Totalt antall sidevisninger

mandag 30. mai 2011

Honey på besøk og øyelysing.

 

IMG_2526

Da er tiden inne til å presentere Honey`s utvalgte Rødt hjerteJeg vil bare aller først fortelle at i dag har Honey vært på øyelysing, og “selvfølgelig” hadde hun de vakreste, vakreste øyne i hele verden Flaut fjes. Jeg blir alltid så glad når alt er ok med hundene våre. Og som vetrinæren sa: Dè øynene var helt perfekte. Deilig!

Siden vi hadde time så tidlig i dag var det mest praktisk å hente Honey i går kveld. Så hun har koset seg her sammen med de andre hundene i et døgn . Det er artig å se hvordan hun kjenner seg igjen fra tidligere besøk. Nå var det nesten 1 år siden Honey var her og fikk valper. Det var som hun var her i går. Hun bruker bare noen få minutter på å orientere seg i flokken og så er alt i orden.

De andre hundene syntes det er kjempestas å ha besøk av henne. De vet at det vanker noen ekstra godbiter når de får slikt besøk. I dag har vi kost oss på tur og de har lekt og herjet i hundgården.

Benyttet anledningen til å ta et bilde av far og datter:

IMG_2511

                                      og et tilSmilefjes med åpen munn

IMG_2523

                       Så kommer den utkårede:

                            Hjerter og ring

P1000274[2]

En nesten prikk lik Honey.Smilefjes Takket være Kristian så “fant” jeg denne praktkaren. Og eierne var villig til å låne ham ut. Han heter Nordanliden`s Pojvo. Til daglig så kaller de han noe så herlig som Labbetuss. (jeg har bare så sansen for slike navn)  Labbetuss er far til et kull for 7 år siden,han har gjort det bra på utstillling og til slutt men ikke minst: han har et herlig gemytt. Så er håpet at dette kan gi samme fargekombinasjon som foreldrene. Kanskje det kommmer en eller to Honeyer/ LabbetusserSmilefjes

Da er det bare å smøre seg med tålmodighet og vente på Honeye`s løpetid. Pappa Indy var veldig ivrig på å lukte datteren sin bak. Så jeg tror det er noe på gang om ikke så lenge.

Ha en fortsatt fin uke.

Siss