Totalt antall sidevisninger

søndag 27. februar 2011

Dette er en test!

Hei på dere!

Da er jeg i gang igjen med en “nesten”ny PC:-)))))

Den er helt ny, men som dere vet så bor jeg på “landet” 5min fra Sandefjord sentrum, og det kan by på problemer med det å få installert PC. Vel nok om det. Nå kan jeg i hvertfall gå rundt i hele huset med denne “saken” på slep:-) Min nye følgesvenn:-)  Se her; er den ikke gild?

IMG_1570

 Så litt om hvordan jeg og de firbente har det for tiden. Vi har det helt topp. Er så heldig at vi har flotte brøytede ridestier å gå tur på hver dag .Så vi slipper både truger og ski. Det hender vi tar oss en skitur også.

Siden sist har Belle’s små reist fra redet sitt. Den som var sist ute for å reise var Kira. Bildet dere ser under er tatt den dagen hun reiser. Det var som Belle og hun ikke hadde lyst til å skille lag. De lå i denne kurven helt til hun ble hentet.

Og som alltid må hele huset “gå seg til” når våre små reiser. Denne gangen var Belle ekstra trist. Jeg måtte faktisk ta bort denne kurven ,slik at hun fikk noe annet å tenke på. Men, nå er hun som hun alltid har vært. Blid og fornøyd:-)

Mor og datter

Nå om dagene følger jeg med på VM. Det er jeg sikkert ikke alene om. Nasjonalfølelsen bare bobler over for hver medalje Norge tar. Og  tårene kommer når “Ja vi elsker” blir spilt. Vi nordmenn er rare vi:-)

Så er det snart starten på en ny uke. Og til onsdag reiser jeg på ferie til Valderøy utenfor Ålesund. Bare meg alene - uten hunder og mann. Jeg gleder meg helt vilt til å treffe min aller beste vennine gjennom 30 år. Hun blir 50 og det må feires.

Ha en fin uke!

Siss