Totalt antall sidevisninger

mandag 20. september 2010

Et herlig døgn på Tjøme:-)

Og hvem var det som gjorde slik at jeg og Ofelia-jenta fikk noen flotte timer på Tjøme? Jo, det var disse to jentene og hundene deres:IMG_0216

Det er alltid koselig å komme til Gry og Millie på Tjøme, og denne gangen skulle jeg være sammen med Nina og god-gutten Charlie. Oj hvor jeg gledet meg! Og helgen ble akkurat så fin som jeg hadde drømt om. Deilig å bare være helt uten noen plikter et helt døgn. Å kunne le masse sammen med gode venner er god medisin for sjelen. Det var også rom for gode naturopplevelser. Deilig bare det å lytte til skogens musikk i form av løvet som rasler, en bekk som sildrer og fugler som kvitrer, bare avbrutt av noen deilige brek fra sauene inni mellom.  

IMG_0261 

Det var også fantastisk å være sammen med tre veloppdragne lapphunder. Som på veldig kort tid fant plassene sine i flokken. Milli og Charlie er vel vant til hverandre, så spenningen ble om hvordan de to ville takle å få en tredje hund med på lasset.  I løpet av få minutter visste alle tre hvor de hadde hverandre.  Så vi kunne ta livet med ro, mens hundene våre var løse rundt oss. (Vekselvis med lek og avslapning)

       IMG_0234 IMG_0237

IMG_0330

IMG_0228

Etter en god formidagstur i et aldeles nydelig vær bar det ned på Glenne hvor Gry serverte oss en god lunsj med godt drikke.  Så var det opp på jordet igjen for så å se til sauene. Jeg kjenner at jeg blir så glad når jeg kan få være med på å stelle disse dyra. Tenk der var Dole som jeg hadde tørket tørr når han kom til verden i påske. Jeg vil våge å påstå at det er ingen sauer i hele verden som har det så godt som de hos Gry og Ola .

Vel nede igjen var tiden inne for kveldens fondy-måltid. Jeg trodde jeg spiste forholdsvis fort jeg, men sååå feil kan man ta! Gry måtte varme mere olje for at jeg skulle bli ferdig,  Takk for et deilig måltid, Gry:-)

IMG_0269

Vi koste oss ut i de små nattetimer med tilfredse hunder rundt bena.

 

                              Morgenstund har gull i munn!

       IMG_0270 IMG_0273

IMG_0280

IMG_0303

IMG_0292 

Etter en deilig frokost og god tur med hundene var det tid for å vende hjemover til Sandefjord igjen.

Takk, Gry, for din gjestfrihet! Denne helgen kommer vi til å leve lenge på.

Siss og Ofelia.