Totalt antall sidevisninger

tirsdag 26. januar 2010

Ballen til nytte.

                            Cita med ballen

                                                                     Cita og ballen

Har lyst til å dele en søt hisorie med dere.

I dag fant jeg frem en ball fra valpekurven min. Den var tiltenkt å bruke på en trugetur med to av hundene.

Da det var veldig kaldt her i formiddag’ så var det aldri aktuelt å ta frem noen ball. Asca og Ofelia sprang hele tiden for å holde varmen; vi gikk på kornåkrene rundt her i nydelig vintervær. Det var sol og vindstille – og kaldt.

Det som slo meg når jeg kom hjem fra turen var at Cita tidligere på dagen ble veldig glad da hun så denne ballen, men siden hun skulle på vanlig gå tur med innslag av dresur så ble den ikke med. Mån tro om hun var like intreset i den nå hvis jeg tok den med meg i hundegården til henne.(jeg skulle så veldig gjerne ha hun til å bli lit gira på en leke) Å gjett om hun ble gira,hun eksploderte med denne ballen som leke. Hva er det som skjedde? Var det forde Indy var der og ville leke sammen med henne ,eller er det rett og slett at hun husker ballen fra hun bodde her som valp?? Jeg velger å tro det siste. Forde hun har hvært svært lite intrisert i lekere her, Det har sett ut som at det har hvært noe dumme greier som hun bare har kastet et lite blikk på ,for så å finne på noe annet. Å det jeg nå lurer på er hvor mye kan en hund huske fra sine første leveuker? Det er noen som hevder at de glemmer aldri sine oppdrettere. Jeg begynner faktisk å lure på om dette virkelig stemmer. Cita har nemlig gjort mange ting her i huset med den største selvfølgelighet, blant annet må hun få maten sin der hun fikk den når hun var valp her hos oss: På valpe rommet. Har prøvd andre steder, men det fungerer ikke.

Jeg er i hvertfall kjempe glad for hennes interesse for ballen. Vi begynner nemlig på et nytt kurs til uken,og da skal det bli deilig å trene med henne ,og ha ballen som forsterkning. Prøvde den litt senere i dag , og hun gikk som et tent lys i håp om å få denne ballen som premiering.

 

Cita og Indy med ballen

                                                        Få den da Indy!

Hvem vinner

                                                         Hvem vinner?

Cita og indy med ballen 2

                                                            Jeg vant

Nå er den min

                                                                 Full fart

                         Cita i fart

 

IMG_6478

                                               Å så glad jeg er

IMG_6501

                             Den smakte akkurat som da jeg var liten

IMG_6504