Totalt antall sidevisninger

tirsdag 7. juli 2009

Litt nytt fra valpene.

                                           Å så fine

                                                                Indy på valpe besøk

 

  Hei!

Som dere ser av bilde har Indy endlig fot lov å hoppe opp i valpekassen.Under normale forrhold pleier han og få lov til det mye før. Det er ingen ting som har hvært  normalt med den varmen som kom over oss. Tispene var helt oppgitt, og ville ikke ha noen innblanding værken fra Indy eller de to andre “tantene” i huset. De hadde mer en nok med seg og sine små. Det blei så varmt til slutt at  jeg reiste av gårde og kjøpte et mobilt klima annleg.Det fikk tempraturen ned fra 26,5 –22,5 .Noe tispene satte umåtlig pris på .Iden fikk jeg fra Sandefjords blad via en reptasje om et sykehjemm som hade dette på daglig stuene. Nå trenger jeg ikke den akkurat i næmeste fremtid ,men det kan jo komme varme perjoder igjenn ,og da kan den jo være grei og ha på soveromm etc. Kjekt og ha som Øystei Sunde synger:-)

Så til de 11 små, som nå har bltt nattet av matmor. Og roen har senket seg over heimen. Alle 11 har det helt perfekt . Valpene til Byu`Ti veier nå fra 1.3 kilo-1,5kilo Ofelias veier fra 900 g-950g To jevne gode kull.Alle har de fått mark kur og ale har klipt klør. Byu`Ti`s valper har nå åpnt øynene alle sammen så de har så smått begynt og gå og leke i valpe kassen. En spennende tid frmover. Det er som de får enda sterkere personlighet når de begynner og se. Et eks er “Lille Byu`Ti” Hvordan hun setter seg opp til fotografering ,og hvordan hun gjesper for at vi skal se henne. Tror nemlig ikke hun gjør det for og roe seg selv eller vi som kommer i hennes nærhet .Hun er nemlig allerede en bestemt liten frøken.  I slutten av denne uken skal jeg prøve og ha Byu`Ti\s barn ute. Siden Ofelias barn er noen dager yngre har de naturlig nok ikke åpnet øynene helt enda .De glipper til meg så smått ,og har begynt og stabbe litt rundt i valpekassen .Ofelias hale har det heldig vis gåt bra med,men jeg måte ty til en salve jeg hadde selv. Alovera Propolis salve fra Natur for alle. Den salven nevner jeg for den har reddet meg mang en gang når katter,hunder,høner osv har hat sår som ikke ville gro sikkelig. Hadde jeg bare brukt den med en gang hadde det ikke blitt så ille tenker jeg. Stakars Ofelia ungen min. Men i dag er hun helt fin,så nå er det bare pelsen som skal gro ut:-) Jeg anbefaller alle og ha den salven i hus ,som førstehjelp.

Vel dette var en liten raport fra meg og mine små.Har der lyst til og se flere bilder av de små .Så gå inn på hjemmesidene mine  under valper nå.

Ha en fortsat fin uke alle der ute.

        Tispe 2 b                  Nokk et gjesp        

Siss

15 kommentarer:

 1. Så søt lille "bju ti" er. Hun er jo bare nydelig. Valpene til Ofelia er jo bare helt nydelig. Hannen som har noe hvitt på seg er sjønnest synes jeg da. Alle valpene er jo bare nydelige!!! Håper at sommeren kommer tilbake, kan godt bli noe varmere men det trenger ikke bli så varmt som det var!!
  Ha en fin uke og sommer i valpekassen eller skal jeg si det store hunde huset!! Hils masse til per også!!

  SvarSlett
 2. Det er alltid så kjekt å lese om hvordan det går med de 11 små valpene!
  Det blir spennende framover nå som de åpner øynene og begynner å gå og leke!
  Indy syntes nok det var kjekt å endelig få hilse på dem! :D
  Lykke til videre!

  SvarSlett
 3. TAkk for oppdatering, arti å lese:-)

  Vi er selvfølgelig innom nettsiden for å se på valpebilder;-)

  SvarSlett
 4. Å så herlige de er brune, runde og gode:o)

  Lille Byu`Ti er jo bare helt nydelig...sukk... tenk å fått lov å eie noe så vakkert, jeg skulle likt å hatt en hel flokk av lappiser, alle i forskjellige farger:o)
  Hm, det blir nok aldri mer enn en her i huset, men drømme det får jeg lov til:o)

  SvarSlett
 5. Helt nydelige .. Jeg har hørt rykter om at en av valpene skal til mine trakter.. :))

  SvarSlett
 6. De er utrolig søte,runde og gode! At det går an å klippe de bittesmå klørne :o) Se på de korte rare halene da... Skikkelig fine bilder dere har tatt. Det blir vel en større utfordring neste uke, nå skjer utviklingen fort i valpekassa.
  Ha ei fin uke alle sammen, store og små!

  SvarSlett
 7. Nå begynner det å bli moro nå som de begynner å lee litt mer på seg. De vokser fort nå.

  Takk for en oppdatering, følger jo med på hjemmesiden for mer bilder. Kan ikke se nok:o)))

  SvarSlett
 8. For noen søte valper. Det blir nok ganske livligt hjemme hos dere nå de neste ukene. Men det må være så moro å følge med utviklingen til så mange små.
  Ha fortsatt en fin sommer !!

  SvarSlett
 9. Forresten, det er 3 forskjellige farger på valpene til Byu'ti?

  2 svarte gutter m/lyse tegn
  1 jente som Byu'ti
  2 jenter som er som Ask?

  SvarSlett
 10. Åååååå, så herlige!!!! Det må jo være utrolig gøy nå som dere begynner å ane personligheten på dem?? Stakkars, stakkars Byu'ti og Ofelia som har vært nybakte mødre i denne varmen. Det klimaanlegget var kjempesmart Sissel! Er valpene redde når de andre hundene kommer opp i valpekassa første gang? Synes mødrene det er greit eller er de ekstra på vakt?

  Jeg lurer på om hannvalpen til Ofelia, den med hvit flekk i nakken får en stor hvit løvemanke akkurat der i nakken sin:o)

  SvarSlett
 11. Luna.Det stemmer det ja:-)

  Chrisrian.Helt ret oppservert.Tre forskjellige farger.Nesten fire.Det er en som har et skjær av brunt over seg.

  Gry.Hvalpene er ikke redde, de tenker bare mat fremdeles når de er så små.Derme så venner de seg til lukten av de andre. Da er det hele helt naturlig for dem når de blir større. Mødrene er noe på vakt i starten ja.Det er bare Asca som sier kom igjenn ,jeg stoler på dere. Tror nesren hun hadde tilat at de var der når hun fødte. Men så er Asca noe for seg selv da vet du:-)
  Tror ikke denne valpen ender opp med noen løvemanke.Den hvite flekken blir mindre.Hadde jo blitt kjempe fint med løvemanke da.

  SvarSlett
 12. Så koseli å se Indy være så glad i valper da...han har venta lenge på å få lov tenker jeg..og for en opplevelse det må være å få lov å følge 11 småtasser de første ukene. Nydelige bilder og vi er jo selvsagt bittelitt ekstra ivrig etter å se bilder av Ofelias lille jente:)

  SvarSlett
 13. Det er bare så godt, å se bilder av de søte små, syntes jeg kjenner hvordan det er å holde,lukte på og nusse, en liten valp, igjen. De er jo bare til å elske.
  Tenker på da Chicko var så liten og hvordan han har utviklet seg, med sin personlighet.
  Hun vesle Bju`Ti,blir vist en rampejente.
  Stor kos til store og små.

  SvarSlett
 14. Gratulere tante Ofelia med 4 års bursdag.Voff fra Chicko.

  SvarSlett
 15. Gratulere med dagen, Ofelia!

  Nuss fra Nalle

  SvarSlett