Totalt antall sidevisninger

onsdag 13. mai 2009

Jeg vet om en vakker hage.

Ninas dam
Dette er historien om siss som skulle til Nina.
Jeg liker og ha god tid når jeg skal noe, og det hadde jeg også i går når jeg skulle kjøre til Nina. Jeg satt meg i bilen 11.15.og tro det eller ei jeg var hos Nina 12.20. Sånn er det og ha dårlig sted sans kanskje på tide og lære seg GPS.:-)
Endelig ferme hos Nina og Charlie .Hva skjer jo charlie blei så glad for og se meg at han simpelt hen måte ta seg en runde i bygge felte. Dette hadde han gjort før så da var det bare og kjøre etter han .Godt at Nina hadde vafler på lager de fristet heldigvis mer en gode lukter i grøftekanter.
Og Charlie var lykkelig får og være med hjemme igjen sammen med sine


Charlie ønsker meg velkommen

Så med noen" forsinkelser" kunne jeg endelig begynne og beundre hagen til Nina. Og for en hage,alt var bare vakkert .Jeg kjente at jeg bare sugde inn inntrykk og gode ider.Denne hagen kan du være stolt av Nina. Jeg utroper denne hagen til årets hage i Vestfold. Her hadde du en oase.Jeg tok noen bilder som jeg deler med dere andre,men det blir ikke helt det samme. Så til dere som har anledning ,stikk innom Nina, og beundret hagen hennes. En tre stubbe kan brukes til mye. Vakkre Charile
Etter første runde i hagen disket Nina opp med kaffe og nystekte vafler,det smakte kjempe godt, og praten gikk livlig om hunder+litt annet.

Jeg måtte jo også se den ny leilighet til Nina.Det er en hendig dame ,der har hun også gjort det meste selv. Imponerende.
Timen flyr så alt for fort i godt selskap,og nå hadde jeg aller rede brukt masse av Ninas tid ,men jeg måtte bare se litt til på hagen.Og snakke om blomster. Så til slutt vil jeg takke deg Nina for en fin dag :-)
Et kinesisk ordtak sier:
Skal man være lykkelig en dag skal man spise.
Skal man være lykkelig en uke skal man elske og bli elsket
Skal man være lykkelig hele livet skal man stelle blomster
" Mammas gutt"

6 kommentarer:

 1. Det høres ut som Nina og Charlie har en veldig fin hage! Med masse fine blomster og gode ideer! :) Charlie var nok kjempeglad for å se deg igjen!

  SvarSlett
 2. Takk for sist, Sissel. Det var koselig og nå vet du veien.

  Takk for de fine ordene om hagen. Men det er vel andre som også liker å holde på i hagen, så Vestfolds fineste var vel å ta i. Det er jo kjekt at vi har flere interesser sammen enn hund.

  SvarSlett
 3. Det øverste bildet av dammen, ble stort når jeg trykka på det, og det ble beundra kan du tro!Håper jeg får sett hagen i løpet av sommeren. I Ninas hage blomstrer det sikkert HELE sommeren...

  Jeg vil tro det gjorde godt for deg å se Nina og Charlie i sitt rette element :o)

  SvarSlett
 4. Ja den hagen var veldig fin!! Har en del flotte hager rundt her vi bor men ingen kan måle seg med hagen til Nina!!! Godt at vafflene frista mer en å løpe rundt alene!!
  Ha en flott dag!!

  SvarSlett
 5. Blir bare mer og mer nysgjerrig på denne hagen din Nina.....Så gøy at Charlie tok seg en skryte runde i byggefeltet sitt...hehe, godt han elsker vafler da....Når man har både hund og blomster som hobby, ja da blir man vel aldri ferdig med å prate sammen....

  SvarSlett
 6. Godt det er flere som surrer med veien til Nina..... Neste gang jeg har rota meg bort, så skal jeg slå av GPS'en og heller ringe Nina.

  FOR EN FLOTT HAGE!!!! Den dammen er helt rå, også den lille, fine blomsten i stubben. Jeg skal ned å inspisere snart:o)

  Herlige Charlie, skulle vel ha deg med på vift Sissel, han har jo så mye å vise fram den lille go'ingen:o)))

  SvarSlett