Totalt antall sidevisninger

fredag 3. april 2009

jeg er så stolt av deg Indy!

Kjære Indy!
Tusen takk for i går, du var bare helt fantastisk flink sammen med meg på agility banen. Jeg må si jeg var temmlig spent når vi dro av gårde til vår første trening på flere uker. (Snøen har hindret oss i å trene).
Du skjønte tidlig i går ettermiddag at du skulle få være med på noe.Da er du så rar du står hele tiden og kikker inn mot kjøkkenet,og hver gang du ser meg gir du fra deg et lite boff. "Ja da gutten min jeg ser deg ,men det skjer ikke noe enda." Ganske rart at det er bare deg av hundene som blir urolig,innimellom Indy så lurer jeg på hva er det du leser som forteller at akkurat du skal være med på noe i dag. Er det noe med min holdning,blikket mitt stemmen min? Det får jeg jo aldrig svar på det blir bare gjetninger. Det er det bare du med ditt kloke sinn som vet.....
Så er det endelig bare deg og meg på banen :Hopp ,hopp,hopp,gjennomm,hopp hopp.og der var vi i mål.En spe bgynelse ,men du gjør jo alt perfekt jeg blir sååå glad og danser med deg.Vi spretter ball, går slalåm og venter på vår tur igjen.Ditt blikk er opp på meg hele tiden ,du spør kan vi mer.Det er ingen som kan smile så godt som deg når du vil noe. Og klart vi skal mer gutten min vi skal masse mer.. Jeg aner noen få spe klynk fra deg innimellom,lurer litt på om du har vondt noen steder. Men du lurer meg litt, noen meter bortenfor meg står det en hund og bretter halen.
Jeg spør litt forsiktig har hunden din løpetid ? Hvor på hun svarer ja, mitt neste spørsmål da blir hvor langt er hun i løpetiden ? 13 dagen svarer eieren. Og nok en gagn; Indy du er jo bare helt enorm. Tenke seg til der står den vakre damen og invitere deg, så velger du agility banen løs sammen med meg. Er det rart jeg simpelt hen elsker deg. Etter to timer intens trening var både du og jeg trøtte.Da var det godt og avslutte det hele med 10 minutters massasje. og så bar det hjem til han far sjøl i stua og alle de fine jenten vi har hjemme.
Takk for noen fine trenings timer sammen med deg Indy :-)
PS.God helg til dere der ute!

mandag 30. mars 2009

Lykkelige hunder

Å så deilig!


Lødag moregen tok jeg med to av hundene ut på jordet ned en for huset. Lysten til å slippe dem løse var enormt stor.Jeg ser i alle retninger og vet at disse to kommer så for jeg roper på dem. Lekte med tanken noen minutter .Og på en to tre var de frie til og springe. Det var som å trykke på,en på knapp de heiv seg rundt i yr glede,bjeffet og danset bort over jordet. Jeg håper i mitt stille sinn at ingen av naboene ville bryr seg, vi bor da på landet. For det var så enormt deilig å se disse firbente i full utfoldelse. Heldig vis kom det ingen, og jeg fikk ingen klager siden. Båndtvangen er jo for alle,og jeg vil på ingen måte at min hunder skal jage ville dyr som sliter i tung snø. Men inne i mellom er det vell lov til og være litt lov ulydig?
Ha en fin uke...
Siss.
To smilende hunder.