Totalt antall sidevisninger

søndag 10. mai 2009

For en dag!Toivo Christian meg og Indy
Tidlig opp,og inn i bilen med meg og Indy.Kl er 06.30 og vi har veien nesten for oss selv. Det står ikke på og kjøre til Bammle hvor jeg og Indy får selskap av Mallalasse`s kenel ned til Kristiansand.
Etter lit feilkjøring finner vi NKK utstilling.Kjenner forventningene stiger jo nærmere de kommer vårt start nr. En rask omgang med børsten og god gutten til mor er klar til og vise seg frem.

Indy oppfører seg helt perfekt som han pleier ,og denne gang fikk vi virkelig lønn for strevet .En Exellent hannhund (dommeren snakket engelsk) så kritikken legger jeg ikke ut.Resultatet blei følgende 1,1 ck ,og til slutt men ikke minst C.A.C.I.B : Som er Innstilling til det internasjonale skjønnhets-Championat.Gjett om jeg svever ,det er bare forbokstaven.For en opplevelse:-)

Jeg vil også gratulere Christian og Toivo med kjempe resultat.

At vi har to flotte hannhunder er det ingen tvil om.

Så takk for en fin dag til alle som var på utstillingen rundt lapphund ringen.

Ha en fin uke.

Siss

14 kommentarer:

 1. Jeg gratulerer tilbake:-)

  Det gjør ikke Toivo da, han synes ikke det var noe gøy med konkurranse. Han satt alle kluter til for å psyke ut Indy, men til ingen nytte...

  Takk for en hyggelig dag:-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer....... så masse, dette var virkelig flott og velfortjent. Godt det endelig var en dommer det klarte å se hvor flott Indy er.
  Klart du er glad og svæver.
  Klem til deg og Indy.

  SvarSlett
 3. Sissel, så gøy!!! Masse gratulasjoner fra Tjømlingene:o)Dette er dere vel fortjent Sissel. Det var skikkelig moro å lese om Christian og Toivo også!

  Svev i vei og riktig kos deg med det! En ekstra klem til Indy fra oss i kveld, ok?

  SvarSlett
 4. Gratulerer Sissel fra Charlie og meg. Gutten fikk som fortjent han. Ingen tvil om det. Sååå moro....

  SvarSlett
 5. Vi må bare henge på de andre og gratulere så masse!! Hilsen en ganske trassig Roxie!!!

  SvarSlett
 6. Gratulerer Sissel og Indy! :) Det hørtes ut som noen veldig fine resultater! Indy fortjente det virkelig! :) Ha en fin uke, dere også!

  SvarSlett
 7. Gratuelere så mye med Indy:o)

  SvarSlett
 8. grattis med flott resultat :)

  SvarSlett
 9. Vil selvfølgelig gratulere dere vi også :o)
  Ha en fin og rolig uke.

  SvarSlett
 10. Gratulere med flott resultat......Er jo kjempe gøy å få en så flott kritikk da......Indy er jo vakker som få..Var bortom å ville hilse på deg, men tror du var for opptatt med å snakke med Christian...fikk hilst litt på Indy da, før dere forsvant..var litt dumt det da...jeg skulle ha skreket høyere Hehe..Vill vært å sett på lappene jeg og, men "vår" utstiling drøyde sånn ut, at det ble samtidig med deres..

  SvarSlett
 11. Stort GRATTIS från oss i Töcksfors! Roligt med CACIB! Det känns liksom extra när det blir ett internationalt Cert!!! :-)
  Indy är sååå fin!
  MVH Herdis

  SvarSlett
 12. uff,uff Lappevennen.Neste gang må du "brøle" til meg:-)Dumt at jeg ikke la merke til at du var der.Hjalp jo lit, at Indy var høflig og hilste på deg.

  SvarSlett
 13. Suverent! Kjempegrattis! Virkelig stolt av at pappan til Honey gjorde det sååå bra! Men så er han i mine øyne en aldeles nyyydelig going også da! :):) Skjønner at du svever! Litt sånn "ut av seg selv" opplevelse det!

  SvarSlett