Totalt antall sidevisninger

fredag 3. april 2009

jeg er så stolt av deg Indy!

Kjære Indy!
Tusen takk for i går, du var bare helt fantastisk flink sammen med meg på agility banen. Jeg må si jeg var temmlig spent når vi dro av gårde til vår første trening på flere uker. (Snøen har hindret oss i å trene).
Du skjønte tidlig i går ettermiddag at du skulle få være med på noe.Da er du så rar du står hele tiden og kikker inn mot kjøkkenet,og hver gang du ser meg gir du fra deg et lite boff. "Ja da gutten min jeg ser deg ,men det skjer ikke noe enda." Ganske rart at det er bare deg av hundene som blir urolig,innimellom Indy så lurer jeg på hva er det du leser som forteller at akkurat du skal være med på noe i dag. Er det noe med min holdning,blikket mitt stemmen min? Det får jeg jo aldrig svar på det blir bare gjetninger. Det er det bare du med ditt kloke sinn som vet.....
Så er det endelig bare deg og meg på banen :Hopp ,hopp,hopp,gjennomm,hopp hopp.og der var vi i mål.En spe bgynelse ,men du gjør jo alt perfekt jeg blir sååå glad og danser med deg.Vi spretter ball, går slalåm og venter på vår tur igjen.Ditt blikk er opp på meg hele tiden ,du spør kan vi mer.Det er ingen som kan smile så godt som deg når du vil noe. Og klart vi skal mer gutten min vi skal masse mer.. Jeg aner noen få spe klynk fra deg innimellom,lurer litt på om du har vondt noen steder. Men du lurer meg litt, noen meter bortenfor meg står det en hund og bretter halen.
Jeg spør litt forsiktig har hunden din løpetid ? Hvor på hun svarer ja, mitt neste spørsmål da blir hvor langt er hun i løpetiden ? 13 dagen svarer eieren. Og nok en gagn; Indy du er jo bare helt enorm. Tenke seg til der står den vakre damen og invitere deg, så velger du agility banen løs sammen med meg. Er det rart jeg simpelt hen elsker deg. Etter to timer intens trening var både du og jeg trøtte.Da var det godt og avslutte det hele med 10 minutters massasje. og så bar det hjem til han far sjøl i stua og alle de fine jenten vi har hjemme.
Takk for noen fine trenings timer sammen med deg Indy :-)
PS.God helg til dere der ute!

6 kommentarer:

 1. Kjære deg Indy, du får jo en stakkars tjømling helt rørt her:o) Så flink du er!!!! Det var gøy å lese om dere. Også så superflink at du trener med mamma'n din istedenfor å fly etter damene:o)

  God påske til Indy, "jentene" og til menneskene dine.

  SvarSlett
 2. Så morsomt å lese :o) Høres ut som dere storkoser dere begge to der på agilitybanen. Skjønner godt du er stolt av godgutten din. Men du har nok noe av æren du også Siss.
  God helg til dere alle.

  SvarSlett
 3. Så flink Indy er. All ære til deg, Sissel. Det er du som har gjort jobben, men Indy er jo noe for seg selv. Dette er flokkdrift av klasse. Der har vi noe å jobbe med. Det å gjøre seg mer interessant enn alle andre.

  God påske, Sissel og hilse Per og resten av gjengen. Charlie sier voff.

  SvarSlett
 4. Det sitter en rørt halling oppi her :o)
  Dette var en gjensidig kjærlighets-erklæring, rett og slett.
  God påske til deg og dine!

  SvarSlett
 5. Åhh nå står "pelsen" min rett opp. Fantastisk å lese om Indy, samspillet dere har, det at han leser dine energier og tanker! Og denne flotte karen er pappa til vakre Honey! Håper vi sees snart på agilitybanen! Ønsker dere alle en riktig god påske! Klem fra Sidsel, Honey og Arja.

  SvarSlett
 6. Så vakkert beskrevet...sukk! Indy er jo bare kjempe-flink som velger det morsomme framfor innbydende damer. :-)

  God påske hilser Snorre og Dimma

  SvarSlett