Totalt antall sidevisninger

tirsdag 9. juni 2009

Valpekassene er klare

Her vil jeg ha valpene mine,i fars stressles..


Da er valpekassene på plass. En på kjøkkenet og en på valperommet.Og om noen timer er det ca en uke til Byu`ti kan begynne og valpe.
Som dere ser av bilde øverst så er det nok i stressless den frøkna kunne tenke seg og valpe. Den er for tiden bare hennes.Belle syntes det er lit moro og provisere henne på det og da knurrer Byu`Ti ,(pass deg).
Noe Belle over hode ikke bryr seg om.
Byu`Ti er kjempe stor og begynner nå og gå noe sakter på tur.Enten er valpene store eller så er det mange der inne?
Vi prøver nå og vise henne valpekassen, slik at hun skal være trygg på at det er der hun kan føde.Interessen hennes er ikke særlig stor.vi vet det kommer når det nærmer seg fødselen.Da er ikke tispene i tvil om hvor de skal være.Rart det der:-)

Bju`ti sa:
Jeg syntes ikke det er så deilig og ligge på et gulv,kanskje de jeg bor hos ikke har fåt med seg den moderne tiden,Jeg har hørt om fødestuer både med saco sekker og basenge. Ikke vet jeg hva det er og føde heller. Matmor sier at det skal hun hjelpe meg med, jeg får vel stole på det da........................

Ofelia velger og snike seg inn på soverommet hvis hun kan:-)Et lurt valgOfelia er ikke så stor og se til som Byu`ti,men så ligger hun ca en uke etter også da.Det er gjerne på slutten at de øker synbart mye i volum.

Ofelia tar livet med ro ,hun blei glad da hun så valpekassene hoppet opp der hun hadde valpene sine sist, for og forvisse seg om at her skal jeg være igjen. Hun har fremdeles nok med seg selv,den god jenta som alltid er nær mor ,er ikke det nå. Men jeg vet jo at det forandrer sg når valpene er født:-).........Den som blei aler mest glad for og se valpekassene freme .Var Indy gutten . Han smilte fra øre til øre, og måtte bare oppi for å se om det var noen små der. Han er glad i valper han.

Jeg skal prøve og holde dere oppdatert på den fantastisk spennende tiden jeg er så heldig og gå inn i nå.
Siss.

9 kommentarer:

 1. Kjempekoselig at du tar deg tid til oss også, Siss!
  Noen av bloggerne her har jo lyst på ett valpekull sjøl med tid og stunder ;o)
  og jeg som farmor er bare innmari nysgjerrig på alt sammen :o)
  Spennende å høre hvordan damene ter seg!

  SvarSlett
 2. Så spenennde!! Artig bilde av Bju`ti der hun ligger i stresslessen. Nydelig Ofelia som ligger i sengen og hadde kansje kunne tenkt seg å være der med valpene. Så til slutt Indy gutten. Ser på hele han at han gleder seg til valpene. Smiler med hele seg!! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Dette må være kjempe spennende siss...er det like gøy nå, som i begynnelsen? jeg gleder meg til jeg skal starte mitt oppdrett...Nå her jeg ihvertfall embla som ser lovende ut...selv om den ene søstra ble røntget til C..huff.....

  Lykke til med ventingen..vi følge spent med!.

  SvarSlett
 4. Jeg gleder meg til å følge med på valpene til Ofelia og Bju`ti.
  Så vakre de er, nå rett før nedkomst:o) virker som dere har en fin forventningsfull ro i heimen:o)

  SvarSlett
 5. Ja Lappevennen,det er enda mer gøy nå en i starten. Nå vet jeg så mye mer om hvordan det hele utvikler seg.og da kan man mere nyte det fantastiske.For det er helt fantastisk og være med på en fødsel :-)
  Du opseverer helt ret Ville,vi er nøye nå i slut fasen med å ha det mest mulig rolig i heimen.Familie og venner respekterer det.

  SvarSlett
 6. For et herlig bilde av Bju'Ti i stresslessen Sissel:o) Best for Per at han passer godt på den nå om dagen tror jeg;o) Bju'Ti er jo kjempestor! Hodet hennes har jo plutselig blitt bittelite:o)

  Dette gleder jeg meg til å følge Sissel, begge jentene dine. Som du vet er jeg en stor fan av både Ofelia og Nalle, så det blir jo ekstra gøy:o) I tillegg så har jo Indy sjarmert meg i senk, og når jeg ser bildet av ham så forventningsfull oppe i valpekassa, så blir jeg helt varm om hjertet.

  Jeg er så glad du tar deg tid til bloggen også Sissel, for du har jo en erfaring som ikke så mange (om noen) av oss andre, "faste" bloggerne har, og det er så interessant.

  Jeg forstår godt at det nesten er bedre nå enn i starten. I begynnelsen når jeg flyttet sammen med Ola, var jeg helt stressa under hver eneste lamming, nå er det roligere og jeg har nerver og kunnskap til å la ting skje litt av seg selv før jeg blir "hysterisk":o)

  SvarSlett
 7. Jeg er glad for at du lar oss få ta del i det som skjer hjemme hos dere nå, Siss. Vi (bloggerne) er vel alle like spente, tror jeg. Og det blir jo litt spesielt siden vi "kjenner" hundene dine litt gjennom bloggen og noen har jo også vært så heldige og truffet dem "live."

  Håper du får tid til noen bilder.....

  SvarSlett
 8. Gleeeeder meg til å følge med dere her!!!!!!!! Er jo så morro med noen små! Lykke til! Klem fra Sidsel og tante Honey

  SvarSlett
 9. Det var moro med en oppdatering. Venter jo spent. Bju`ti er jo blitt kjempestor, mens Ofelia ser ut som vanlig. Der er jo like forskjellig som det er hos oss mennesker.
  Og Indy er bare Indy han.:-)

  Hvis du får tid til å holde oss fortsatt oppdatert så takker jeg for det. Det er virkelig spennende å følge med og du skriver så levende. Ser det hele for meg.

  SvarSlett