Totalt antall sidevisninger

fredag 22. januar 2010

God helg og litt til :-)

Meg i akebakken

Aller først; Tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner på Per`s  og min Gebursdag.

Det er slikt som varmer enormt mye:-)

Begge dagene ble behørig feiret. Pers dag begynte i akebakken, Grendelaget vårt arrangerte akedag for barn og voksene.  Da det er lite barn i grenda hos oss var det nok mest voksne som heiv seg på akebrettet, men endel unger hadde vi med oss.  Vi startet kl 14 og avsluttet i storbakken på veien kl 17. Da var det om å gjøre å komme over bommene nederst i bakken ved toglinja. Det hele gikk ordentlig for seg. Vi hadde vakter både på toppen og i bånn av bakken slik at det ikke skulle komme bil eller tog. Etter en del timer ute, var alle invitert til “After Ake” i et verksted bare noen meter fra her vi bor.  Kvelden ble lang og god med god mat og drikke langs langbord som var rigget til:-)

Bål sjefen

  På ake plassen

Noe varmt i koppen

Pølser er godt

Premie utdeling IMG_6394

Jeg har ingen tekst til bildene ,jeg syntes de snakker for seg selv. En stor takk til de som satte i gang et slikt aransjement i grenda vår:-)

Så var det min dag da. Den var litt roligere med en fin tur med hundene i vinterskogen vår.  Og deretter en bedre lunsj med mine foreldere og svigerfar her på jåberg.

IMG_6428

Jeg fikk mange koselige gaver på dagen min. Den jeg ble aller mest glad for var DVDer med Astrig Lindgrend-filmer. Å hvor jeg skal kose meg med dem! Som dere skjønner så er og blir jeg bare et “stort barn”, og hvis jeg deler opp tallene på min alder vel så er jeg bare 5+2= 7 År      Å hvor mye livet har å by på, jeg gleder meg til alt jeg ikke har fått med meg ennå.          

                             Lenge siden jeg har aket

Det var litt om to fine dager i uken som snart er over. Hver dag har jo noe nytt å by på ,men det blir alltid litt ekstra når man fyller år:-)

Da ønsker jeg dere en fin helg med deres firbente venner. Husk å sjekk potene ,snøen kladder en del når de er ute nå…

Asca og Belle 1

                                  Asca og Belle lytter etter rådyr – men de er i langline, for sikkerhets skyld….