Totalt antall sidevisninger

fredag 27. november 2009

Milli, Gry og Ola har vært på besøk

Milli,Gry og Cita

Milli syntes Cita er noe “frekk”som tar matmor sitt fang

Kl 10 i dag fikk vi en koselig tekstmelding fra Gry. De kom en tur på besøk hvis det passet for oss. Og selvfølgelig passet det:-) Kaffen blei satt over,og heldigvis hadde jeg snurringser fra Findus i frysen. Milli hadde vært og øyelyst seg i Sandefjord. Hun var helt klar til lek med Cita som var inne. De andre hundene var ute,og hadde et avslapet forhold til de som var ine. Dette er noe jeg trener hundene på,at de skal akseptere at de ikke altid får være med der det skjer noe……..

Milli og Cita fant tonen med en gang. Gry sa det var som å se Charlie og Milli sammen. Det var ikke mye pause der ,bortset fra når Gry satt seg på gulvet med dem. Da vile begge ha Gry sit fang. Dere ser hvem som vant:-) Cita tror det er bare henner i hele værden.

Det var ekstra koselig at Ola var med på besøk. Da blei vi liksom litt bedre kjent med han også. Kan hende han syntes det blei lit mye hunde prat? ?? Det er liksom noe med det, en tenker at nå får en prøve å snakke om andre ting også, men før en vet ordet av det er en over på hunder igjenn. Tror Ola og Per snakket om litt annet når Gry og jeg beundret våre firbente. Til dere alle tre :Takk for et kjempe koselig besøk. Cita satte seg til å ule ved utgangsdøren når dere var reist. Hun ville leke mer...:-)

Etter besøket i dag blei Cita badet og fønet , så nå er hun klar til den store utstilingen til søndag. Vi gleder oss. Håper vi treffer noen av bloggerene på Lillestrøm. Til dere andre: Ha en fin advents helg!!

Siss

Skal vi leke?er du klar

Vi leker lit til

Jeg har lært det av deg

Nå er vi sliten

To fine jenter

Skal jeg viske deg noe

Vi  vil sitte på gyrs fang

Takk for i dag Gry!

Gry og Cita