Totalt antall sidevisninger

torsdag 13. mai 2010

Sjefen !

                                                    Indy og Asca

Hei alle Lapphunder!

Dette er min helt private historie som jeg vil dele med  lapphunder som skjønner seg på det å være hund!

Det hel begynte for noen dager siden. Da sier plutselig mat-mor at “du Indy skal snart du få dame...!”  “Oisan” tenkte jeg; dette var noen kjente ord og vendinger som jeg somregel ser på som noe lystig:-) Det som slo meg der og da var at hun søte Cita hadde luktet noe helt fortreffelig godt den siste tiden. Så jeg prøvde meg ganske raskt på henne, men til ingen nyttte. Det var et bestemt “nei” fra hun derre mat-mor. Desuten hadde jeg ingen sjanse til å komme til der heller. Dere lapphund-damer der ute har kansje på dere en ørliten truse når dere har løpetid. Her i huset vanker det noe mere bombesikkert. For de av dere som har levd sammen med små barn så vet dere sikkert hva “Up-and-go” er for noe. Ja dere leser helt rett. Tenke seg til: Slike må disse damene her i huset gå med når jeg er i nærheten og de er på topp i løpetid. Så dere lapphund-karer  skjønner jo helt sikkert hvorfor jeg ikke kommer til. For det er bombesikkert at det er helt umulig. Vel  så var det vel ikke det matmor mente likevel, om at jeg skulle få dame... Kanskje det var noe jeg hadde misforstått, eller var det en annen dame hun tenkte på for meg? - Det var det siste.

Å - jeg sier bare “hjelp!” Har dere noen gang fått beskjed om å prøve dere på sjefen? Må si at det fløy mange rare tanker i hodet mitt da ja. Hun er jo noe med det flotteste jeg vet. Men hvordan skal man gå frem for å få sjefen på kroken.?? Må si jeg er glad for all livserfaring jeg har, med tanke på en så stor oppgave her i livet. Jeg begynte å tenke på hvordan jeg lærte det å tilnærme meg lappe-damer i sin tid. Tror jeg lærte det allerede i valpekassen jeg. Et triks som har funket hele tiden er å vaske damene i øret. Det fungerte egentlig dårlig på sjefen min. Da gikk hun nemlig bare og la seg under et bord. Det neste sjekke-trikset var å leke. Hun som til daglig er så leken med alt og alle gikk bare og la seg oppe på hundehuset. Må si at da ble jeg en smule irritert.; så jeg hoppet opp og prøvde meg på henne der og da med det resultat at jeg nesten falt av huset.  Så kom henne mat-mor og brøy seg. Hun syntes vi skulle gå en tur i skogen, men et sted går grensen. Det der har jeg gjort før, blitt lurt til å gå med matmor og andre lappe-damer, og på en to tre er det hele over. Nei skal jeg ha det flotteste jeg vet , skal jeg ordne opp selv. Man er da en ekte lapphund-mann, hm! Så den turen kunne hun spart seg . Da gikk vi bare der og ruslet hver for oss. Og hun burde egentlig ha forstått at det å skulle sjekke opp sjefen sin gjør man ikke bare på noen timer.  Faktisk så har jeg brukt den tiden jeg trengte. Etter to dager var hun med på flørten min, og nå har jeg sjekket henne skikkelig opp:-) Det hele gikk for seg på en anstendig måte - bare jeg og sjefen.  Eller det vil si Mat-mor måtte jo bare komme akkurat når jeg sjekket på det verste. Hun skulle visstnok ta tiden på hvor lenge jeg sjekket.  Jeg har et godt råd til der lappe-gutter ut’ i der: La ikke disse mennesken våre bry seg så mye med vår måte å sjekke på. Vi vet jo best selv, vi som er hunder.  Jeg skal fortelle dere siden hvordan sjekke runden min gikk til slutt: Har hørt at det kan bli valper av sånt.,men jeg er ikke helt sikker. Tror forresten jeg skal få sjekke sjefen en gang til:-)))))))))))

Hilsen Indy

9 kommentarer:

 1. Bra jobba, Indy! Slikt blir det nok mange valper av :o)))
  Hilsen Nalle

  SvarSlett
 2. Klart du vet best, Indy!!!! Nå gleder jeg meg til det kommer valper. Da kommer jeg på besøk.

  SvarSlett
 3. Ja,Indy,du vet hvordan det skal gjøres... Blir en spennende tid fremover :) Satser på at sjekkingen gikk bra :)

  Sissel: Skal du beholde en valp ifra dette kullet?

  SvarSlett
 4. Klart at du hvet best åssen en skal sjekke sjølveste sjefen!! Men det har nok ikke du noe problemer med, for du er jo såå vakker!!
  Stor nuss på nesa til deg fra lille Roxie (som begynner å bli gankse stor nå)

  Mamma synes at du er en skikkelig barsking Indy!!

  SvarSlett
 5. Du har lang erfaring og er en skikkelig kjekkas Indy, klart du måtte prøve å sjekke opp "Sjefa" uten hjelp. Med hell viste det seg - du klarte det jo du:o) Den som venter på noe godt venter jo som kjent aldri forgjeves!

  Gleder meg til å se resultatet av denne iherdige sjekkinga di'. Det er jo bare NØDT til å bli noen smellvakre og innmari hyggelige små:o)))

  SvarSlett
 6. Eva: Vi får se hva det blir.

  SvarSlett
 7. Oi oi oi! Skal si du har draget Indy! Er mektig imponert over at du har fått innpass der! Men så er du jo verdens vakreste pappa til da :) Lykke til med halvsøstre! Blir jo nesten mer enn halvsøstre det, siden du er pappan min, og dama di er halvsøstra mi!!!! Hold deg til familien du :) Klem fra Honey

  SvarSlett
 8. Oioi, Indy, det var jo litt av en utfordring! Men din sjarm måtte jo virke til slutt! Du er jo av den typen som selv de mest kostbare damene må falle for!

  SvarSlett
 9. Å så moro, det må jo bare bli vakre skapninger, i begge kombinasjonene deres :)

  Frost sender en hilsen til dere alle, både to - og firbente!

  SvarSlett