Totalt antall sidevisninger

fredag 5. juni 2009

God helg

En enslig valmue
Å som tiden bare flyr av gårde, jeg ser til min store for skrekkelse at det er hele to uker siden jeg har skrevet i blog en min. Stor skam,uff uff.
Sånn er det når alt skal gjøres før valpene kommer. Det vi skulle ha brukt hele sommeren på har vi nå prøvd og få til på noen få uker.Og det meste har vi klart, bortsett fra og pusse opp badet det får vente,kanskje like greit at hånt verkeren ikke hadde tid nå. Det er jo noe som heter sen sommer også da.
Og valper blir det Byu Ti er nå tung og stor,Ofelia begynner også og legge seg godt ut.Ganske rart det der, hunder bærer også valper på forskjellige måter .Byu Ti har stor mage og går ut på siden ,mens Ofelia er god og brei over ryggen. Det var hun sist gang også. Til uken skal valpekasser settes opp. En på kjøkkenet og en på vaskerommet.
Så da er det ut med kjøkkenbord og stoler+ litt til.
Jeg får si som min bedre halvdel vi bor i et "hundehus"
Da gleder jeg meg enormt mye til og se en del av dere i Drammen til helgen.Tvi tvi , og til der andre ha en fantastisk god helg
Klem fra Siss.


Ascas valp på besøk Frøya

5 kommentarer:

 1. Så vakker Frøya er!! Gleder oss til søndagen. Mariken og Roxie hadde litt ring trening i hagen tidligere i dag, så da får vi se åssen det går i drammen. De var veldig flinke begge 2 i hagen.

  god helg til dere i Jåberggrenda!!

  SvarSlett
 2. Jeg har skjønt dere har litt å gjøre. Når det blir så stille fra deg, skjer det noe.

  Nydelig Frøya er blitt, de er jo nydelig alle sammen på sin måte da.

  Vi sees snart.

  SvarSlett
 3. Så likk FRøya er på Chicko.
  Lykke til i morgen!
  SEs søndag.

  SvarSlett
 4. Å Sissel, den valmuen du har tatt bilde av, jeg synes de er så vakre!! I Danmark er det jo hele jorder fulle av sånne, og da kan jeg bare sitte å seeeeee, kjempelenge.

  Jeg synes alltid at det er spennende med nytt fra dere! Skulle ønske du hadde tid til å fortelle om adferdsendringene til jentene dine en gang. Du var jo inne på det på et blogginnlegg. Det er så utrolig gøy å lese om. Har Ofelia fortsatt like nok med seg selv, eller er dere "inne i varmen" igjen?

  Vi gleder oss masse til å se dere i Drammen!!!

  SvarSlett
 5. Veldig koselig å høre fra dere igjen, bedre seint enn aldri - og vi veit jo grunnen ;o)
  Nalle sender ett lite slengkyss til Ofelia, ho blir helt sikkert like bedårende vakker med struttende mage etterhvert...

  Vi sees imorgen!

  SvarSlett