Totalt antall sidevisninger

fredag 5. mars 2010

Soldager og kurs.

                          Ofelia

Så er snart en ny helg på vei inn i heimen. Uken som har gått har vært preget av masse positive opplevelser. Opplevelser som jeg tenkte jeg ville dele med dere ,i tekst og bilder.

Vi på østlande har vært så heldige å ha opplevd noen fantastiske dager med sol som bader seg i snøen. En påminnelse om at våren er like om hjørnet:-) På slike dager benytter jeg en hver anledning til å gjøre ting med hundend ute. Det er alt fra sparketurer til å vasse i snø til livet.  her om dagen tokkk jeg med alle fire på en runde i skauen,uten ski og truger. Helt utrolig flot å se hvordan disse lapphundend brøytet seg vei med skuldrene ,de vekslet også på å gå foran.  Jeg kunne da gå etter i fotfare dems. Det var bare Belle som ikke ville gå der foran. Hun ville helst gå etter meg. Det er jenta si som vet hvordan hun vil ha det:-)

Hjelp jeg gir meg

                                                               Indy,Cita og Asca i lek

                              Gode venner

                                        Ofelia og Belle diskuterer dagens meny.

Tre dager i uken er jeg på kurs . To dager lydighet og en dag Agility. Cita er nå i gang med sit andre kurs, og jeg ser stor fremgang på henner. Det er i ferd med å bli en trygg og god hund. Alt går hvis man bare er tålmodig og konsekvent på det man vil oppnå med hund. Cita vise nå faktisk masse glede ved å gå lydighet med meg. Hun logrer med halen store deler av kurset. Hun har også fått lov til å være med på agility. Det er helt toppers:-)    Tror nesten hun er den fødte agility hund. Ingen ting er farlig på den banen for den jenta, men så har hun Indy som forbilde da vet dere.

IMG_7007

                                                       Cita på kurs med mor.

IMG_7030

                      Se jeg ligger enkelt dekk.Mor er flere meter i fra meg

IMG_7000

                   Mine alle beste venner på kurset, Anne og Bernern Civa

IMG_7011

       Elisabeth og Balto er også på kurs, men cita er litt sjalu på Balto. Her ser det ut som gutten vil leke:-)

IMG_6924

Oi sann her var det en parabol. Tenk dere det etter 4 år har vi endelig fått orden på tv i huset. Tror ikke vi er de store tv - slavene nei. Det var i grunnen greit å se et helt program uten flimmer på skjermen, men det er da nokk en duppe ditt og sette seg inn i . Her kan det spoles både forlengs og baklengs + taes opp i bøtter og spann. Vet i grunnen ikke når en skal få tid til alt det der.???

Denne uken har vi også vist frem de herlige hundene våre til folk som ønsker seg F.L. Har stadig telefoner fra folk som vil komme for å hilse på oss og hundene. Joselig å bli kjent med nye mennesker. Og selfølgelig faller alle for våre hunder ,Det skulle bare mangle værdens beste er jo de ,akkurat som dere andre syntes om deres hunder.

Det var litt om livet hos oss for tiden. Jeg og Per vil takke dere alle for den varmen dere ga oss  i form av E,poster .telefoner , brev. og  blogg  vedrørende Byu`Tis bortgang.  Hun er nå godt bevart i våre hjerter.

 

                               Da vil jeg ønske dere en hoppende fin helg med mase sol og glede:-=) 

                        Et vår hopp

Fra Siss