Totalt antall sidevisninger

søndag 25. april 2010

En kjempefin dag på Kongsberg 24.april 2010

Så var Kongsberg-utstilingen over for denne gang. En begivenhetsrik utstilling for vårt vedkommende. At vi er stolte av alle valpekjøpere som tar seg tid til å stillle opp på utstillingen er det ingen tvil om:-) Dere er så flinke til å stille hundene deres. Det er moro å se hvor god kontakt dere har med dem. At det er noen som får på kritikken sin at hunden trenger mer utstillingstrening er helt naturlig. De fleste av hundene var jo juniorer. Jeg syntes de klarte seg meget  bra alle sammen. Ikke rart at en hund kan oppføre seg noe “vimsete” første gang den er med på et slik ståhei. Tenk dere bare hvor trøtte vi er i hodene våre etter noen timer på en utstilling. Så da tenker jeg at disse hundene våre som skal ha med seg alle de signalene som blir formidlet av både hunder og mennnesker: De må være helt kjempeslitne!  Til alle 7 som stilte Gratulerer.

Jeg hadde meldt på Cita til denne utstillingen, men med sin løpetid som allerede hadde vart i flere dager og “null kontakt” valgte jeg å trekke  henne. Asca fikk være med som tilskuer og “selskapsdame” for Cita i går. Kunne se på henne at hun hadde lyst til å inn i ringen. Asca elsker å vise seg frem:-) Hun storkoste seg med Gry Violas  og Elisabeths sin omsorg. Så takk for hjelpen til å “passe”på Asca. Det ga meg muligheten til å få tatt bilder av alle de som var i ringen.

I år tenkte jeg at jeg skulle få god tid til å prate med alle, men når jeg reiste hjem i går kveld vet jeg at det var noen jeg nesten bare fikk sagt hei til. Det er ikke for at man ikke vil , men det er bare så mange som man etterhvert er blit kjent med, og dermed blir tiden fort for knapp.  Jeg får ta det igjen på neste utstilling. Det var i hvertfall kjempehyggelig å se alle de smilende menneskene , og de glade hundene. Gleder meg allerede til neste gang jeg treffer dere på en eller annen utstilling. Helt til slutt vil jeg også takke dere som har stilt Fjelldronninger på andre utstillinger i år som vi ikke har vært på. Jeg ser via DogWeb at dere har oppnådd gode resultater. Så gratulerer til dere også.

 

               Kid og Nanette i ringen 24-4 -10

                                          Fjelldronningen`s Goliat og Nanette

 

Frost og stian

                                   Fjelldronningen`s Hamlet og Stian

 

Charlie og Nina

                      Fjelldronningen`s Charlie og Nina

Goya og Else

                         Fjelldronningen`s Goya og Else

Eroxie og Mariken

                 Fjelldronningen`s Eroxie og Mariken

Emma pg Ragnhild

                Fjelldronningen`s Birka og Ragnhild.

Balto og Elisabeth i ring Kbg 24 4 2010

                                           Fjelldronningen`s Fridthjof og Elisabeth.

Du må ha meg unskyldt, Elisabeth. for at jeg måtte “stjele” et bilde av deg. Alle mine egne bilder av deg og Balto ble mislykket..

 

 

 

                                 Noen utstilingsbilder fra livet rundt Ringen

IMG_7419

                                                      Gry og Millie er alltid i godt humør :-)

           IMG_7497       IMG_7414

           IMG_7499       IMG_7466

 

IMG_7518

Så til slutt ser vi Frost(Hamlet) og Stian, og Nøve med Nalle. Se hvor like de er (hundene altså!), men så er de jo far og sønn :-)

Da ønsker jeg alle bloggere en kjempegod uke!

Siss