Totalt antall sidevisninger

fredag 27. november 2009

Milli, Gry og Ola har vært på besøk

Milli,Gry og Cita

Milli syntes Cita er noe “frekk”som tar matmor sitt fang

Kl 10 i dag fikk vi en koselig tekstmelding fra Gry. De kom en tur på besøk hvis det passet for oss. Og selvfølgelig passet det:-) Kaffen blei satt over,og heldigvis hadde jeg snurringser fra Findus i frysen. Milli hadde vært og øyelyst seg i Sandefjord. Hun var helt klar til lek med Cita som var inne. De andre hundene var ute,og hadde et avslapet forhold til de som var ine. Dette er noe jeg trener hundene på,at de skal akseptere at de ikke altid får være med der det skjer noe……..

Milli og Cita fant tonen med en gang. Gry sa det var som å se Charlie og Milli sammen. Det var ikke mye pause der ,bortset fra når Gry satt seg på gulvet med dem. Da vile begge ha Gry sit fang. Dere ser hvem som vant:-) Cita tror det er bare henner i hele værden.

Det var ekstra koselig at Ola var med på besøk. Da blei vi liksom litt bedre kjent med han også. Kan hende han syntes det blei lit mye hunde prat? ?? Det er liksom noe med det, en tenker at nå får en prøve å snakke om andre ting også, men før en vet ordet av det er en over på hunder igjenn. Tror Ola og Per snakket om litt annet når Gry og jeg beundret våre firbente. Til dere alle tre :Takk for et kjempe koselig besøk. Cita satte seg til å ule ved utgangsdøren når dere var reist. Hun ville leke mer...:-)

Etter besøket i dag blei Cita badet og fønet , så nå er hun klar til den store utstilingen til søndag. Vi gleder oss. Håper vi treffer noen av bloggerene på Lillestrøm. Til dere andre: Ha en fin advents helg!!

Siss

Skal vi leke?er du klar

Vi leker lit til

Jeg har lært det av deg

Nå er vi sliten

To fine jenter

Skal jeg viske deg noe

Vi vil sitte på gyrs fang

Takk for i dag Gry!

Gry og Cita

12 kommentarer:

 1. Vi har storkost oss på besøk i dag Sissel! Ola også, men han sier ikke så mye til å begynne med han, særlig ikke når jeg til stadighet penser temaet over på hund.... Jeg hørte at han og Per snakket litt når vi var på kjøkkenet. Han dro i allefall fra Jåberg med følgende kommentar "Her var det koselig da, og veldig hyggelige folk":o) Det er noe dere gjør, som får folk til å føle seg veldig velkomne hos dere (vurderer å be dere kjøre et slags kurs på det området;o).

  Cita og Milli ble jo gode venninner med en gang. Kjempegøy å høre at Cita savnet den nye venninna si':o)

  Tusen takk for oss, kaffe, kaker og det flotte "Fjelldronningteppet"!!! Det var kjempefint og jeg satt veldig stor pris på det Siss!!

  Ola og Milli hilser og jeg slenger på en klem:o)

  SvarSlett
 2. Så kjekt det hørtes ut med besøk! Ser ut som Milli og Cita ble veldig gode venner på bare så kort tid! :D Og Cita som satt ved døra og ulte da Milli gikk, da! ;)

  Veldig mange fine bilder! Lykke til på utstilling på søndag, og god helg til dere også! :D

  SvarSlett
 3. Så moro med et besøk sånn på sparket. Og Gry og Milli er alltid koselig å få besøk av. Ja, er Cita så lik Charlie som jeg så, så tenker jeg de to hadde det veldig moro.

  Masse flotte bilder du har tatt, jeg må ta meg en titt til.

  Ha en god helg på Jåberg! Og please, kjør forsiktig på søndagen.

  SvarSlett
 4. Veldig gode og fine bilder av kose-leke-jenter.

  Masse lykke til med utstilling av fine Cita, blir spennende å få høre etterpå.

  God tur til deg å Gry!

  SvarSlett
 5. Så koselig det der så ut :-)
  Når på søndag er det dere skal stille? Vurderer å ta med meg Kid og se på :D

  SvarSlett
 6. Nina: Ta det helt med ro...Vi har så god tid at vi nesten kan gå til Lillesrøm.He he. Jeg skal passe på så Gry ikke kjører for fort osv...

  Nanette: Vi har frem møte kl9.00.Hall:E Ring nr 41. Det er bare noen få hunder før oss... Håper vi ser deg:-)

  SvarSlett
 7. Vi hadde vel klart å gå forbi også..... Jeg kjører ikke for fort, men på E18 har vi jo lov til å gi på litt, vi får bare sakne farta i god tid før Lillestrøm....

  SvarSlett
 8. Så kjekt besøk, Cita er jo helt hærlig, ho ser så søt og lita ut :)
  Lykke til på søndag, og kos dere! :)

  SvarSlett
 9. Kan fortelle at Lisa Trøim, på Aqua Dogg,der har rehab på Chicko, skal stå på stann. Kanskje hun har bilde av han, hvor han går på tredemølle i vann.

  Vi snakkes!

  SvarSlett
 10. Gry: Jeg liker fart .Det er bra at det er du som kjører:-) Har tenkt å filme hele turen vår.Det kan jo bli gøy......

  Luna: Cita er ikke så kjempe stor , men hun er noen cm høyere en sin mor.Belle er akkurat minste målet på Fl...

  Inger: Da skal vi se etter Aqua Dogg.

  SvarSlett
 11. Så koselig å få besøk av disse tre. Tror faktisk Ola både gleder og morer seg over kvinnfolkas hundegalskap :o)
  Vi hørte mange godord om Cita etter Kongsberg-helga, disse folka var betatt allerede da. Blir spennende å se hva som skjer på Lillestrøm!
  Bader du henne så nær inntil utstillingen?

  Lykke til! Kjør som best dere kan, så går det nok bra :o)

  SvarSlett
 12. Så flotte bilder av Cita,Milli og Gry!! Morro at de to jentene fant tonen! Lykke til i ringen i morra og kjør forsiktig!!

  Ha en fin adventshelg dere åsså!!

  SvarSlett