Totalt antall sidevisninger

mandag 17. mai 2010

Dagen i dag

IMG_7836

Vi begynte dagen med vår vanlige tur i skauen med 5 glade hunder. På en slik nasjonaldag blir turen noe spesiell. Alt er så stille i skauen på en slik dag, bortsett fra fuglesangen som hørtes ekstra godt. Og mens vi vandret innover på våre stier tenker jeg at dette er vårt eget lille 17-maitog , med fuglene som musikkkorps og naturen er pyntet til randen av alle slags vakre farger. -Ja vi elsker dette landet!

Kl 16 i dag skulle jeg og Indy gå i borgertoget.Dette var noe Indy aldri har vært med på før, så jeg var noe spent på hvordan dette ville gå. Egentlig bør jeg  slutte å bekymre meg for dennne karen. Alt han er med på utfører han med glans. For en hund. Det var en kjempeopplevelse for hun mor selv å få gå i dette toget.  Alle de tusener på tusener som så på var glade feststemte mennesker som ropte “Hurra!”, smilte og vinket med flagget. Det var så det nesten kom en tåre i øyekroken på meg flere ganger. Det er deilig å bo i Norge på en slik dag!

IMG_7840

IMG_7842 IMG_7843

Etter endt borgertog gikk turen til ekte hjemmelagede kjøttkaker med kålstuing & ertestuing på en av byens kaffeteriar. Så var det hjem til de 4 andre som tålmodig hadde ventet på oss i noen timer.   Som dere skjønner har jeg storkoset meg med min 17 mai. Håper dere andre har det også.

Og dette bildet tok vi av hele gjengen etter at vi kom hjem i kveldingen:

Mor og alle 5 17 mai 2010

Ha en fortsatt fin uke, alle sammen!

Siss

11 kommentarer:

 1. Det såg fantastisk koselig ut med hunder i 17.mai tog :o)
  Den morgenturen med alle hundene i skogen, kan jeg også se levende for meg. Stemningsfullt. Man blir stolt av dette landet vårt i slike stunder.
  Du er så flott i bunaden din!

  SvarSlett
 2. Kjempe fine bilder! Så artig å se at hundene går så fint i 17 mai toget! Så fint bilde av dere alle sammen helt til slutt! Ser ut som Belle var ekstra glad for å få Indy hjem igjen!!
  Og i dag så er det sol fra så å si skyfri himmel. Typisk, men vi fikk jo ikke noe regn i går da!
  Ha en fin uke videre!!

  SvarSlett
 3. Så fine bilder av deg og hundene. Spesielt artig av Indy i toget!!!

  SvarSlett
 4. Hei, har vært å kikka igjen jeg vettø. På bilde nr 2 så er det ei dame på skrå for deg og Indy som har vestfold bunad samme som deg, men hun har ikke forkle? Er det en annen bunad?
  Ha en fin ettermiddag7 kveld!

  SvarSlett
 5. Indy kan du stole på i alle situasjoner, det er jeg sikker på. Han er jo så rolig og snill. Jeg fikk også spørsmål om å gå i borgertoget for hundeklubben. Men her er 17 mai en fri/sofa-dag. Bare en tur til mamma. Og en tur i skogen med Charlie på ettermiddagen.

  Du er sååååå fin i bunaden. Ikke alle kler bunad, men du kler den så bra. :o)

  SvarSlett
 6. Gry Viola:
  Vestfold bunaden er litt rar. Her kan man ha både med og uten forkle. Jeg lærte en gang at skal man gå til bords i bunaden vår skal man ha forkle på:-) Så vi har like bunader på oss.

  SvarSlett
 7. Ja, de bunadene er noe for seg! Jeg trodde jo åsså at Hardanger bunad var Hardangerbundad, men nei dety er ganske mange vareianter av den åsså. Men alle har forkle da. (hvit med hardanger søm) Foretrekker åsså Vestfold bunaden med forkle!

  SvarSlett
 8. Akkurat nå SER jeg deg for meg Sissel! Du er nødt til å ha bunad på deg når du er på den skogturen, for det har du oppe i hodet mitt, og det er SÅ fint:o)

  Herlig med deg og Indy i Borgertoget! Han er jo roligheten og verdigheten sjøl den karen der, så det var en verdig representant for rasen som gikk i toget synes jeg:o)))

  SvarSlett
 9. Det skogstoget ditt hørtes veldig koseligt ut!! Ikke noe er bedre en en stille og vakker morgentur i den norske natur!

  For en fin bunad du har!! Du skulle nesten hatt en "bunad" på indy også..hehe, et skjerf eller noe, da hadde han blitt stilig!

  SvarSlett
 10. Så kjekt at det gikk så fint med Indy i toget! Han klarer visst alt like fint, han! :D

  Det egne lille 17. maitoget deres hørtes veldig koselig ut!

  SvarSlett
 11. Så flotte dere er, Indy og du! Nydelig er du i bunaden din. Jeg er litt "bløt" og blir veldig rørt av 17.maitog, musikkorps og bunader. Og ja, vi er veldig heldige som lever i dette landet!

  SvarSlett