Totalt antall sidevisninger

lørdag 26. mars 2011

Hei fra fire spreke barn

Ofelias valper

Tror dette må være den mest perfekt tid på året å ha valper. Jeg svulmer over av morsfølelse sammen med Ofelia. Kan det ha noe med våren å gjøre mon tro? Se så søte daStraks tilbake

Siss

fredag 25. mars 2011

En stolt Ofelia !

001
Da vil jeg veldig gjerne vise dere mine små.De så dagens lys den 23/3–2011. Tenke seg til de kom med baken først nesten alle sammen. Litt “bakvendt” kan man siSmilefjes Når det er sagt så var det disse guttebarna som kom baklengs. Kanskje ikke de vet bedre???
Helt til sist kom eneste jenta i flokken, og hun kom rette veien. Kanskje hun visste at hennes fremtidige “menneskemor” satt med hjertet i halsen og ønsket seg sååååååååååååå intenst at nettopp hun skulle komme. Og av den grunn ville hun komme med snuten først for å si “Hei”Smilefjes Det hører med til unntaket at det er noen andre i heimen når en av oss føder, men ingen regel uten unntak. Og jeg  må si det slik at “tante” Gry kjenner både jeg og de andre hundene så godt at hun kunne få lov å være med på min fødsel. Jeg og Matmor Sissel har snakket om det lenge. Så jeg var vel forberedt på dette. Og skal jeg si dere noe???? jeg merket nesten ikke at hun kom inn til oss en gang. Hun gikk på gummisålerSmilefjes Og når alt var over svevde hun hjem på en “lykkesky”. Bare se: dette bildet forteller alt:


Nå har barna mine rukket å bli to døgn gamle. De veide fra 365-405 g da de ble født. Og bare på disse dagene har de lagt på seg til godt over 400g alle sammen. Det ble èn jente og tre guttevalper.
Som der ser koser jeg meg med mine små som alltid. Matmor sier at det er ingen her i flokken som er mer hønemor en megLer så jeg ruller
018
007
P1000115
P1000113
Da vil jeg sammen med matmor ønske dere en deilig helg. Nyt den! Her hos oss er våren kommet.Smilefjes med åpen munn
Ofelia og Siss