Totalt antall sidevisninger

søndag 15. november 2009

Kongsberg utstilingen.

IMG_5999

                                        Gry har funnet seg en fin plass

    IMG_6000

                               Gry Viola ,Inger og Roxie koser seg ved ringen

Tidlig opp, og avgårde til Kongsberg med to pratene damer i bilen. Den ene var Inger å den andre var en dame jeg ikke kjente. Men hun fortalte meg stadig vekk at jeg skulle ta første til høyre inn i neste rundkjøring. Det var temlig fornuftig av Inger å ta med en slik GPS. Min stedsans er nok heller dårlig. Også passet Inger på at jeg ikke kjørte for fort. Å tenk dere det , at tiden til denne snakkedamen stemte på minuttet. 

Vel freme i  ishallen var det bare å finne ringen til Finsk lapphund.Der var det jo så mange kjente. Deilig å se dere alle sammen:-) Og for en gang skyld stilte jeg ingen hund selv, men jeg hadde fire hunder fra oss å være stol av. Til alle Fjelldronninger i dag . Dere var kjempe flinke med hundene. Gratulerer så massssssse:-)

Vil selvfølgelig gratulere alle dere andre også med gode resultater. En spesiel gratulasjon til Idas Kero. Far til  F- kulet vårt .Han ble champion idag. Det fortjente denne fine gutten.   Jeg har hat en helt fantastisk dag med dere alle sammen. Altid trivlig å treffe lapphund eiere. Like blide som sine hunder, er det ikke noe som sier som hund som eier ??????? Bare synd at slike dager går så fort. Med et er det på tide å vende nesa hjemmover. 

Snakkedamen blei instalert å vi kunne begynne å kjøre. Inger og jeg hadde bestemt oss for å spise på en kro på hjemmturen. Første forsøk blei noe komisk . Vi travet inn på noe vi trodde var et spise sted. Der inne var det en hel skåk av unger  som sprang rundt. Jeg spurte den ene av dem hvor kaffeterian var? Hun så på meg med store øyne å sa ; her er det  barne teater her.  Jeg måtte jo si at vi gjerene skulle ha set på det ,men at vi ikke hade anledning denne gangen. Når vi kom ut der i fra leser Inger plutselig på et skilt i vindu hvor det står fotpleie. Hvor blind går det an å bli ?  Vi få skylle på lavt blodsukker,for sultene var vi.Vårt neste stoppe sted blei på Re. Der var det en koselig kro vi kunne spise på.  Så bar det til Andebu med Inger. Den turen blei noe “tåkete”  Det skule bli værre. Jeg brukt 1 time fra Inger til meg. Altså dobbelt så lang tid som jeg normalt bruker. Tåka lå så tykk at jeg så bare noen meter ,på toppen av det hele frøys dette på bakken. Heldigvis er jeg kjent  i området , så jeg kunne denne veien godt. Ellers er jeg redd jeg hade havnet i en eller annen grøft. Må si jeg var glad når jeg stoppet bilen hjemme. Da var det godt at han far hadde nykokt kaffe til meg:-)        

Bildene jeg tokk i dag blei ikke noe av ,bortset fra de to første som ligger her. På et eller annet vis har jeg stilt på en feil knapp så alt har gåt i svart………………… :-(

Ha en fin uke.

Siss. 

13 kommentarer:

 1. Så bra at du kom deg fint hjem i tåka!! Her ble det åsså beldig tåkete i går. Jeg var veldig glad for at jeg var kommet hjem før den.
  Kjempe koselig å treffe deg igjen! Må si jeg lurte fælt da du skrev at dere var 3 damer i bilen, men så var det gps du pratet om!! He-he. Det var jo veldig god skiltet til utstillingen så vi fant greit fram uten gps!!
  " Kart og gps er for pingler" he-he, nei da jeg bare tulla!! Jeg har ikke noen gps, men jeg pleier å sjekke gule sider godt føre jeg kjører til et sted jeg ikke har vært før.
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere hadde en veldig fin dag på Kongsberg!
  Kjekt med så mange lapphunder og folk samlet! :)
  Den hjemturen i tåke og is på veien hørtes skummel ut! Bra at det gikk så fint! :D

  SvarSlett
 3. Knallbilde av en strålende Gry! Som regel er ho så alvorlig på bilder, men du fikk fram den Gry slik vi minnes henne :o)

  Man kjører jammen gjennom ild og vann for hundenes skyld...

  SvarSlett
 4. Det var så koselig å se deg igjen i går Sissel! Også fikk vi jo hilse på Cita.... (sukk, sukk, sukk) - FOR ei vakker jente!!!

  Morsomt at du og Inger skulle på restaurant, havnet på barneteater hos en fotpleier....;o) Begynner å bli litt bekymret for om vi finner veien til Lillestrøm......

  Godt å høre at du kom deg vel hjem Sissel! Det er ikke gøy på underkjølt vei og tåke.

  SvarSlett
 5. Det var så moro å møte deg igjen. Og jeg hørte av Gry at Charlie gikk helt bananas da du kom. Synd jeg ikke fikk det med meg.

  Cita er jo noe for seg selv. Vakker, vakker, vakker. Og så blid og glad. Akkurat som Charlie.

  Nå ble jeg bekymret når jeg får høre at du har like god stedsans som Gry. Tror dere for kjøre til Lillestrøm en dag tidliger. haha....

  Nå må jeg ta meg sammen og ta meg et besøk hos dere.

  SvarSlett
 6. Gry: Jeg tenker vi havner på den andre siden av grensen. Kansje vi kommer frem til finalen?? Har hørt at den er kjempe fin.He he. Vi kan jo starte veldig tidlig..

  Nina hvis vi får problemer så kan vi kansje ringe til deg. Så kan du slå opp på gule sider.

  SvarSlett
 7. Jeg har vært på tur med Gry før... og jeg er bekymret....

  Ja, Sissel, RING.....

  SvarSlett
 8. Ja, ja, Sissel, det er billig røyk der;o)

  Nina er så omsorgsfull, så hun kommer til å sitte pal ved telefonen. Dette kommer til å gå så bra så....:o)

  SvarSlett
 9. Ta med laptop'n din og oppdater bloggen innimellom da Gry, slik at vi andre får høre hvor dere har havna ;o)

  SvarSlett
 10. Jeg tenker at vi kommer til å overaske stort. Bare vi ikke skravler for mye.Vi kan jo veien til Drammen. Etter det må vi begynne å tenke,tror jeg........:-) Min vite løyn, var faktisk at du kunne veien,og var godt kjent dit vi skulle.He he...

  SvarSlett
 11. Hei på deg! Det går så bra å kjøre inn til Lillestrøm. Dere kommer til å kjøre rett på det. Bare sjekk føre om de er ferdige i festningstunnelen for hvis det bare er 2 filer der så er det kansje bedre å kjøre ring 3? Så er det veldig greit nå for skiltinga til gardermoen begynner like utafor Sandvika!! Dere skal jo ikke helt til Gardermoen da, men Lillestøm er jo på vei opp mot Gardermoen!!
  Masse lykke til! Jeg har ikke meldt på Roxie dit for jeg trodde det vi var opptatt den helgen men det er jo denne helgen vi er opptatt! Så vi får ta det igjen til neste år!!

  SvarSlett
 12. Ingen fare Sissel, vi finner veien:o) Vi bare beregner litt ekstra god tid (også ringer vi Ola, han loser oss frem:o)

  SvarSlett