Totalt antall sidevisninger

søndag 10. januar 2010

En aller tiders helg.

Da er snart helgen over for denne gang, Helt utrolig hvor fort en uke går. Det er snart bare fredager:-)

I skrivende stund er julen på full fart ut, litt vemodig å si “ha de’ “ til alle nissene. Samtidig som det er godt å komme til bake til hverdagen med grovbrød og gjetost. Tror hundene også gleder seg til det normale igjennn .Bare se hvordan Belle har lagt seg under juletret for å si det ere helt greit at det forsvinner ut. Ofelia som aldrig gjør noe “galt” Begynte her om dagen å spise på juletre pynten(enda hun akkurat hadde fåt mat.Hun er også lei.        

                                   Endelig er julen over

                                                                     Endelig er julen over.

For det om julen er på vei ut har jeg,Per og hundene hvært på en deilig søndags tur. Det var nesten så mann fikk vårfornemmelser i det fine solskinnsværet. Solen varmet sikkelig midt på dagen i dag. Deilig å vite at vi går mot en ny vår.

I går var jeg ute på sparketur med hele gjenngen. Å hui hvor det gikk. Jeg spente to og to hunder på sparken.Er det noe hundene liker så er det det. Det er som å sette en rakett i fua på dem. Til og med Cita som aldrig har sparket før syntes dette var helt topp. Hun måtte bare få lov til å være med to ganger.

Sparke pikene 1

                                  Jeg, Cita og Ofelia på sparketur igår. Koselig!

Fredag blei en lang og god dag. Det begynte med en times tur med hundene i minus 20 grader.Så var det tid for å forbrede seg til å få en bunt med Lapphund jenter i hus. Jeg må si jeg var lit spent på hvordan en slik kveld skulle bli. Den blei for meg bare helt fantastisk. Jeg stor koste meg med dere alle. Synd at timene bare flyr av gårde. Når gradestokken ute viste 30 minus da begynte gubbene til noen av jentene å komme, men da var kl langt over midnatt og kansje på tide og  komme seg i seng. Noen hadde jo lang vei hjemm også. For meg kunne det uten problemer ha vart enda noen timer. Blei nesten lit tomt når dere dro. Så til dere som var hos meg takk for at dere kom:-)  Jeg glemte å ta bilder. Det var jo lit dumt , får ta det igjenn en annen gang.

Så til uken som kommer: Da har jeg et slags nyttårsforsett. Jeg skal begynne med noe som jeg ikke har gjort på mange år. Jeg skal sette opp en timeplan for Cita. Det er noe jeg lærte på et kurs for mange år siden. Den time planen skal ta for seg spesielle ting som bør trenes på. Ikke lydighet, men andre hverdagslige ting. Skal vise dere timeplanen min når den er ferdig. Dette setter jeg i gang med,  mest for min egen del. Da må jeg nemlig gjennomføre det jeg stadig tenker på at jeg skulle ha trent på. Gevinsten er jo en mer tilfreds hund.

Ha en kjempe fin uke alle sammen.

Siss