Totalt antall sidevisninger

onsdag 29. april 2009

Endelig :-)


Endelig kan jeg sette meg ned og skrive noen ord i blggen.Det blir nesten litt "flaut " jeg ikke har hvert her på hele tre uker, men sånn er det når en bare har en pc tilgjengelig i huset. Gleder meg stort til høsten da får jeg en pc som er bare min:-) :-) :-)
Det har skjedd mye her siden påske ,BjuTi blei paret 17 april med en flott gutt på sørlandet. Også vet vel alle hva Ofelia,Nalle,Nøve og jeg gjorde på Kongsberg?
Vi stilte hundene våre he he he...
Kongsberg utstillingen var som den pleier helt utrolig fin. Jeg simpelthen elsker og se så mange Finske lapphunder på en gang,og det er helt utrolig hvordan det har økt med finske på de 4 åra vi har hvert med. Skulle ønske at generalforsamlingen med utstilling varte over 2-3 dager slik at jeg hadde tid til og snakke masssssssssssssssssse med dere alle sammen.Biri er lit bedre slik for da pleier mange og overnatte. Da blir det gjerne noe god mat og drikke ut i de små timer noe jeg setter stor pris på. Det og kunne snakke både om hunder og annet .Som igjen gir en nye venner/kontakter. Biri blir det ikke noe av i år ,sån er det når en planlegger valper sommerstid. Jeg kommer streker til bake neste år.
For de som lurer på hvordan Ascas hjemkomst fra påskeferie blei. Asca var overlykkelig for og være hjemme igjen sammen med sine Problemet var at hun hadde nesten mistet leder rollen sin.BjuTi hadde helt usynlig for oss to bent tatt over leder rollen. Det skal jeg love dere blei noe bråkete greier ... Asca ville ikke gi seg og det ville ikke Bjy Ti heller ,men til slutt ga den yngste seg .Det hele på gikk i noen timer.De tre andre gikk vekk dette bråket ville de ikke være med på.
Det er ikke ofte Asca tar i på agresiv måte ,men det måtte til denne gang.Jeg tror det er lenge til hun har lyst til og dra på ferier igjen.
Indy prøvde seg på en liten ferie her om dagen ,og det gikk kjempe fint så han er i hvertfal ikke sjefen her i huset. Han har det for øverig helt forferdeliog om dagen .Han må nemlig være med meg ut i bånd på plenen ,mens jeg holder på i hagen.I dag var jeg akkurat ferdig med og plante og så i staude beddet ,skulle bare inn og hente kaffen og en røyk for så og sitte og se på resultatet.Hva skjer mens jeg er inne? Jo den frustrerte Indy har gravd opp halve beddet, stauder og annet ligger i et eneste kaos.Det er da jeg noen sekunder lurer på hvorfor jeg har hund? For og få meg en god latter Indy og jeg blei enig om at han hadde hvert flink.kaffen og røyken smakte helt fortrefflig. Det er ikke så lett og være Indy heller da ,med tre løpetisper i huset ,et sted må han få ut frustrasjonen denne gangen var det beddet i morgen er det agility banen. Ha en fortsat fin vår alle sammen .Jeg håper pc blir litt mer tilgjengelig nå når han far i huset er ferdig som leder i lapphundklubben..
Siss

12 kommentarer:

 1. Ja endelig sier jeg også ;-) Det er så morsomt å lese det du skriver.

  Interessant å lese om kampen om sjefsrollen etter at Asca var på ferie. Bra det er orden i rekkene igjen.

  Uff ja, jeg kan tenke meg du var både oppgitt og fortvilet da du kom ut i hagen igjen med røyk og kaffe. Men det er sånt som dette som er veldig morsomt å lese om etterpå både for deg og oss.

  Kos dere i finværet. Barfi vil helst være ute hele tiden.

  SvarSlett
 2. Hei igjen, og takk for sist!! Her går det mest i forbredelser til Marikens konfirmasjon, så Roxie føler seg noe oversett disse dagene men vi skal nok ta det igjen. Morro å lese om Asca og Bjy Tu, så det skal ikke mange dagen som sjefen er borte og andre tar over rollen. Godt at de ble enige da. Så snille gode Indy gutten, som du skriver så er det ikke så godt for han heller bestendig med 4 damer å holde orden på. Flink er han!!Men så har han noen utrolig flinke eiere også da!! Ha en fin dag og helg!!

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig og treffe deg på Kongsberg Sissel:o) Jeg synes det er så trivelig stemning på lapphundutstillingene, at jeg koser meg skikkelig. Gleder meg allerede til Drammen jeg:o) Synd vi ikke får treffe dere på Biri da, men vi tar det igjen.

  Jeg lo når jeg leste om Indy, stakkaren merker vel at andre hanner er på damene hans, så da er et (stort?) hull i bedet rimelig god terapi;o) Si til Indy at hvis han vil komme bort litt, så er han hjertelig velkommen til Tjøme for en stund;o) Milli er ferdig med løpetiden og hadde vært henrykt over selskap.

  Interessant å høre om Asca og Bju Ti, men jeg må si jeg er glad for at Asca har tatt tilbake sjefsrollen, hun virker så trygg og god og sunn som leder (Bju Ti kjenner jeg ikke så godt).

  Vi snakkes Sissel, ha en god helg:o)

  SvarSlett
 4. Huff ja..disse damene! Men det er jo viktig å¨ha en sjef i flokken, ellers blir det vel bråk i tide og utide....Stakkars Indy da, han er vel helt på styr med alle disse damene rundt seg, du skulle hatt en potet åker han kunne pløyd!

  Jeg er jo ekstra spent på hvordan det går med disse "nyparrede" damene fremover.....

  SvarSlett
 5. Kjmepekoselig å treffe dere!
  Hos dere skjer det vel noe HELE tiden :o) Det er helt utrolig at Indy er så rolig som han tross alt er, med alle disse damene i hus. Hvor blir han på rangstigen? Helt bakerst??

  Fælt å si det, men trygt å si det blant hundefolk - jeg håper vi ikke drar på ferie i år, for da får jeg ikke oppleve Drammen sammen med alle...

  Marianne, vi får håpe på gode nyheter fra Sidsels blogg innen de neste to-tre ukene, ho må da ha litt råderett over pc'n ;o)

  SvarSlett
 6. Indy har vel ingen å konkurrere med:-) Jeg tenker at hannhunder og tisper har hver sin rangstige? Indy gidder sikkert ikke blande seg inn i jentedramaet:-) Hehe...

  Kan ikke rangstigen ha noe med Byu'tis drektighet å gjøre også? I en ulveflokk er det jo bare foreldreparet(alfaparet) som får formere seg. (Jeg har lært at fagmiljøet vil gå vekk ifra alfabetegnelsen, fordi det blir litt feilaktig siden en naturlig ulveflokk ofte er satt sammen av en mor og far og ungene deres). Kanskje det var derfor det var akkurat Byu'ti som grep sjansen mens Asca var borte?

  Gleder meg til å høre hvordan det går med Byu'ti og Ofelia fremover:-)

  SvarSlett
 7. Herlig lesing! Skjønner Indy godt jeg...han skulle bare gravd i beddet før du sådde og plantet - han kunne jo faktisk hjulpet deg!!:-)

  Da blir det en spennende tid for dere framover - både for dere og oss bloggere!:o)

  Kos deg videre i finværet!

  SvarSlett
 8. Til Gry;På veiene av Indy takk for invitasjonen :-),Vi kommer heller på en dagstur til Tjømme når hundebesøk avtar sån i sluten av mnd tenker jeg.
  Lappevennen og Nøve jeg fåt mere tilgang på pc nå som Per er ferdig i sryret :-) Har tenkt og prøve og få ut en raport på Ofelia og Byu Ti ca en gang i uken.
  Christian: Tror ikke Indy er leder noen gang,de har respekt for han ,men han går aldrig i krangel med dem.Hvist vi hadde hat to hanner vile nok de gjort opp seg i mellom. Byu Ti er nok i utgangs punkte en typisk leder,men hun har altid vert nederst på rangstigen.Det er jo lederen som bestemmer dette hvis jeg har lært dett ret.Bare en sån ting som og få løpetid blir jo gitt tilatelse til av lederen.Mange hunde eire som har måt sette bort tisper slik at de skulle få løpetid. Dette gjelder der det er snakk om mer en to hunder de går i flokk på tre.
  ByuTi var ikke parret når Asca kom hjem.6 dager uten leder er kansje lit lenge ?Hvem vet?

  SvarSlett
 9. Nå blir det spennende å høre om Bju Ti og Ofelia framover! Kanskje Dixie får halvsøsken! ;)

  Det var bra Bju Ti ga seg til slutt, da, slik at hun og Asca kunne bli ferdige med krangelen sin!

  Morsomt å lese om Indy og blomsterbedet! Selv om det sikkert må ha vært litt dumt med en gang du hadde plantet... :)

  SvarSlett
 10. Kjekt å få lese ein oppdatering på livet i Sandefjord :) forstår Indy godt eg. hehe..:) Me va på lapphundtreff på karmøy 18.april med 6 andre lapphunder, det var kjekt å treffes :) ha ein fin vår ;)

  SvarSlett
 11. Takk for sist,Sissel og takk for du tok Charlie-klovnen i ringen. Skal trene mer, lover!!!!

  Moro med en oppdatering fra dere. Det er jo hektisk hos dere til tider. Du må ønske deg din egne bærbare maskin til neste bursdag. Det får du sikkert av snille Per.

  Jeg synes Kongsberg var en kjempeopplevelse. Det var mye moroere når jeg kjenner litt mer folk og artig å følge de hundene som vi kun kjenner fra nettet. Nå blir det jo også Biri på oss.

  Skal si det skjer mye med flere hunder i huset.Ikke en kjedelig ag høres det ut som.

  Hilser fra Charlie og sier at pelsen gror masse for hver dag og at han spiser maten sin hver kveld nå.

  SvarSlett
 12. Hei-hei!
  Nalle lurer fælt på om alle damene dine har det bra ;o) Sjøl er han veldig tilfreds med tilværelsen. Skal på guttetur i kveld...

  SvarSlett