Totalt antall sidevisninger

fredag 25. mars 2011

En stolt Ofelia !

001
Da vil jeg veldig gjerne vise dere mine små.De så dagens lys den 23/3–2011. Tenke seg til de kom med baken først nesten alle sammen. Litt “bakvendt” kan man siSmilefjes Når det er sagt så var det disse guttebarna som kom baklengs. Kanskje ikke de vet bedre???
Helt til sist kom eneste jenta i flokken, og hun kom rette veien. Kanskje hun visste at hennes fremtidige “menneskemor” satt med hjertet i halsen og ønsket seg sååååååååååååå intenst at nettopp hun skulle komme. Og av den grunn ville hun komme med snuten først for å si “Hei”Smilefjes Det hører med til unntaket at det er noen andre i heimen når en av oss føder, men ingen regel uten unntak. Og jeg  må si det slik at “tante” Gry kjenner både jeg og de andre hundene så godt at hun kunne få lov å være med på min fødsel. Jeg og Matmor Sissel har snakket om det lenge. Så jeg var vel forberedt på dette. Og skal jeg si dere noe???? jeg merket nesten ikke at hun kom inn til oss en gang. Hun gikk på gummisålerSmilefjes Og når alt var over svevde hun hjem på en “lykkesky”. Bare se: dette bildet forteller alt:


Nå har barna mine rukket å bli to døgn gamle. De veide fra 365-405 g da de ble født. Og bare på disse dagene har de lagt på seg til godt over 400g alle sammen. Det ble èn jente og tre guttevalper.
Som der ser koser jeg meg med mine små som alltid. Matmor sier at det er ingen her i flokken som er mer hønemor en megLer så jeg ruller
018
007
P1000115
P1000113
Da vil jeg sammen med matmor ønske dere en deilig helg. Nyt den! Her hos oss er våren kommet.Smilefjes med åpen munn
Ofelia og Siss


16 kommentarer:

 1. Kjære, kjære Ofelia

  Tusen takk for at jeg fikke være med på valpingen din! Du kan tro det var stort for meg!!! Du var så flink Ofelia, med litt hjelp fra Sissel, så fikk du jammen ut disse "bakvendte" gutta dine, og helt til sist, ja da sørget du jammen for en liten Tjorven til meg også!! Jeg er så imponert over hvor rolig du var, og over hvordan du ordnet opp.

  Jeg er også ubeskrivelig glad over at du har hørt på matmor Sissel, og sørget for lille Tjorven. Det skal bli så spennende å bli kjent med henne, og jeg lover på tro og ære å ta godt vare på jenta di' Ofelia.

  Alle valpene dine var så vakre, så vakre og så små og vergeløse. Ikke rart jeg felte en tåre eller to når du var ferdig med dette:o)

  Pass godt på dem til vi sees Ofelia, også må du hilse til de andre på Fjelldronningen fra alle her.

  Stor, stor klem fra meg:o)))))

  SvarSlett
 2. Så koselig!! Nå tipper jeg at det er noen som svever på en sky der ute på Tjøme, ja!!

  Gratulerer Ofelia og dere andre!!

  Jeg får veldig lyst til å komme og kikke på de søte små!! Samtidig kunne jeg tenke meg å snakke litt med Per om bier også, nemlig. Jeg lurer på å prøve meg som birøkter og skjønner at han har lang erfaring på området.

  SvarSlett
 3. åååååååå dette var koseli!!Godt at alt gikk bra:) Så gøy at Gry fikk være med!! Tussi hilser til halvsøster Tjorven og gutta:)) Og mamma Ofelia så klart;))

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med de fire vakre både til dere to og firbente, gleder oss til å følge dem. Blir garantert vakre skapninger!

  og kjære Tjorven: velkommen til verden, vi er sikre på at du opplever den som så spennedne og morsom som halvbroren din gjør! Vi gleder oss til å bli kjent med deg. Gratulerer til Gry som tohundsmamma!

  SvarSlett
 5. Kjære Ofelia, gratulerer med valpene dine. Jeg har hørt så mye fint om deg, hvor god mamma du er for dine små. Så valpene dine er i beste poter inntil de skal videre til andre hunde-mammaer som vent spent på sin lille jente og sine gutter.
  Gleder meg spesielt over at Gry fikk sin lille Tjorven og at hun til og med var med på fødselen. Du Ofelia og din lille datter har nok en spesiell plass i tante Grys hjerte.

  SvarSlett
 6. Jeg blir helt rørt her jeg sitterog leser....Kjenner at jeg har lyst til å felle noen glederstårer på deres vegne - men aller mest for Tjorven og Gry. For et nyydelig første møte for de to som er sååå ment for hverandre. Vakre Ofelia sørget jammen for at det blei ei lita Tjorven heeelt til slutt - ho måtte selvølgelig gjøre dette øyeblikket så fint og helt spesielt...Og du Siss, som gjør en så fantastisk jobb ved siden av det hele. Gratulerer alle sammen!!

  Klemmer fra meg, Snorre og Dimma

  SvarSlett
 7. Himmel og hav, nå sitter jeg HER og sipper litt nå......

  SvarSlett
 8. Først må jeg bare si Gratulere Ofelia med de 4 valpene. Så flotte de var alle sammen!!! Du er bare så veldig flink!! Håper du koser deg med dine små eller det hvet jeg at du gjør!!
  God helg!!

  Hanne: Prat med Per du for han lager nemmelig verdens beste honning. Ja biene hans er det jo som gjør det men du skjønner hva jeg mener!!!

  SvarSlett
 9. Gratulerer!
  Bildet av Gry og Tjorven utstråler pur lykke. :-)

  Det skal bli veldig moro å følge med videre.
  God helg!

  SvarSlett
 10. Vi gratulerer skjønne Ofelia med nydelige valper, og til dere andre i heimen!
  Like spennende og koselig hver gang det kommer fine valper.
  Og ikke minst at det ble en Tjorven til Gry!

  Fine,fine bilder!
  God helg og kos dere masse!

  SvarSlett
 11. Gratulerer Ofelia med flotte valper. Spent på hvordan de blir når de blir litt større. :))))

  Ser Gry for meg, i sin lykkerus på vei hjem for å fortelle Ola dette. Dette var gøy for henne.:))))

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye med nydelige valper! Sitter faktisk her med tårer i øyekroken...en valpefødtsel er noe av det vakreste man kan oppleve i hundeverdenen! Og de små har noen fantastiske uker fremfor seg sammen med flotte hunder og mennesker på Fjelldronningen!
  Lykke til på ferden :)

  SvarSlett
 13. Gratulerer så mye med de nydelige valpene, Ofelia :o) Dette var rørende, og alle hjerter gleder seg pga deg, og med deg.
  Så spennende det skal bli å følge med alle bebissene!
  Stor klem fra meg og nuss fra Nalle

  SvarSlett
 14. Så deilig! Gratulerer med fire skjønne små. Vi lever oss alle så inni det hele på vegne av Gry, og gleder oss til å følge med videre! Ofelia er så vakker, og alt ser så fredfullt og godt ut. Jeg mimrer allerede om de dagene vi hadde her i huset i romjula med de nyfødte småtasser.

  SvarSlett
 15. Takk for gratulasjone:-)
  Koselig at så mange tenker på oss!

  Hanne: Du er hjertelig velkommen til valpe titt, og en skikkelig birøkt-prat med han Per:-)

  SvarSlett
 16. Sååå fine små! Eg vert heilt kvalpesjuk... gratulerer så mykje :)

  SvarSlett