Totalt antall sidevisninger

mandag 17. mai 2010

Dagen i dag

IMG_7836

Vi begynte dagen med vår vanlige tur i skauen med 5 glade hunder. På en slik nasjonaldag blir turen noe spesiell. Alt er så stille i skauen på en slik dag, bortsett fra fuglesangen som hørtes ekstra godt. Og mens vi vandret innover på våre stier tenker jeg at dette er vårt eget lille 17-maitog , med fuglene som musikkkorps og naturen er pyntet til randen av alle slags vakre farger. -Ja vi elsker dette landet!

Kl 16 i dag skulle jeg og Indy gå i borgertoget.Dette var noe Indy aldri har vært med på før, så jeg var noe spent på hvordan dette ville gå. Egentlig bør jeg  slutte å bekymre meg for dennne karen. Alt han er med på utfører han med glans. For en hund. Det var en kjempeopplevelse for hun mor selv å få gå i dette toget.  Alle de tusener på tusener som så på var glade feststemte mennesker som ropte “Hurra!”, smilte og vinket med flagget. Det var så det nesten kom en tåre i øyekroken på meg flere ganger. Det er deilig å bo i Norge på en slik dag!

IMG_7840

IMG_7842 IMG_7843

Etter endt borgertog gikk turen til ekte hjemmelagede kjøttkaker med kålstuing & ertestuing på en av byens kaffeteriar. Så var det hjem til de 4 andre som tålmodig hadde ventet på oss i noen timer.   Som dere skjønner har jeg storkoset meg med min 17 mai. Håper dere andre har det også.

Og dette bildet tok vi av hele gjengen etter at vi kom hjem i kveldingen:

Mor og alle 5 17 mai 2010

Ha en fortsatt fin uke, alle sammen!

Siss

17 mai

Norsk flagg med bevegelse             Norsk flagg med bevegelse            Norsk flagg med bevegelse

Mallalasses Asca 13 mai 2006

         Til alle dere der ute: Gratulerer med dagen!

                                       

                               Norsk flagg med bevegelse

1.

Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Elsker, elsker det og tenker
på vår far og mor
og den saganatt som senker
drømme på vår jord.
Og den saganatt som senker,
senker drømme på vår jord.

Siss