Totalt antall sidevisninger

tirsdag 7. juli 2009

Litt nytt fra valpene.

                                           Å så fine

                                                                Indy på valpe besøk

 

  Hei!

Som dere ser av bilde har Indy endlig fot lov å hoppe opp i valpekassen.Under normale forrhold pleier han og få lov til det mye før. Det er ingen ting som har hvært  normalt med den varmen som kom over oss. Tispene var helt oppgitt, og ville ikke ha noen innblanding værken fra Indy eller de to andre “tantene” i huset. De hadde mer en nok med seg og sine små. Det blei så varmt til slutt at  jeg reiste av gårde og kjøpte et mobilt klima annleg.Det fikk tempraturen ned fra 26,5 –22,5 .Noe tispene satte umåtlig pris på .Iden fikk jeg fra Sandefjords blad via en reptasje om et sykehjemm som hade dette på daglig stuene. Nå trenger jeg ikke den akkurat i næmeste fremtid ,men det kan jo komme varme perjoder igjenn ,og da kan den jo være grei og ha på soveromm etc. Kjekt og ha som Øystei Sunde synger:-)

Så til de 11 små, som nå har bltt nattet av matmor. Og roen har senket seg over heimen. Alle 11 har det helt perfekt . Valpene til Byu`Ti veier nå fra 1.3 kilo-1,5kilo Ofelias veier fra 900 g-950g To jevne gode kull.Alle har de fått mark kur og ale har klipt klør. Byu`Ti`s valper har nå åpnt øynene alle sammen så de har så smått begynt og gå og leke i valpe kassen. En spennende tid frmover. Det er som de får enda sterkere personlighet når de begynner og se. Et eks er “Lille Byu`Ti” Hvordan hun setter seg opp til fotografering ,og hvordan hun gjesper for at vi skal se henne. Tror nemlig ikke hun gjør det for og roe seg selv eller vi som kommer i hennes nærhet .Hun er nemlig allerede en bestemt liten frøken.  I slutten av denne uken skal jeg prøve og ha Byu`Ti\s barn ute. Siden Ofelias barn er noen dager yngre har de naturlig nok ikke åpnet øynene helt enda .De glipper til meg så smått ,og har begynt og stabbe litt rundt i valpekassen .Ofelias hale har det heldig vis gåt bra med,men jeg måte ty til en salve jeg hadde selv. Alovera Propolis salve fra Natur for alle. Den salven nevner jeg for den har reddet meg mang en gang når katter,hunder,høner osv har hat sår som ikke ville gro sikkelig. Hadde jeg bare brukt den med en gang hadde det ikke blitt så ille tenker jeg. Stakars Ofelia ungen min. Men i dag er hun helt fin,så nå er det bare pelsen som skal gro ut:-) Jeg anbefaller alle og ha den salven i hus ,som førstehjelp.

Vel dette var en liten raport fra meg og mine små.Har der lyst til og se flere bilder av de små .Så gå inn på hjemmesidene mine  under valper nå.

Ha en fortsat fin uke alle der ute.

        Tispe 2 b                  Nokk et gjesp        

Siss