Totalt antall sidevisninger

søndag 15. november 2009

Kongsberg utstilingen.

IMG_5999

                                        Gry har funnet seg en fin plass

    IMG_6000

                               Gry Viola ,Inger og Roxie koser seg ved ringen

Tidlig opp, og avgårde til Kongsberg med to pratene damer i bilen. Den ene var Inger å den andre var en dame jeg ikke kjente. Men hun fortalte meg stadig vekk at jeg skulle ta første til høyre inn i neste rundkjøring. Det var temlig fornuftig av Inger å ta med en slik GPS. Min stedsans er nok heller dårlig. Også passet Inger på at jeg ikke kjørte for fort. Å tenk dere det , at tiden til denne snakkedamen stemte på minuttet. 

Vel freme i  ishallen var det bare å finne ringen til Finsk lapphund.Der var det jo så mange kjente. Deilig å se dere alle sammen:-) Og for en gang skyld stilte jeg ingen hund selv, men jeg hadde fire hunder fra oss å være stol av. Til alle Fjelldronninger i dag . Dere var kjempe flinke med hundene. Gratulerer så massssssse:-)

Vil selvfølgelig gratulere alle dere andre også med gode resultater. En spesiel gratulasjon til Idas Kero. Far til  F- kulet vårt .Han ble champion idag. Det fortjente denne fine gutten.   Jeg har hat en helt fantastisk dag med dere alle sammen. Altid trivlig å treffe lapphund eiere. Like blide som sine hunder, er det ikke noe som sier som hund som eier ??????? Bare synd at slike dager går så fort. Med et er det på tide å vende nesa hjemmover. 

Snakkedamen blei instalert å vi kunne begynne å kjøre. Inger og jeg hadde bestemt oss for å spise på en kro på hjemmturen. Første forsøk blei noe komisk . Vi travet inn på noe vi trodde var et spise sted. Der inne var det en hel skåk av unger  som sprang rundt. Jeg spurte den ene av dem hvor kaffeterian var? Hun så på meg med store øyne å sa ; her er det  barne teater her.  Jeg måtte jo si at vi gjerene skulle ha set på det ,men at vi ikke hade anledning denne gangen. Når vi kom ut der i fra leser Inger plutselig på et skilt i vindu hvor det står fotpleie. Hvor blind går det an å bli ?  Vi få skylle på lavt blodsukker,for sultene var vi.Vårt neste stoppe sted blei på Re. Der var det en koselig kro vi kunne spise på.  Så bar det til Andebu med Inger. Den turen blei noe “tåkete”  Det skule bli værre. Jeg brukt 1 time fra Inger til meg. Altså dobbelt så lang tid som jeg normalt bruker. Tåka lå så tykk at jeg så bare noen meter ,på toppen av det hele frøys dette på bakken. Heldigvis er jeg kjent  i området , så jeg kunne denne veien godt. Ellers er jeg redd jeg hade havnet i en eller annen grøft. Må si jeg var glad når jeg stoppet bilen hjemme. Da var det godt at han far hadde nykokt kaffe til meg:-)        

Bildene jeg tokk i dag blei ikke noe av ,bortset fra de to første som ligger her. På et eller annet vis har jeg stilt på en feil knapp så alt har gåt i svart………………… :-(

Ha en fin uke.

Siss.