                              IMG_0333

En ekte Indianer (I karnevalsantrekk)

 

Endlig tror jeg at vi har fått det til ! Med god hjelp av min bedre halvdel ,og en god porsjon tålmodighet. Jeg tenker: Hadde jeg vært ung hadde dette vært gjort unna på en.to tre. Det har sikkert våre forfedre også tenkt /sagt før meg.

Da er det bare til og hive seg ut i den store bilde verden, og la det stå til. Noe rette program finner jeg ikke, det er nok  et sted:-)

Ha en fortrefflig kveld.                                                                                      

Siss

tirsdag 9. juni 2009

Valpekassene er klare

Her vil jeg ha valpene mine,i fars stressles..


Da er valpekassene på plass. En på kjøkkenet og en på valperommet.Og om noen timer er det ca en uke til Byu`ti kan begynne og valpe.
Som dere ser av bilde øverst så er det nok i stressless den frøkna kunne tenke seg og valpe. Den er for tiden bare hennes.Belle syntes det er lit moro og provisere henne på det og da knurrer Byu`Ti ,(pass deg).
Noe Belle over hode ikke bryr seg om.
Byu`Ti er kjempe stor og begynner nå og gå noe sakter på tur.Enten er valpene store eller så er det mange der inne?
Vi prøver nå og vise henne valpekassen, slik at hun skal være trygg på at det er der hun kan føde.Interessen hennes er ikke særlig stor.vi vet det kommer når det nærmer seg fødselen.Da er ikke tispene i tvil om hvor de skal være.Rart det der:-)

Bju`ti sa:
Jeg syntes ikke det er så deilig og ligge på et gulv,kanskje de jeg bor hos ikke har fåt med seg den moderne tiden,Jeg har hørt om fødestuer både med saco sekker og basenge. Ikke vet jeg hva det er og føde heller. Matmor sier at det skal hun hjelpe meg med, jeg får vel stole på det da........................

Ofelia velger og snike seg inn på soverommet hvis hun kan:-)Et lurt valgOfelia er ikke så stor og se til som Byu`ti,men så ligger hun ca en uke etter også da.Det er gjerne på slutten at de øker synbart mye i volum.

Ofelia tar livet med ro ,hun blei glad da hun så valpekassene hoppet opp der hun hadde valpene sine sist, for og forvisse seg om at her skal jeg være igjen. Hun har fremdeles nok med seg selv,den god jenta som alltid er nær mor ,er ikke det nå. Men jeg vet jo at det forandrer sg når valpene er født:-).........Den som blei aler mest glad for og se valpekassene freme .Var Indy gutten . Han smilte fra øre til øre, og måtte bare oppi for å se om det var noen små der. Han er glad i valper han.

Jeg skal prøve og holde dere oppdatert på den fantastisk spennende tiden jeg er så heldig og gå inn i nå.
Siss.

mandag 8. juni 2009

Stolt "hønemor"

Da er søndag gåt over til mandag, og jeg som trodde at jeg skulle skrive om den store utstillingen til rett tid. Sånn kan det gå ,men nå skal det skrives.
Dagen begynte med og hente Elisabeth på Framnes i Sandefjord ,og Balto gutten som er en valp etter Asca. Retning Drammen var grei,der kunne jeg på en måte ikke bomme.Elisabeth hadde tatt ut veibeskrivelse hvor vi skulle så hun var kart lese. Det ikke "data kartet viste, var at det var en vei som var bit til blindevei ,og der sto vi da og lurte på hva gjør vi nå? Snu og kjør til bake og les veibeskrivelsen vi hadde fått fra påmeldingen ,Og tenk vi klarte det.På en to tre var vi der vi skulle.
Og vi var nesten først av alle,etter hvert strømmet det på med mange kjente ,og utstillingen kunne begynne.
Det tok lit tid før finsk skulle i ringen,og vi fikk god tid til og prate med mange,men det er bestandig noen en ikke får pratet med. Et besøk vi satt ekstra pris på i dag var de som eide Indy før oss. Et rørende gjensyn , hunder glemmer aldri . Indy viste med hele seg at han var glad for og se dem igjen.
Så begynte bedømmelsen på vår rase,først ut var valper.det gikk jo kjempe fint BIR og BIM.til Fjelldronningen valper en fra E kullet( Eroxie) og en fra F kullet (Fridthjof)så var det unghund klasse hvor også fjelldronninger barn var representere,med kjempe gode kritikker,og til slut åpen klasse med en representant med 1p.og kjempe god kretikk. Til dere alle jeg/vi er så stolt av dere.Takk for at dere stiller opp, og viser frem hunden deres.
Nå glemt jeg nesten Indy gutten da ,han fikk 1p og blei nr 2 . Så det siste Certe lar vente på seg, vi stilte også på Lørdag med samme resultat.Heldig vis reiser jeg hjem igjen med same god gutten uansett resultat:-)
Takk for en fin dag til der alle .
Ha en fin uke.
Siss