Totalt antall sidevisninger

mandag 10. mai 2010

Mai , 3 A’er og Hurra !

I skauen med hundene

To glade hunder i skogen med mor (dette er forøvrig det antrekk jeg vanligvis har på meg når vi er på skogsturene våre:-)

Hei på dere!

Det er en stund siden jeg har fått skrevet og lest i blogger. Sliter dere med det samme som meg? Døgnet skulle ha hatt mange flere timer. Da hadde jeg rukket alt jeg hadde lyst til - kanskje.     Nå har jeg sittet her og lest blogernes referat fra Kristiansand-turen. Og til dere som har skrevet: Takk for at dere delte disse fine dagene med oss andre. Jeg kommenterer ikke i disse denne gang .Det ville bare bli lik kommentar til alle. Dere har fått med dere “alt”, slik at vi som ikke kunne være der fikk en følelse av å ha vært der alikevel:-) Da gjennstår det bare å se om en kan reise dit til neste år. Noe jeg tviler sterkt på . Vi har nemlig to barnebarn som skal komfirmere seg på to forskjellige helger i mai.

Indy og jeg har tatt apellmerke i lydighet. Det var egentlig Cita som skulle ha gjort det, men så fikk hun løpetid og all kontakt var vekk på den damen for noen uker. Så da er det kjekt å ha flere hunder å spille på. Indy trår til med sin utrolig evne til å bli med på det som mor bestemmer. Vi hadde ikke trent noe særlig på forhånd, men med et nødskrik klarte vi det. Det er ikke Indys skyld at det ble med et nødskrik ,men ene og alene min. Jeg må bare si det at dette med lydighet setter meg helt ut. Jeg blir så nervøs for å gjøre feil at jeg nesten ikke klarer å få frem en eneste kommando. Så kan man jo lure på hvorfor jeg piner meg selv til slikt da. Jo - for jeg tror alltid at det skal gå bedre for hver gang. Jeg blir nok aldrig noe lydighets-konkurent. Da er Agility noe helt annet. Det er ikke så høytidelig det liksom. Bare gøy.

                                                                   Apellmerke i lydighet

                                                                   Bronsjemerke i lydighet:-)

I forige uke fikk vi noen glade nyheter om HD og AD resultater. Cita hadde A på AD; Eroxie og Eiko hadde begge HD A.  Øyelyste Asca i dag uten anmerkning som det så fint heter. Så da er den “Dronningen “ klar for sitt siste kull. Og hvem er den heldige utvalgte denne gang?  Jo, det er gromgutten til mor det: Prinsen Indy.  Alt skulle ligge til rette for at dette skal bli bra. Begge er genetestet fri, HD A og HD B , 0% innavl. Og til slutt men ikke minst verdens herligste gemytt på begge to. Så nå sitter bare Indy og venter på at damen skal bli klar. Som jeg sier til han at den som venter på noe godt venter ikke forgjeves:-)

                                Indy kjeder seg

                                                                   Indy venter på Asca.

Som dere nå skjønner vil sommeren gå med til valper her i huset, hvis alt går slik man forventer og håper på. Det første valpeteppet er i hvertfall strikket ferdig. Og snart er valpekassen lakket, må bare ha noen dager med sol og vindstille.

                                                                     Valpeteppe

                                       Det første valpeteppet ( Før det går i maskinen)

Vi har også hat besøk av Caiser. En god gutt som er like glad som de andre søskena sine. Se hvor lik han er på sin mor Belle.  Og skikkelig gild pels!

                                                        Caiser 4

Da vil jeg til slutt ønske dere alle en fin mai-uke. Må varmen snart ankomme vår del av fædrelandet…!

Siss

12 kommentarer:

 1. Kjære Siss. MÅ DU HA PÅ DEG DEN BUNADEN HELE TIDEN???? I skogen, i fjøset, aldri en dag uten bunaden;o) Bare tuller, du var skikkelig fin i den!!!

  Jeg skal fortelle deg noe skikkelig bra. Marianne har også tenkt på det med konfirmarsjoner, det blir ikke i mai til neste år - det blir i juni:o))))) Det var i hvertfall tema på treffet. Jeg er kjempeglad, for jeg har ikke så mye å gjøre i juni som i mai.

  Indy er gullgutten til mor, som trår til når det trengs. Gratulerer masse med appellmerket deres. Gøy!!!!!

  Indy og Asca valper..... *sukker henført* Nå har jeg mange Fjelldronningting å se frem til å følge:o))

  SvarSlett
 2. Gratulerer Huldra!!!! Kjempeflott presetert av begge! Og så flotte resultater mht. røntgingen.

  SvarSlett
 3. Bunad, passe antrekk til å gå tur i, med Lapphunder:o)
  Nydelig bilde!!!
  Så kjekt at treffet blir litt senere, etterat konfirmasjoner er over, da blir det nok flere som har anledning til å komme.

  Gralla med appell merket!!!
  Blir spennende å følge med på valpene til Indy og Asca:o)))

  SvarSlett
 4. Nå må jeg nok ta en alvorsprat med Terje, (he-he) De to flotteste lapphundene skal ha valper sammen!! Det må jo bare bli knall!! Asca og Indy er jo bare hel skjønne!!
  Gratulere så masse med bronsemerket!! Indy er gutten sin det!!
  Godt å høre at treffe blir i juni. For her er det åsså konfirmasjoner til neste år!
  Kjempe fin bunad du har der. Er så dårlig på bunader, hvor hører den hjemme? Vestfold bunad?
  Mariken har hardanger bunad og jeg selv har en gammel vest telemark. De to bunadene kan jeg men resten er jeg dårlig på. (til svigermors store fortvielse!)
  Ha en flott uke!!
  Gleder meg til å følge med på Asca og Indy!!

  SvarSlett
 5. Ja vi håper vel alle sammen at dere skal komme med deres utroligt vakre hunder på neste treff Sissel!! Så derfor blir det JUNI neste gang!
  Grattis med bronse merke, og jIPPI, enda flere nydelige valper å følge fremover!

  SvarSlett
 6. ÅÅÅÅÅÅ nå ble jeg glad!
  Tenk at jeg kan planlege bloggtreff til neste år, JIPPI JIPPI:-)))))))) Takk for at du tenker på oss alle Marianne.

  Gry: Jeg har et bilde av meg i bunad sammen med koppe-lammet jeg hadde en gang. Helt sant. Brukte det som reklame for meg selv når jeg skulle kjøpe "Tjorven" i sin tid. Før dataens tid. Du skal få se det en gang.


  Gry Viola: Det er Vestfold bunaden jeg har på meg. Det fineste plagget jeg eier. Sydde den selv til min konfirmasjon.

  SvarSlett
 7. Vi savnet deg virkelig i helgen, Sissel. :))) Men det spørs om jeg hadde hatt sjåfør på søndagen. Da hadde nok jeg måttet kjøre - haha....

  Gratulerer med A- hunder. De er jo så flotte alle sammen. Og så moro med Indy og Asca. Det blir bra, må jo bare blir noen snille, arbeidsomme valper.

  Caiser var jo flott. Han har ikke jeg sett siden han var 6 uker og ikke viste jeg da hvem som var hvem.

  Ha en fin uke, så sees vi vel snart. :)))

  SvarSlett
 8. Gratulerer kjeeempemye med bronsemerket og med A på både HD og AD! :D Det var et veldig fint bilde det med deg i bunaden på tur med hundene! :)

  Det blir veldig spennende å høre mer om Asca og Indy sine valper! De blir jo på en måte litt halvsøsken til Dixie, de, siden de får samme far! :)

  Håper treffet blir i juni neste år, for da tror jeg nok vi også skal få til å komme! :D

  Ha en fin uke dere også! :D

  SvarSlett
 9. Herlige Siss. Vi savna dere, men skjønner at dere hadde mye å drive med. Så flott bilde av deg i stakken :o)

  Nå er Tussi her! Nallefar og jeg er heeelt fortapt i den nydelige jenta :o)

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med alt, Sissel! Flott med Indy som tar bronsemerket nesten uten å ha øvd.

  Veldig spennende med valper etter Asca og Indy, jeg blir litt fritet må jeg si!

  SvarSlett
 11. Holder på å oppdatere meg på bloggene nå, vært nesten helt vekk fra dataen en stund nå. Men herregud så spennende med Indy og Asca!!!! :-D Dette gleder jeg meg til å følge med på! :))

  SvarSlett