Totalt antall sidevisninger

søndag 29. november 2009

En dag på Lillestrøm

Det er helt greit å stå opp gry  tidlig når en skal på utstilling. Jeg var red for å ikke komme tisd nok til årets store utstilling. Så derfor hadde jeg overbevist gry om at vi måte kjøre kl 6.00  fra Tønsberg Jeg var der 10 på seks ,og Gry noen minuter senere. Vi hater begge to å komme forsent til avtaler.Kjekt for da rakk vi å lufte hundene før de skulle sitte i samme bur inn til utstillingen. På minuttet kl seks var vi på veien, praten gikk av seg selv, og det gjorde nesten bilen også. På en to tre var vi freme. Vi nølte aldrig på hvor vi skulle kjøre. Gry lurte et parr ganger på om dette var ret vei, Jeg svarte stadig at det er det sikkert. Så uten GPS og Kart kjørte vi rett på.  Det var heldigvis god plass på parkeringen, vi fikk hundene ut og instalert de på tralle som Gry hadde lånt for anledningen. Da var det bare å finne ret hall å få instalert oss.  Utrolig men sant vi var de første til ringen. Deilig å kunne velge akkurat den plassen man vil:-)

                                             Gry kjører tralle

 IMG_0001

IMG_0002

IMG_0004

                                        Hallen er nesten helt tomm:-)

IMG_0003

                                     Vi klarte det

IMG_0005

Det var stille og godt i hallen en halvtimes tid.Men da blei det liv i leiren. Cita blei perjodevis helt “tulling.” Hun bjeffet på alt og ikke noe. Det var da jeg kjente stresset meldte seg for mit vedkommende. Noe som selvfølgelig ble overført til min kjære Cita. Milli stakars prøvde å roe både meg og Cita. Milli er bare skjønn. Det skulle gå nesten to timer fra vi kom til det var vår tur i ringen. Først var Milli og Gry på banen . Det blei 1.1.HP. Gratulerer igjenn:-) Så var det Sidsel med Arie Det blei 1.2 så var det åpen klasse med meg og Cita + Sidsel og vår Honnye. Honnye fikk 1.2.  Gratulerer kjempe masse Sidsel . Så var det Cita med sin 2.   Jeg har vel aldrig vært så glad for en blå sløyfe som i dag. Her kommer kritiken………..

23 mnd. rød , meget vakker, velprop og balansert i det ytre, men trenger å oppnå tilsvarende indre balanse. Vakkert  fem hode.Velvinklet, glimtvis velgående,korekt kryss og hale. Dessverre ennå alt for stresset, men jeg er overbevist om at med en så dyktig eier vil dete bli en fantastisk flott lapphund. 

Som dere skjønner har jeg en lang vei å gå, men dette ga meg enda mer piff til å jobbe enda hardere med å få hun til. Jeg gir meg ikke.

IMG_0022

Milli står og går pent

IMG_0017

IMG_0016

Kunsten å slappe av ,det kan Milli mor

Etter at vi var ferdig stilt med hundene ,tokk vi oss en runde rundt for å se på standene. Det var ikke lenge vi orket det. Masse mennesker og mye kaos. Vi fikk sette hvordan Lapphund standen så ut. Mariann har gjort en god jobb der med hunde bilder. Mange bloggere som hadde sin hund på veggen.     

                                                               IMG_0023

Da  var det på tide å komme seg hjemover igjenn. Vi hadde bestemt oss for å spise bare vi kom oss ut av Oslo. Under veis kom vi på at Sande var et fint sted ,der har de god mat. Sande stasjon er bygd  om til kro. Der spiste vi årets juletalerkken. Pinne kjøtt . Det eneste som manglet til denne retten var øl og Aqevitt. Det får vi ta igjenn en annen gang.

Takk for en fin dag Gry. Koslig å bli mer kjent med deg.:-)

                                                          IMG_0025

15 kommentarer:

 1. Ååååå så fint dere har hatt det. Gratulerer med resultatet til Cita. Det var jo en knallfin kritikk. Jeg kjenner jeg er veldig stolt av Cita, søstra til Charlie. Og fryktelig misunnelig på dere som har fått oppleve en så stor utstilling.

  Så smart Gry er som fikk lånt en sånn trille. Kjempesmart!!!!

  SvarSlett
 2. Glemte jo helt å kommentere hvor flinke dere var til å finne fram. Jeg er sikkelig stolt av dere. :-))))

  SvarSlett
 3. Tusen takk igjen for en flott dag Sissel. Jeg er superstolt av Cita og veldig glad for å ha blitt litt mer kjent med deg - det har vært en svært hyggelig (og lattervekkende;o) opplevelse. Vi tar igjen øl og akevitt ved en senere anledning. Nå håper jeg dere slapper godt av, jeg kjenner at jeg er ganske kjørt i hodet av alle menneskene. Vi snakkes!

  SvarSlett
 4. Det ser jo helproft ut med bur! Lurt å være tidlig ut så både folk og dyr får tid til å finne roen på et nytt og så digert sted. Moro at det gikk så fint med Cita, - hennes indre balanse kommer da du til å få orden på!

  SvarSlett
 5. Det må ha vært en glimrende dommer! Som klarte å få med seg helheten, og se hva Cita og du er verdt :o) Jeg har aldri sett en så flott kritikk.

  Dere har tydeligvis (og selvfølgelig) hatt en alle tiders dag :o) Fine bilder har du tatt også, dere har vært så flinke jenter! Tror HELE bloggegjengen er superstolte av dere.
  Takk for ett glimrende referat.

  SvarSlett
 6. Gratulere med en kjempe fin kritikk!! Liker godt dommere som trekker fram handleren også!! For det er jo kjempe viktig det åsså for å få en bra utstilling av hunden! Nå har jo ikke jeg så god greie på det men det har jeg jo sett at vis ikke det er en flink/rolig handler så kan det bli så som så.
  Kjempe fine bilder!!
  Ha en fin uke og adventstid!!

  SvarSlett
 7. Nina :neste år er du med også på vinner utstillingen:-)

  Nøve:Ja Anne Indergaard er en kjempe dommer.Jeg har stilt for hun et par ganger før,og hun er god på Fl.Du spurte meg i forig innlegg om jeg badet Cita så nær opp til utstiling. Det går bra det,man må bare orke å stå og føne pelsen til den er helt tørr. Viktig å føne pelsen nedover slik at den ikke bruse....

  SvarSlett
 8. Dere ser jo helt proffe ut med tralle og bur og det hele :-) Ser ut til at der har storkost dere. Og selvfølgelig fant dere fram :-) Det er jo skilta...

  SvarSlett
 9. dere ser proffe ut ja..! høres ut som dere har kost dere masse også :)
  Gratulerer med flott kritikk, og lykke til videre :))

  SvarSlett
 10. Gratulere med flott kritikk, og en kjempe dag sammen med gry og milli!!

  SvarSlett
 11. Gratulerer til Cita og deg - syns kritikken var veldig bra...enig med Nøve der...denne dommeren ser tydeligvis helheten!!

  Cita kommer til å bli fin, ho!!

  SvarSlett
 12. For en kjempefin kritikk Cita fikk! Gratulerer! :D
  Det må ha vært en veldig flink dommer som kunne se alt det på så kort tid!

  Høres ut som dere hadde en veldig koselig dag! :D

  SvarSlett
 13. Aha. Da er det nok best vi fortsetter som før, og bader Nalle ei uke eller to før... Vi er ikke så god på det der med føning ;o)

  SvarSlett
 14. Du hake noen bilder av deg selv her med den flotte genseren du hadde på deg på søndagen, men jeg skriver her! Den var rå lekker!! Har du strikka den?

  SvarSlett
 15. Takk for flott samvær på utstillingen Sissel! Vi kom vel hjem alle 3. Klem

  SvarSlett