Totalt antall sidevisninger

søndag 25. april 2010

En kjempefin dag på Kongsberg 24.april 2010

Så var Kongsberg-utstilingen over for denne gang. En begivenhetsrik utstilling for vårt vedkommende. At vi er stolte av alle valpekjøpere som tar seg tid til å stillle opp på utstillingen er det ingen tvil om:-) Dere er så flinke til å stille hundene deres. Det er moro å se hvor god kontakt dere har med dem. At det er noen som får på kritikken sin at hunden trenger mer utstillingstrening er helt naturlig. De fleste av hundene var jo juniorer. Jeg syntes de klarte seg meget  bra alle sammen. Ikke rart at en hund kan oppføre seg noe “vimsete” første gang den er med på et slik ståhei. Tenk dere bare hvor trøtte vi er i hodene våre etter noen timer på en utstilling. Så da tenker jeg at disse hundene våre som skal ha med seg alle de signalene som blir formidlet av både hunder og mennnesker: De må være helt kjempeslitne!  Til alle 7 som stilte Gratulerer.

Jeg hadde meldt på Cita til denne utstillingen, men med sin løpetid som allerede hadde vart i flere dager og “null kontakt” valgte jeg å trekke  henne. Asca fikk være med som tilskuer og “selskapsdame” for Cita i går. Kunne se på henne at hun hadde lyst til å inn i ringen. Asca elsker å vise seg frem:-) Hun storkoste seg med Gry Violas  og Elisabeths sin omsorg. Så takk for hjelpen til å “passe”på Asca. Det ga meg muligheten til å få tatt bilder av alle de som var i ringen.

I år tenkte jeg at jeg skulle få god tid til å prate med alle, men når jeg reiste hjem i går kveld vet jeg at det var noen jeg nesten bare fikk sagt hei til. Det er ikke for at man ikke vil , men det er bare så mange som man etterhvert er blit kjent med, og dermed blir tiden fort for knapp.  Jeg får ta det igjen på neste utstilling. Det var i hvertfall kjempehyggelig å se alle de smilende menneskene , og de glade hundene. Gleder meg allerede til neste gang jeg treffer dere på en eller annen utstilling. Helt til slutt vil jeg også takke dere som har stilt Fjelldronninger på andre utstillinger i år som vi ikke har vært på. Jeg ser via DogWeb at dere har oppnådd gode resultater. Så gratulerer til dere også.

 

               Kid og Nanette i ringen 24-4 -10

                                          Fjelldronningen`s Goliat og Nanette

 

Frost og stian

                                   Fjelldronningen`s Hamlet og Stian

 

Charlie og Nina

                      Fjelldronningen`s Charlie og Nina

Goya og Else

                         Fjelldronningen`s Goya og Else

Eroxie og Mariken

                 Fjelldronningen`s Eroxie og Mariken

Emma pg Ragnhild

                Fjelldronningen`s Birka og Ragnhild.

Balto og Elisabeth i ring Kbg 24 4 2010

                                           Fjelldronningen`s Fridthjof og Elisabeth.

Du må ha meg unskyldt, Elisabeth. for at jeg måtte “stjele” et bilde av deg. Alle mine egne bilder av deg og Balto ble mislykket..

 

 

 

                                 Noen utstilingsbilder fra livet rundt Ringen

IMG_7419

                                                      Gry og Millie er alltid i godt humør :-)

           IMG_7497       IMG_7414

           IMG_7499       IMG_7466

 

IMG_7518

Så til slutt ser vi Frost(Hamlet) og Stian, og Nøve med Nalle. Se hvor like de er (hundene altså!), men så er de jo far og sønn :-)

Da ønsker jeg alle bloggere en kjempegod uke!

Siss

12 kommentarer:

 1. Kjempe koselig å treffe dere! Asca er jo bare dronningen selv! Vakker er hun der hun sitter på sitt ull skinn! Morro er det på utstilling! Gleder oss til drammen utstillinga 5 juni. Håper å treffe mange der åsså!
  Ha en fin uke!
  Var jo åsså med på generalforsamlinga for 1 gang i går og det var veldig interesangt! Godt møte var det.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Det er alltid utrolig hyggelig å møte deg og Per på utstillinger Sissel! Når dere ikke er der, så er det liksom noe som mangler synes jeg.

  Også er jeg så innmari glad for at valpene deres gjør det så bra, jeg gleder meg med dere av hele mitt hjerte!! Veldig moro er det også stadig å bli kjent med nye fjelldronninger, i går var det Emma og Goya jeg fikk ørliten grann tid til å hilse litt på. Herlig!!!

  SvarSlett
 4. Takk til dere Sissel for at du og Per er så tilstede på utstillinger. Allitd flott å treffe dere. Goya var helt utslitt etter lørdagen, men etter en litt slapp søndag løs i hagen på Nesodden, er hun like pigg igjen.

  SvarSlett
 5. Takk for i går, Sissel!!! Som Gry sier, det mangler noe på en utstilling når dere ikke er der. Og det er jo snart det eneste stedet jeg får sett Per også. :)

  Jeg synes også det er moro når Fjelldronninger gjør det så bra. Og jeg følger med på de fleste. Og da er det veldig moro å møte dem.

  Charlie var en stor stresset klump når jeg kom hjem. Han klarte ikke å legge seg i bilen hjem heller. Men etterpå sov han i hele går kveld. Helt utslitt. Så det ble nok litt mye for han i går også. Buret må nok han vennes til mer.

  Ha en fin uke! :))

  SvarSlett
 6. Alltid like godt å se deg og Per :-)
  Og måten dere engasjerer dere på er helt utrolig!
  Takk for at dere finnes :-)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for igår. Vi setter så stor pris på deg og Per. Det er alltid hyggelig å treffe dere, og det gjør godt å kjenne hvordan dere oppriktig bryr dere om alle valpene fra oppdrettet deres.
  Veldig moro når så mange gjør det så bra :o)

  SvarSlett
 8. Herlige bilder Sissel! Tenk at jeg snart er endel av teamet ditt med enda flere Fjelldronninger! Er så lei meg for at jeg ikke kunne komme! Men det kommer jo andre dager! :)

  SvarSlett
 9. Takk for i lørdags og gratulerer med så mange flotte "barnebarn" fra Fjelldronningen.

  Sier som de andre: en lapphund utstilling uten deg og Per, blir helt feil.

  Så bra du fikk tatt bilder av hund og eier, da går det kanskje an å "huske" hvor de hører til.
  Et par trøtte dager her for oss det var på Kongsberg, men god opplevelse.
  Ha en god uge hos dere!

  SvarSlett
 10. Å så mange flotte Fjelldronninger og konger:o)))

  Dere har all grunn til å være stolte av alle "barnebarna" deres. De er så vakre alle sammen på hver sin måte.

  Men jeg må få lov å si at Frost er en spesiell kar, så vakker der han sitter med bestemor Nøve og han far sjøl:o)

  SvarSlett
 11. Så moro med så gode resultater på oppdrettet, Sissel! Og det er gøy for oss alle at så mange Fjelldronninger fant veien til utstillingen. Og takk for at du tar deg tid til å komme med både råd og oppmuntring,- du har så mye fornuftig å komme med. Håper å se deg i Drammen! Og da er vel Cita med?

  SvarSlett
 12. Så kjekt at det var så mange fra Fjelldronningen med på utstillingen! :D Vi får ikke vært med på NLK utstillingene så ofte, siden de er så langt borte herfra, men kanskje får vi det til en annen gang! :) De er veldig koselige, de utstillingene! :) Veeeldig kjekt å lese og se bilder fra dagen, i hvert fall! :D

  SvarSlett