Totalt antall sidevisninger

lørdag 15. oktober 2011

Lenge siden sist!

Hei alle bloggere!

Det var jammen på tide at jeg gir fra meg et livstegn. Jeg har ikke gått i vinterdvale, selv om vinteren er like om hjørne. Jeg ser at det er snø på toppene i vårt land. Og enkelte steder har de faktisk fått vinter alt. Som det vinterbarn jeg er er jeg faktisk litt misunnelig på dem som har vinteren rundt seg allerede. Det har seg slik at jeg egentlig ikke kan få nok av dette vakre hvite pulveret. Og når jeg atpå til snart kan begynne å glede meg til julen, ja da er livet helt perfekt for megSmilefjes med åpen munn(jeg fant både pepperkaker, julebrus og juleøl i butikken i dag) Kjøpte jeg det??? Tja!!!!!!

Vel, det var noen tanker om årstiden. Her hos oss har det gått i et kjør siden vi var på Biri. Vi har bygd på 12 2m inngangsparti, pusset opp gang og diverse andre rom, har parret to tisper og fått et aldeles vakkert  kull med valper. Honey`s andre kull. Så når disse er levert er det Sidsel og Rolf som overtar henne i sitt eie. Så blir det opp til dem om Honey skal ha flere småSmilefjes

Valpene ble født for en liten uke siden. Det kom 2 hanner og 2 tisper. Noen ordentelige gode og runde klumper. De har lagt på seg nesten 500 g siden de så  dagens lys. Honey har  masse mat til sine små. Hun pusler rundt dem hele tiden. Akkurat slik en skikkelig “hønemor” skalSmilefjes

 

IMG_3282

                   Jeg passer på mine små.

 

IMG_3269

                         Mette og gode!

IMG_3241

Sidsel var med på fødslen, hun kom etter at den første valpen var født…

Og under ser dere alle de fine “lappene” mine på tur i et aldeles nydlig høst vær i dag. Det gikk to dager fra Honey fikk valpene til hun ville være med flokken på den daglige skogsturen. Det er ikke noe som er bedre enn det. Jeg tror at da blir tispene fortere kvitt ting som skal ut etter en fødsel.

P1000414

Vel da var dette et livstegn fra meg, Så får jeg håpe og tro på  bedre tid etter hvert. Skal prøve å holde dere oppdatert om valpene som er kommet, og de valpene som vi venter om noen uker.

Da ønsker jeg dere en fortsatt fin helg!

Siss.