Totalt antall sidevisninger

lørdag 12. juni 2010

Gratulerer med dagen Inger og Nina:-)

 

 

                                                       Norsk flagg med bevegelse

Kjære Inger og Nina!

Jeg vil på denne måten få gratulere dere med dagen i dag. Det er helt tilfeldig at jeg husker at det er i dag dere fyller år. Må si at det med datoer er jeg ikke god på.  Det må være at dere har bursdag på samme dag som gjør det underverket at jeg husker denne dagen:-)

Da ønsker jeg to gilde damer en fantastisk fin dag!

 Inger og Chico i utstillingsr 2-8-08

Charlie og Nina

Hurra for deg som fyller ditt år!

Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,
og se, nå vil vi marsjere,
bukke dypt og neie, snu oss omkring,
dans så for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting
og si meg så, hva vil du mere? Gratulere!

Norsk flagg med bevegelse
Høyt våre flagg vi svinger. Hurra!
Ja, nå skal vi riktig feste!
Dagen er din, og dagen er bra,
og du er den aller beste!
Se deg om i ringen hvem du vil ha!
Dans en liten dans med den du helst vil ha!
Vi vil alle sammen også være gla'
og en av oss skal bli den neste - til å feste!

Klem til dere begge fra Siss

tirsdag 8. juni 2010

Edel Cita, Honey, valper og God Sommer!

IMG_7948

                                          Cita på NLK-utstillingen i Drammen 5.juni 2010

Da er Drammen`s-utstillingen over for denne gang. Det er alltid hyggelig å være på NLK sine utstillinger. Masse hyggelige folk, og god stemning.  For meg så var denne utstilingen en skikkelig test på hvor langt jeg var kommet med Cita og hennes oppførsel i “sosiale sammenhenger”. Det er bare èn ting å si om den saken, Cita: Jeg er så stolt av deg! Tenke seg til at du av alle kunne sitte oppe i mors stol helt rolig uten å så mye som prøve å hoppe ut.,eller bjeffe. Det er så deilig å endelig ha kommet frem til mål en. Du stoler på meg og jeg på deg. Da har vi det så mye mer trivelig i lag:-)   Du oppførte deg også kjempebra i ringen. At dommeren syntes du var en “edel tispe”, er jeg helt enig i. Det var bare det at det stoppet opp på det “edle”. Helt til vi kom til bevegelsen: den var svært effektiv ifølge dommeren. Så da er det vel slik da, Cita: Du er Edel å se på ,men mangler hode ,snute, ører, rygg, og pels. “Blå sløyfe” var det vi fikk. Og vi gikk “seirende” ut av ringen uten et eneste bjeff:-) Ellers var det som alltid hyggelig å treffe flere Fjelldronning-barn på utstillingen. Jeg syntes dere gjør en god jobb alle sammen! ( Grattis med det) Denne gangen ble det mye blått ,men vi skal være klar over at en blå premie er ingen dårlig premie. Det står skrevet i NKKs utstillingsregler om blå sløyfe: Hund av god type og bygning, hvis ekstriørfeil ikke er mer fremtredende enn at den kan sies å være en god representant for sin rase.

Jeg hadde bestemt meg for å ta masse bilder på denne utstillingen, men det blir aldri slik man hadde tenkt seg. Men takket være Sidsel så ble det masse fine bilder av meg og Cita i ringen. De bildene jeg sjøl skulle ta ble heller dårlige. Så beklager Sidsel: det ble ikke noe av bildene jeg tok av deg. Det var forøvrig kjempetrivelig å kjøre sammen med deg på utstilling. Så takk for en fin dag:-)

                                                   Et fint sted å ha utstilling:

          IMG_7925        IMG_7927      

          IMG_7922        IMG_7956

                                                               Bilder fra ringen:

              IMG_7962 IMG_7952

             IMG_7945 IMG_7937

                                             IMG_7970

         IMG_7986              IMG_7963

                                                       IMG_7985

Da har jeg presentert noen glimt fra utstillingen. Da går jeg elegant over til den store begivenheten som er nært forestående hos oss. Da jeg kom hjem fra utstillingen på Lørdag tok jeg med meg Honey hjem til oss. Det er nå hennes hjem i de neste 9 ukene. Jeg skjønner at dette ikke var så lett for Sidsel. Men som hun vet så er Honey i de beste hender, og alle hundene her hos oss aksepterte straks at Honey kom inn i huset. Den som er aller mest varsom med henne er den yngste, Cita .Det er helt rørende å se hvor forsiktig hun er med Honey. De andre har også forståelse for at Honey er høygravid og skal snart føde. Indy ble kjempeglad når valpekassa kom opp. Han måtte bare sjekke umiddelbart at det ikke var noen valper der. Belle må sjekke hver morgen at det ikke har skjedd noe nytt. Asca er den moderlige som alltid ser etter at alt går greit for seg. Ofelia er den som stadig må bort og sjekke at alt er i orden. Så totalt sett har Honey det helt perfekt:-) Fra nå av og en del uker fremover kommer jeg nok ikke til å skrive i denne bloggen på grunn av tidsnød; da kommer jeg i stedet til å oppdatere det meste i den bloggen vi har på våre hjemmesider. Der vil det bli lagt inn filmsnutter av Honey og valpene hennes. Og som vanlig vil jeg lage en vanlig side med valper denne gang også.

Den første filmen er lagt ut idag forresten:-)

Da vil jeg ønske dere alle en riktig god sommer!

Siss.