Totalt antall sidevisninger

mandag 20. september 2010

Et herlig døgn på Tjøme:-)

Og hvem var det som gjorde slik at jeg og Ofelia-jenta fikk noen flotte timer på Tjøme? Jo, det var disse to jentene og hundene deres:IMG_0216

Det er alltid koselig å komme til Gry og Millie på Tjøme, og denne gangen skulle jeg være sammen med Nina og god-gutten Charlie. Oj hvor jeg gledet meg! Og helgen ble akkurat så fin som jeg hadde drømt om. Deilig å bare være helt uten noen plikter et helt døgn. Å kunne le masse sammen med gode venner er god medisin for sjelen. Det var også rom for gode naturopplevelser. Deilig bare det å lytte til skogens musikk i form av løvet som rasler, en bekk som sildrer og fugler som kvitrer, bare avbrutt av noen deilige brek fra sauene inni mellom.  

IMG_0261 

Det var også fantastisk å være sammen med tre veloppdragne lapphunder. Som på veldig kort tid fant plassene sine i flokken. Milli og Charlie er vel vant til hverandre, så spenningen ble om hvordan de to ville takle å få en tredje hund med på lasset.  I løpet av få minutter visste alle tre hvor de hadde hverandre.  Så vi kunne ta livet med ro, mens hundene våre var løse rundt oss. (Vekselvis med lek og avslapning)

       IMG_0234 IMG_0237

IMG_0330

IMG_0228

Etter en god formidagstur i et aldeles nydelig vær bar det ned på Glenne hvor Gry serverte oss en god lunsj med godt drikke.  Så var det opp på jordet igjen for så å se til sauene. Jeg kjenner at jeg blir så glad når jeg kan få være med på å stelle disse dyra. Tenk der var Dole som jeg hadde tørket tørr når han kom til verden i påske. Jeg vil våge å påstå at det er ingen sauer i hele verden som har det så godt som de hos Gry og Ola .

Vel nede igjen var tiden inne for kveldens fondy-måltid. Jeg trodde jeg spiste forholdsvis fort jeg, men sååå feil kan man ta! Gry måtte varme mere olje for at jeg skulle bli ferdig,  Takk for et deilig måltid, Gry:-)

IMG_0269

Vi koste oss ut i de små nattetimer med tilfredse hunder rundt bena.

 

                              Morgenstund har gull i munn!

       IMG_0270 IMG_0273

IMG_0280

IMG_0303

IMG_0292 

Etter en deilig frokost og god tur med hundene var det tid for å vende hjemover til Sandefjord igjen.

Takk, Gry, for din gjestfrihet! Denne helgen kommer vi til å leve lenge på.

Siss og Ofelia.

16 kommentarer:

 1. For noen gode bilder etter hva som ser ut som en strålende helg!

  Fondue må da være noe av det mer sosiale man kan spise? Jeg elsker det; det blir en helt egen ro rundt bordet, kanskje fordi man må ta tiden litt til hjelp?

  og det er alltid godt med de øyeblikk hvor man bare kan kose seg og forlenge livet med latter og hygge - det er slike stunder som gjør hverdagen ekstra god!

  Ha en fin uke, alle sammen! Frost ligger og sover på bena mine, men er sikker på at han sender en klem til to - og firbente

  SvarSlett
 2. Åh,så ut som en herlig tur :)

  Bilder av lapphund i lek og "ute på tur" er noe av det flotteste jeg ser. Så ut som både de 2 og 4beinte koste seg stor-svært!

  SvarSlett
 3. Herlig Sissel. Jeg sitter (fortsatt) og smiler når jeg tenker på helgen:o) Ikke no' stress, bare kos, prat og latter. Ofelia, Charlie og Milli som koser seg sammen og alle finner sin plass. Så godt vi har det!!

  Men du Sissel, hva i all verden er det Nina driver med på "Morgenstund har gull i munn" -bildet. Jeg ser jo at jeg er der, men gikk jeg glipp av morgentrimmen???;o)

  SvarSlett
 4. Ja Gry! Morgentrimmen gikk du glipp av. Du ble så opptatt av hundene i fart bilder:-)

  SvarSlett
 5. Søren også Sissel (må forte meg ned å kompensere med litt romtemperert ostekake, superyammi:o)))

  SvarSlett
 6. Takk for en kjempeflott helg til deg også, Sissel. Det var en super helg jeg kommer til å leve på langt utover vinteren. :)))

  Jeg kan ikke huske jeg drev på med noen trim, men jeg var vel helt i min egen drømmeverden. :)))

  Stjeler noen bilder, jeg???? Er det greit?

  PS, "bonden" skulle kjøpt seg et småbruk og hatt noen sauer og høner selv. Det passer du godt til. :))))

  SvarSlett
 7. Så herlig tur dere har hatt :) Ikke vanskelig å leve seg inn i den nei :)

  SvarSlett
 8. Så deilig avslappende dere hadde det på Glenne, i vakker natur:o)
  Nå har jeg lest om piknikken din...den hørtes helt herlig ut!!
  Du har beskrevet roen på Glenne så fint...fine stemningsbilder:o)))

  SvarSlett
 9. Så herligt Sissel!! Virkelig en sånn helg som man trenger til tider!!

  SvarSlett
 10. Høres (og ser) ut som dere har hatt en veeeldig koselig tur! :D Det er alltid kjekt når hundene blir så god venner som det ser ut som de tre ble! :D Også så kjekt at de klarer å slappe av sammen også, det synes visst Dixie er veeeldig vanskelig... ;)

  SvarSlett
 11. Det er damene som veit å kose seg,det :o)
  Moro å høre fra deg igjen, du/dere har hatt travle tider ei stund.
  Ha det bra,to og firbeinte!

  SvarSlett
 12. Ja, sånne stunder er bra for sjelen! Viktig å legge til rette for det i blant! Det er tydelig at dere koste dere!

  SvarSlett
 13. Høres ut som en herlig helg! Men, jeg må innrømme at jeg ble aller mest imponert over bildet av Ofelia ved siden av sauene. Reagerer hun ikke på dem?

  SvarSlett
 14. Else:
  Ingen av mine hunder reagerer på sau:-) Årsaken er at vi hadde en sauebonde som nærmeste nabo i Gjerstad. Og i en perjode hadde vi koppelamm selv. Den som jeg ikke føler meg helt trygg på er Cita.Hun har jo ikke opplevd sau.

  SvarSlett
 15. Det så ut som en herlig tur ja! :-) Så fine hunder!

  SvarSlett
 16. Artig det med sauene,ja. Vi har nabosauer "vegg i vegg", men Nalle har alltid gjort forskjell på dem og fremmede sauer!
  Det gjør han fortsatt, selv etter "strømkurset". Han tar lydløse skinnangrep, for å jage dem unna gjerdet sitt :o) Fremmede sauer blir oversett.

  SvarSlett