Totalt antall sidevisninger

lørdag 5. desember 2009

5 Desember

Nissen passer på Belle

Nissen passer på Belle.

fredag 4. desember 2009

4 Desember

Ofelia inspiserer restene av tuntreet vårt

            Når nettene blir lange og kulda setter inn:  Dà er det godt å ha masse pels og masse ved…:-)

torsdag 3. desember 2009

3 Desember

Indy og pepperkakene

Alle hundene varmer hjertene sine i desember med pepperkaker og honning.

onsdag 2. desember 2009

2 Desember

Asca med nissen

Asca og mor har begynt å pynte til jul ute. Alle nissene må frem. Det var så vit Asca orket hun har kennel hoste.

tirsdag 1. desember 2009

1 Desember

Mot solen nov'04 

Så er nedtellingen til 24 desmber begynt:-) Ta det med ro å ikke stress.

søndag 29. november 2009

En dag på Lillestrøm

Det er helt greit å stå opp gry  tidlig når en skal på utstilling. Jeg var red for å ikke komme tisd nok til årets store utstilling. Så derfor hadde jeg overbevist gry om at vi måte kjøre kl 6.00  fra Tønsberg Jeg var der 10 på seks ,og Gry noen minuter senere. Vi hater begge to å komme forsent til avtaler.Kjekt for da rakk vi å lufte hundene før de skulle sitte i samme bur inn til utstillingen. På minuttet kl seks var vi på veien, praten gikk av seg selv, og det gjorde nesten bilen også. På en to tre var vi freme. Vi nølte aldrig på hvor vi skulle kjøre. Gry lurte et parr ganger på om dette var ret vei, Jeg svarte stadig at det er det sikkert. Så uten GPS og Kart kjørte vi rett på.  Det var heldigvis god plass på parkeringen, vi fikk hundene ut og instalert de på tralle som Gry hadde lånt for anledningen. Da var det bare å finne ret hall å få instalert oss.  Utrolig men sant vi var de første til ringen. Deilig å kunne velge akkurat den plassen man vil:-)

                                             Gry kjører tralle

 IMG_0001

IMG_0002

IMG_0004

                                        Hallen er nesten helt tomm:-)

IMG_0003

                                     Vi klarte det

IMG_0005

Det var stille og godt i hallen en halvtimes tid.Men da blei det liv i leiren. Cita blei perjodevis helt “tulling.” Hun bjeffet på alt og ikke noe. Det var da jeg kjente stresset meldte seg for mit vedkommende. Noe som selvfølgelig ble overført til min kjære Cita. Milli stakars prøvde å roe både meg og Cita. Milli er bare skjønn. Det skulle gå nesten to timer fra vi kom til det var vår tur i ringen. Først var Milli og Gry på banen . Det blei 1.1.HP. Gratulerer igjenn:-) Så var det Sidsel med Arie Det blei 1.2 så var det åpen klasse med meg og Cita + Sidsel og vår Honnye. Honnye fikk 1.2.  Gratulerer kjempe masse Sidsel . Så var det Cita med sin 2.   Jeg har vel aldrig vært så glad for en blå sløyfe som i dag. Her kommer kritiken………..

23 mnd. rød , meget vakker, velprop og balansert i det ytre, men trenger å oppnå tilsvarende indre balanse. Vakkert  fem hode.Velvinklet, glimtvis velgående,korekt kryss og hale. Dessverre ennå alt for stresset, men jeg er overbevist om at med en så dyktig eier vil dete bli en fantastisk flott lapphund. 

Som dere skjønner har jeg en lang vei å gå, men dette ga meg enda mer piff til å jobbe enda hardere med å få hun til. Jeg gir meg ikke.

IMG_0022

Milli står og går pent

IMG_0017

IMG_0016

Kunsten å slappe av ,det kan Milli mor

Etter at vi var ferdig stilt med hundene ,tokk vi oss en runde rundt for å se på standene. Det var ikke lenge vi orket det. Masse mennesker og mye kaos. Vi fikk sette hvordan Lapphund standen så ut. Mariann har gjort en god jobb der med hunde bilder. Mange bloggere som hadde sin hund på veggen.     

                                                               IMG_0023

Da  var det på tide å komme seg hjemover igjenn. Vi hadde bestemt oss for å spise bare vi kom oss ut av Oslo. Under veis kom vi på at Sande var et fint sted ,der har de god mat. Sande stasjon er bygd  om til kro. Der spiste vi årets juletalerkken. Pinne kjøtt . Det eneste som manglet til denne retten var øl og Aqevitt. Det får vi ta igjenn en annen gang.

Takk for en fin dag Gry. Koslig å bli mer kjent med deg.:-)

                                                          IMG_0025