Totalt antall sidevisninger

onsdag 8. april 2009

God påske!

Blåveis fra hagen

Så har roen senket seg over heimen, og påsken kan begynne. I skrivende stund gleder jeg meg rett og slett til noen late dager med god mat ,krim og masssssssssssse godterier søt moms som jeg er.
Asca er den eneste her i huset som har reist på påsketur,hun satt klar fra kl 1400 i dag .Ny børstet og fin med ferdig pakket sekk.Det er en del matmor må huske på at hun får med seg. Slikt barn og barnebarn ikke tenker på ;-) " Hønemor ? og nei"......
De andre hundene er svært stille etter at sjefen har reist, merkelig det der, de vet at hun reiste med fam på tur og at hun kommer hjem igjen om fem dager.
Ellers har vår Bju,Ti fått løpetid og skal parres i løpe av noen uker.Noe jeg gleder meg til. Håper det går i orden slik at det kommer noen valper i løpet av noen mnd.
Jeg ønsker dere en god påske med en bukett blåveis fra meg.
Siss

14 kommentarer:

 1. Så Asca har fått påskeferie, koselig:-) Det hender de har godt av å være borte litt. Nå har det blitt ferie her også, men jeg skal gjøre ferdig leiligheten i påsken,så vi kan flytte inn helgen etter der. Men litt kos med MYE gotteri skal det bli tid til.

  Og så skal bju,ti få valper også. Moro å se vilke farger valpene hennes får. Hvem er det som får æren av å bli pappa?

  Kjempefin påske til dere alle på Jåberg,og skal hilse fra Charlie å si han savner dere nå.

  SvarSlett
 2. Pappan blir lagt ut lit senere....
  Lykke til med innflyttingen.

  SvarSlett
 3. Så kjekt for Asca å få reise på påskeferie! :) Men det må jo være rart å være uten henne noen dager også...

  Det blir spennende å se hvordan det går med valpene til Bju,Ti! :)

  God påske!

  SvarSlett
 4. GOD PÅSKE til dere også. Kos deg med masse godteri ;-)
  Det er sikkert litt rart både for dere og de andre bikkjene at Asca ikke er der. Men hun fortjener jo litt ferie hun også :-)

  Barfi hilser også.

  SvarSlett
 5. Så herlig beskrevet Sissel, jeg synes jeg ser Asca, der hun sitter rak i ryggen, med en liten sekk og venter på å få dra på tur (oppe i hodet mitt fikk hun faktisk musefletter også;o)

  Så moro å observere de andre, litt stille og forsiktige etter at "Sjefa" har reist. Tør de opp etterhvert, litt sånn når katten er borte liksom eller er det en av de andre som overtar Ascas rolle til hun er tilbake?

  Spennende med Bju, Ti!!! Nå blir jeg "hengende" på hjemmesiden deres igjen;o)

  Riktig god påske, kos dere masse. Hils gemalen og dem som er igjen av The Faboulos Five;o)

  SvarSlett
 6. Så spennede å høre om valpenytt igjen da!
  Da blir det nok en omgang med nydelige valper hos dere...

  Kos deg videre med snopet ditt da..har intatt godstolen jeg også, men med det omslaget i været som det har blitt, så lokker solen veldig..så må nok pakke sekken å tusle litt på heia også..

  SvarSlett
 7. Til Gry.
  Asca hadde nesten musefletter.he he.Hun fik på seg mors hårbånd.Slik at hun skulle ha lokten min med seg.
  De andre hundene er stille,en kan se at de savner Asca.De har fåt mye oppmerksomhet, men det er noe som mangler for dem.Det går seg sikkert til om noen dager.
  Asca har det helt topp med 5 unger og 2 voksene rundt seg :-)

  SvarSlett
 8. He-he Sissel. Oppe i hodet mitt så jeg henne sitte sånn som jenter gjør på første skoledag omtrent. Gøy da, at det nesten stemte:o)))

  Så rart å se at de andre hundene har et "hull" i flokken sin. Tenker de blir glade når Sjefa kommer hjem igjen. Det må du skrive om Sissel:o)

  SvarSlett
 9. Når alle ar det bra, kan man være hvor som helst :o)
  Koselig å lesning ;o)
  God påske!

  SvarSlett
 10. Hei på dere!! Håper dere koser der hjemme!! Her har sola tittet fra og viser seg fra sin fine side, men vi bor på bølehøgda eller "blåsehøgda" som Mariken kalte det som liten. Det kan være fint og vind stille andre steder men har blåser det så og si bestandig. Koser oss hjemme i dag , i morra skal vi på " påskaften til stellning på hytta hos foreldra mine. da har vi konkuranser for de minste + at det pleier å blir noe for de " store" også!! I fjor så var vi 52 stk, ingen hvet og mange vi blir i morra. Ha en fin dag videre, stoor klem fra Roxie

  SvarSlett
 11. Så gøy at halvsøstra til Nalle og Toivo skal parres! Følger spent med på pappavalget:-)

  SvarSlett
 12. Fjelldronningens Ask og Bju'ti!
  Det blir spennende:-)

  Hvilke farger forventer dere på valpene?

  SvarSlett
 13. Nå gleder vi oss veldig til å se dere på Kongsberg!
  Nalle har pynta seg så godt som en hannhund kan ;o)

  SvarSlett