Totalt antall sidevisninger

lørdag 20. juni 2009

Valper født:-)

 

Byu`Ti og de små 20-6-09  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                      En sliten, men stolt mor

Da er en lang natt over : 3jenter og 2 gutter har sett dagens lys. Kl 23.00 den 19/6 gikk vannet hos Byu`Ti. En time etter var den første valpen født, og da hadde vi bikket over til den 20/6 (forøverig min brors fødselsdag). Den første valpen var ei fin jente svart med tegninger. Det skulle gå hele 2 timer til nesre valp var født , og sån fortsatte det til kl var 7.15 på morningen. Da var både Byu`Ti og vi slitene. Endlig la hun seg til og sove, og alt virket normalt. (og det er det fremdeles) God appetit,ingen feber,har vært på tur to ganger i dag, og steller barna sine med en rørende iver. Kunne skrevet mye mer ,men det får bli til siden. Etter og ha sovet 2 rimer på to døgn er det på tide og få seg litt søvn . Takk til der alle som har ønsket oss lykke til i bloggen. Beklager at jeg ikke har skrevet eller lest i deres blogger den seneste tiden. Kommere sterkere tilbake siden.  Helt til slutt det kom ei jente som er prikk lik Byu`Ti. De andre er som dere ser sorte med tegninger. Forstå det den som kan…..

Siss.                                                      Blanke og fine 20-6-09

                                                               En vakker bunt..

En mini Byu`Ti 20-6-09

                                                                   En mini Byu`Ti..

fredag 19. juni 2009

Ikke noe nytt.

Her er ikke noe nytt om Byu`Ti. Hun har fallende temp ,noe som forteller at det er noe på gang. Tempen går først ned til  ca 37,5 for så og gå opp igjenn til ca 38,2. Dette kan ta opp til 1 ,5 døgn før det stabliserer seg, og da bør det skje noe . Jeg har hvert oppe med hun i hele natt .Hun setter seg til og ule hvis ikke jeg er der. Så nå er gjeste sengen satt på kjøkknet :-) I natt sov jeg 2 timer. Godt at jeg har trening i å gå nattevakt  på sykehjemm. Jeg skriver mer nårr det er noe nytt.

God helg til dere alle, og lykke til på utstiling til dere som skal det.

Siss.

onsdag 17. juni 2009

Vi venter og vi venter.

BjuTI   

Bju`Ti venter på valpene sine.

Som  dere ser av overskriften,vi venter på at noe snart skal skje. Jeg for min del har nå ventet i dage vis. Pleier som regel ikke og ligge foran skjema på forvente valper, men Bju`Ti er så enormt stor. Da skulle man jo tro at det blir en vis plass mangel etterhvert. Slik ser det altså ikke ut så langt. Vi skriver 62 dagen i dag , og jeg tror ikke jeg får noe nattte våk i natt heller. Og hvis så skulle skje har jeg alt klart for en nattevakt. Colan, Nidar Bergene sjokolader, ostepopp og strikketøyet da er jeg berget. Det som er litt slitsomt akkurat i disse dager er at Bju`Ti blir kjempe urolig hvis hun ikke er rundt meg hele tiden. Det kan jo ha sine fordeler det da. Jeg fikk pusset vindur og vasket vegger og tak i en stue her om dagen, og så har jeg ryddet i skoffer og skap. Er det ikke det fødene kvinner pleier og foreta seg sån like før de skal føde? Tenkte kansje jeg kunne overføre noe av den energien til Bju`Ti. Men den gang ei :-) Så da er det bare og vente da, og den som venter  osv…………….

Jeg er sliten                                                                      Jeg er lei  av og vente .                                           

Ps:Oppdatering på Ofelia kommer om noen dager. Hun har det strålende.

Ha en fin kveld.

Siss.