Totalt antall sidevisninger

torsdag 19. mars 2009

Nå har alle mine små reist

Stillheten er til og ta og føle på, når 6 fantastiske teddybjørner har forlatt "rede" da blir både 2 og 4 bente litt tafatte i noen dager.Vi vet liksom ikke helt hva vi vil. Hundene leter etter valpene, de ser på meg med et blikk som forteller helt klart hva de søker.. De er innom valperommet, de legger seg ned og piper svakt, tårene mine kommer og går, vi tilater oss å vise våre føleser. Jeg tar en og en hund på fanget, kjenner varmen fra dem, de slikker forsiktig på hånden min, de trøster meg og vi blir enige om at valper må reise.


Dagene går og vi begynner og få tilbakemeldinger på hvordan de små har det i sine nye hjemm. Alle har det helt perfekt. Det jeg ser frem til nå er og følge med på valpene fremover.Jeg glemmer dere aldrig, dere er i mitt hjerte .


SissVelkommen til min blogg!:-)

Velkommen til min blogg!
Etter mange måneders "for-og-imot" tok jeg idag endelig motet til meg, og laget min egen blogg.
Her håper jeg etterhvert å få mange besøk, med masse hyggelige stunder og tankeutvekslinger med dere som vil følge bloggen min.

En liten - men vesentlig - opplysning: Jeg er ordblind, så her vil det hagle med skrivefeil. Håper likevel at jeg får frem mine tanker...!
NB: Dette første innlegget mitt har mannen min "lest korrektur" på, så dèr var det nok ingen skrivefeil, hm!

Til alle dere "uti der": Ha en fortsatt fin dag !
Hilsen SISS