Totalt antall sidevisninger

onsdag 29. april 2009

Endelig :-)


Endelig kan jeg sette meg ned og skrive noen ord i blggen.Det blir nesten litt "flaut " jeg ikke har hvert her på hele tre uker, men sånn er det når en bare har en pc tilgjengelig i huset. Gleder meg stort til høsten da får jeg en pc som er bare min:-) :-) :-)
Det har skjedd mye her siden påske ,BjuTi blei paret 17 april med en flott gutt på sørlandet. Også vet vel alle hva Ofelia,Nalle,Nøve og jeg gjorde på Kongsberg?
Vi stilte hundene våre he he he...
Kongsberg utstillingen var som den pleier helt utrolig fin. Jeg simpelthen elsker og se så mange Finske lapphunder på en gang,og det er helt utrolig hvordan det har økt med finske på de 4 åra vi har hvert med. Skulle ønske at generalforsamlingen med utstilling varte over 2-3 dager slik at jeg hadde tid til og snakke masssssssssssssssssse med dere alle sammen.Biri er lit bedre slik for da pleier mange og overnatte. Da blir det gjerne noe god mat og drikke ut i de små timer noe jeg setter stor pris på. Det og kunne snakke både om hunder og annet .Som igjen gir en nye venner/kontakter. Biri blir det ikke noe av i år ,sån er det når en planlegger valper sommerstid. Jeg kommer streker til bake neste år.
For de som lurer på hvordan Ascas hjemkomst fra påskeferie blei. Asca var overlykkelig for og være hjemme igjen sammen med sine Problemet var at hun hadde nesten mistet leder rollen sin.BjuTi hadde helt usynlig for oss to bent tatt over leder rollen. Det skal jeg love dere blei noe bråkete greier ... Asca ville ikke gi seg og det ville ikke Bjy Ti heller ,men til slutt ga den yngste seg .Det hele på gikk i noen timer.De tre andre gikk vekk dette bråket ville de ikke være med på.
Det er ikke ofte Asca tar i på agresiv måte ,men det måtte til denne gang.Jeg tror det er lenge til hun har lyst til og dra på ferier igjen.
Indy prøvde seg på en liten ferie her om dagen ,og det gikk kjempe fint så han er i hvertfal ikke sjefen her i huset. Han har det for øverig helt forferdeliog om dagen .Han må nemlig være med meg ut i bånd på plenen ,mens jeg holder på i hagen.I dag var jeg akkurat ferdig med og plante og så i staude beddet ,skulle bare inn og hente kaffen og en røyk for så og sitte og se på resultatet.Hva skjer mens jeg er inne? Jo den frustrerte Indy har gravd opp halve beddet, stauder og annet ligger i et eneste kaos.Det er da jeg noen sekunder lurer på hvorfor jeg har hund? For og få meg en god latter Indy og jeg blei enig om at han hadde hvert flink.kaffen og røyken smakte helt fortrefflig. Det er ikke så lett og være Indy heller da ,med tre løpetisper i huset ,et sted må han få ut frustrasjonen denne gangen var det beddet i morgen er det agility banen. Ha en fortsat fin vår alle sammen .Jeg håper pc blir litt mer tilgjengelig nå når han far i huset er ferdig som leder i lapphundklubben..
Siss