Totalt antall sidevisninger

mandag 8. juni 2009

Stolt "hønemor"

Da er søndag gåt over til mandag, og jeg som trodde at jeg skulle skrive om den store utstillingen til rett tid. Sånn kan det gå ,men nå skal det skrives.
Dagen begynte med og hente Elisabeth på Framnes i Sandefjord ,og Balto gutten som er en valp etter Asca. Retning Drammen var grei,der kunne jeg på en måte ikke bomme.Elisabeth hadde tatt ut veibeskrivelse hvor vi skulle så hun var kart lese. Det ikke "data kartet viste, var at det var en vei som var bit til blindevei ,og der sto vi da og lurte på hva gjør vi nå? Snu og kjør til bake og les veibeskrivelsen vi hadde fått fra påmeldingen ,Og tenk vi klarte det.På en to tre var vi der vi skulle.
Og vi var nesten først av alle,etter hvert strømmet det på med mange kjente ,og utstillingen kunne begynne.
Det tok lit tid før finsk skulle i ringen,og vi fikk god tid til og prate med mange,men det er bestandig noen en ikke får pratet med. Et besøk vi satt ekstra pris på i dag var de som eide Indy før oss. Et rørende gjensyn , hunder glemmer aldri . Indy viste med hele seg at han var glad for og se dem igjen.
Så begynte bedømmelsen på vår rase,først ut var valper.det gikk jo kjempe fint BIR og BIM.til Fjelldronningen valper en fra E kullet( Eroxie) og en fra F kullet (Fridthjof)så var det unghund klasse hvor også fjelldronninger barn var representere,med kjempe gode kritikker,og til slut åpen klasse med en representant med 1p.og kjempe god kretikk. Til dere alle jeg/vi er så stolt av dere.Takk for at dere stiller opp, og viser frem hunden deres.
Nå glemt jeg nesten Indy gutten da ,han fikk 1p og blei nr 2 . Så det siste Certe lar vente på seg, vi stilte også på Lørdag med samme resultat.Heldig vis reiser jeg hjem igjen med same god gutten uansett resultat:-)
Takk for en fin dag til der alle .
Ha en fin uke.
Siss

8 kommentarer:

 1. Hei og takk for sist!! Nå har jeg bestilt hytt på furuodden camping så da er det bare å melde seg opp til utstillingen på Biri!! Morro at Mariken liker det så godt å gå i ringen med Roxie!!!

  SvarSlett
 2. Du har all grunn til å trippe rundt som en stolt hønemor Sissel, for en fin dag for Fjelldronningens hunder!! Dette var gøy!! Gratulerer.

  Det er dessuten alltid så koselig å treffe deg, også for en enslig "Rödmossing". Du har alltid en koselig kommentar på lager Sissel. Hils til de gravide, og selvfølgelig til Sjefen sjøl (Indy altså;o)

  SvarSlett
 3. Litt av ei helg dere har hatt! Gratulerer med vel overstått. Det er alltid trivelig å treffe igjen ditt (og bikkjenes) blide åsyn.
  Vi savner jo Per, men skjønner at han har nok med de andre damene sine ;o)

  SvarSlett
 4. Nalle sender en liten nuss til Ofelia ;o)
  og en labbedask som takk for sist til Indy :o)

  SvarSlett
 5. Kjekt at det var så mange fra Fjelldronningen med på utstillingen! Og så gode resultater de fikk! :) Gratulerer med Indy også! Dixies første utstilling blir på Biri, så det gleder vi oss til, selv om det sikkert blir litt skummelt også... :)

  SvarSlett
 6. Hei Sissel. Takk for fine ord på bloggen min og i går. Jeg svevde litt etter utstillingen, var vel den eneste som var så glad for en gul sløyfe. Og Indy-gutten gjør det fortsatt bra, gratulerer med han. Selv om du gjerne ville hatt det Cert`et. Den gutten er jo verden flotteste uansett.

  Nå følger jeg med hver dag. Det er nå det er spennende.

  SvarSlett
 7. Synes det er så morro jeg Sissel at valpene dine og Indygutten (godgutten min) gjør det så flott på utstillinger. Unner deg virkelig det! Klem

  SvarSlett
 8. Grattis til alle "Fjelldronninger!" Du har all grunn til å være stolt, Siss!!

  SvarSlett