Totalt antall sidevisninger

torsdag 26. august 2010

Vår nye finske lapphund-jente.

                        Jackie 3

En gang i blant er det lov å favorisere en valp fremfor de andre valpene. Og - det er det jeg vil nå i en liten stund:-) Den jenta som er vist på bildet her bærer navnet Fjelldronningens Jackie. Hun blir da vår 8. finske lapphund. Hun skal ikke bo hos oss til daglig. Hun skal settes ut på forvertavtale. Og en del av dere vet jo hvor hun skal bo. Tenk å være så heldig å bli spurt om vi kunne tenke oss “dem” til forvert?  Da det tema kom opp like før Asca skulle føde var jeg ikke i tvil om at jeg skulle ha en tispe fra dette kullet til Gry Viola,Terje, Mariken og Eroxie. For ikke å glemme Diezel. Jeg/vi kunne ikke ha vært noe heldigere en dette:-)   Jackie er nøye vurdert helt fra hun ble født til jeg tok valget når hun var 4 uker. Litt tidlig å kanskje bestemme seg når en valp er 4 uker, men jeg vet at hun hadde jeg også valgt når hun ble 5,6,7,8uker. Det er bare så mye av begge foreldrene i henne.  Hun har Pappa Indys blikk, mamma Ascas vennlighet og masse annnet fra dem begge. Det er en tispe jeg/vi har stor tro på. Så får tiden vise om dette ble rett. Vi gleder oss i hvertfall til et tett og nært samarbeid med forverten . Slik som vi har med de to andre forvertene våre.  Hvis noen av dere som nå skal ha valp fra dette kullet leser dette så håper jeg dere har forståelse for at jeg en bitte liten stund favoriserte denne jenta vi skal ha selv. Bare så det er sagt så er hele valpe-gjengen som alltid for oss verdens herligste lapphund-valper. For tiden med masse fantestreker:-)

                                Se hvor lik hun er sin far, når han var på samme alder (=Indy 6 uker):

                                  Indy 6 uker 30 mai 2004 (4)

                                                                   Mye rart å utforske:

        Jackie 4

 

Jackie 5 

                                                            Jeg kommer, jeg kommer!  :

                         Jackie1

Snart god helg til dere alle:-)

Siss

13 kommentarer:

 1. Gratulere både til dere og fam. hos Roxie!

  Jackie er og blir en god og nydelig jente,så lik pappa som valp, herligt.

  En god følelese at valp fra Asca og Indy blir i "familien", blir så spennende å følge utviklingen til skjønne Jackie.

  Nydelig blogg og farge du har valgt Sissel.
  Godt bilde av Per med valpen!

  Takk for i går!, tankene mine har vært mye på Fjelldronningen både i går og i dag.

  De nye valpekjøpere har mye å glede seg til.

  SvarSlett
 2. Så fin bloggen er blitt :-)

  Grattis med ny valp, gleder meg til å se henne vokse seg stor og fin :-)

  SvarSlett
 3. Dette må jo bare bli en super valp/hund på alle måter med de foreldrene. Og når Gry og gjengen skal ha henne i det daglige så vet vi alle at det blir en god oppdragelse og kursing på henne. Jackie gleder jeg meg til å følge videre.:)))

  Så flott bloggen er blitt! Gøy med litt forandring. :))))

  SvarSlett
 4. Skjønner godt at dere måtte ha en valp etter Indy og Asca, hun er skjønn, men det er også resten av valpene i aller høyeste grad!
  Og koselig at hun kommer til en blogger så man kan følge med videre! :)

  SvarSlett
 5. Grattis! Er så koselig at dere beholder en selv. Og ekstra hyggelig at Gry Viola er forvert. Ønsker dere alle lykke til med valpen :) Klem fra alle her :)

  SvarSlett
 6. Må jo bare innrømme at jeg ikke er så lite stolt av å få være forvert for Sissel og Per!! Så på toppen så ble det valp etter Indy og Asca!! De 2 første og vakkreste finskelapphunder jeg har møtt.
  Vi gleder oss veldig til at lille Jackie skal komme til oss!
  Tusen takk for at dere lar oss få passe på lille Jackie for dere!!

  SvarSlett
 7. Skjønne godt valget falt på denne skjønnheten Sissel!! Hun har samme blikket som pappaen ja, så mild og vennlig!! Blir nok stor stas for Roxie også, å bli storesøster!! Lykke til lille Jacki, skal bli gøy å følge deg fremover!

  SvarSlett
 8. Utrolig nydelig lapp! Og den får er fantastisk med Gry og co!

  SvarSlett
 9. Så koselig bloggen har blitt! Lille Jackie er heldig! Ho kommer til å få det som plomma i egget :o)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med valpen Sissel! Kjempenydelig, så utrolig god i ansiktet :-) Håper dere har hatt en fin valpe-sommer!

  SvarSlett
 11. Så fin bloggen din har blitt Sissel! Også SÅ utrolig fin Jackie er!!! Det er så moro at hun er litt av mammaen sin og litt av pappaen sin. Jeg har jo hatt gleden av å møte dem begge ved flere anledninger - og du og du FOR noen hunder. At Jackie er så heldig å få bo hos Gry og Mariken med familie (to- og firbente:o) er jo et privilegium av en annen verden tror jeg. Mistenker at det er kjærlighet og omtanke i bøtter og spann der i huset:o)

  Jeg gleder meg med dere også gleder jeg meg jo veldig til å følge Jackie fremover:o))

  SvarSlett
 12. Nydelig liten valpejente! Det er de jo alle sammen :o)
  Dette blir nok bra for alle, og vi får ganske sikkert treffe Jackie både her og der! Blir veldig moro å følge henne på bloggen. Gleder meg til å se bilder av henne og Roxie - og Diesel!

  SvarSlett
 13. For ei nydelig lita tuppe! Klart at dere vil ha en valp etter Asca og Indy, og at hun får det godt sammen med Eroxie og Disel, er det ingen tvil om. Blir morsomt å følge utviklingen!

  SvarSlett