Totalt antall sidevisninger

onsdag 13. mai 2009

Jeg vet om en vakker hage.

Ninas dam
Dette er historien om siss som skulle til Nina.
Jeg liker og ha god tid når jeg skal noe, og det hadde jeg også i går når jeg skulle kjøre til Nina. Jeg satt meg i bilen 11.15.og tro det eller ei jeg var hos Nina 12.20. Sånn er det og ha dårlig sted sans kanskje på tide og lære seg GPS.:-)
Endelig ferme hos Nina og Charlie .Hva skjer jo charlie blei så glad for og se meg at han simpelt hen måte ta seg en runde i bygge felte. Dette hadde han gjort før så da var det bare og kjøre etter han .Godt at Nina hadde vafler på lager de fristet heldigvis mer en gode lukter i grøftekanter.
Og Charlie var lykkelig får og være med hjemme igjen sammen med sine


Charlie ønsker meg velkommen

Så med noen" forsinkelser" kunne jeg endelig begynne og beundre hagen til Nina. Og for en hage,alt var bare vakkert .Jeg kjente at jeg bare sugde inn inntrykk og gode ider.Denne hagen kan du være stolt av Nina. Jeg utroper denne hagen til årets hage i Vestfold. Her hadde du en oase.Jeg tok noen bilder som jeg deler med dere andre,men det blir ikke helt det samme. Så til dere som har anledning ,stikk innom Nina, og beundret hagen hennes. En tre stubbe kan brukes til mye. Vakkre Charile
Etter første runde i hagen disket Nina opp med kaffe og nystekte vafler,det smakte kjempe godt, og praten gikk livlig om hunder+litt annet.

Jeg måtte jo også se den ny leilighet til Nina.Det er en hendig dame ,der har hun også gjort det meste selv. Imponerende.
Timen flyr så alt for fort i godt selskap,og nå hadde jeg aller rede brukt masse av Ninas tid ,men jeg måtte bare se litt til på hagen.Og snakke om blomster. Så til slutt vil jeg takke deg Nina for en fin dag :-)
Et kinesisk ordtak sier:
Skal man være lykkelig en dag skal man spise.
Skal man være lykkelig en uke skal man elske og bli elsket
Skal man være lykkelig hele livet skal man stelle blomster
" Mammas gutt"

søndag 10. mai 2009

For en dag!Toivo Christian meg og Indy
Tidlig opp,og inn i bilen med meg og Indy.Kl er 06.30 og vi har veien nesten for oss selv. Det står ikke på og kjøre til Bammle hvor jeg og Indy får selskap av Mallalasse`s kenel ned til Kristiansand.
Etter lit feilkjøring finner vi NKK utstilling.Kjenner forventningene stiger jo nærmere de kommer vårt start nr. En rask omgang med børsten og god gutten til mor er klar til og vise seg frem.

Indy oppfører seg helt perfekt som han pleier ,og denne gang fikk vi virkelig lønn for strevet .En Exellent hannhund (dommeren snakket engelsk) så kritikken legger jeg ikke ut.Resultatet blei følgende 1,1 ck ,og til slutt men ikke minst C.A.C.I.B : Som er Innstilling til det internasjonale skjønnhets-Championat.Gjett om jeg svever ,det er bare forbokstaven.For en opplevelse:-)

Jeg vil også gratulere Christian og Toivo med kjempe resultat.

At vi har to flotte hannhunder er det ingen tvil om.

Så takk for en fin dag til alle som var på utstillingen rundt lapphund ringen.

Ha en fin uke.

Siss