Totalt antall sidevisninger

mandag 23. mai 2011

Stille i heimen og sommerferie!

                     P1000218

Så var valpene levert for denne gangGråtefjesDet er alltid vemodig å si farvel til disse små som en blir så enormt knyttet til. 8 uker går bare så altfor fort.Og hver gang tenker man at en skal være enda mer sammen med dem enn det man er. Skulle jeg vært dèt måtte jeg ha sovet sammen med dem ogsåSøvnig smilefjes Og det er jo noe som heter “familie og heim”. Denne gangen balet det på seg med forskjellige selskaper vi bare måtte gå i. Det begynte med 70 års dag til Pers bror; så var det 2 komfirmasjoner og en barnedåp. Alt dette på 6 uker. Da er det godt å ha noen som kan stikke innom og ta vare på våre små. Som dere sikkert har lest så var “Gry hurramegrundt-tante” her for en god uke siden. Det var så trygt og godt å reise i selskap når hun og Ofelia passet de små.

Dette valpekullet ble litt spesielt siden Gry var med fra starten av og til det “bitter end. Det har vært kjempekoselig å ha deg med på valpeplanene, Gry!. Og vi fikk til alt vi drømte om: En Fjelldronningen`s Lykke kom til slutt. Det var en stund jeg lurte på om hun kom eller om det ble bare hanner, men jeg hadde en følelse av at hun bare ville holde oss litt på pinebenken. Og jeg tror ikke jeg har sett et bredere smil på Gry noen gang som da hun sto der med Lykke i hendene sine.

                      DSC_0006-1 

Det har vært  sendt mange sms og mms. Gry ville jo til enhver tid vite hvordan det gikk. Så når jeg tenker meg om ,kunne vi snart ha skrevet en sms/mms bok om TjorvenRødt hjerteRødt hjerteRødt hjerte

Det er nesten så jeg savner disse meldingene.

Takk, Gry, for at du var med på alt, og nå er det som gjenstår: Mange fine år fremover med Milli og Tjorven!

IMG_2251

Ofelia var som alltid en god og snill “hønemor” med sine små. Og de tre andre hundene hos oss koste seg også sammen med mor Ofelia og valpene hennes.

Indy er nok den som savner valpene aller mest når de drar herfra. Det ser ut som han “Gråter” en skvett, og han sturer som regel litt et par ukers tid etterpå..

IMG_2501

Han må ha tusta når ingen valper er her lenger. Slik lå Indy hele den første kvelden etter at valpene har reistTrist fjes:P1000221

Da gjenstår det å ønske Leo ,Lukas, Leopold, Lykke og alle de nye valpeeierne lykke tilSmilefjes

IMG_2481IMG_2488

               LukasLeopold

Og en stor takk til Ofelia som nok en gang ga oss et herlig kull med valper. Det er lov å hvile seg etter 8 uker med med fullt “valpeprogram”, så nå kan hun ligge i godstolen og kose seg – uten å ha dårlig samvittighet..

Til orientering: Ofelia ga som alltid melk helt til dagen da valpene  reiste.

             P1000220

Og hva skal man så finne på de neste ukene? En ting er sikkert: Vi skal ha sommerferie. Noe vi ikke har hatt på mange år. Å hvor jeg gleder meg til late dager med sene varme sommerkvelder på verandaen. Jeg får bl.a. besøk fra min gode venninne på Sunnmøre.

Per og jeg planlegger en tur til Vestlandet, og en til Dannmark. Jeg skal på Biri-utstillingen iår og jeg håper å treffe mange valper fra oss gjennom hele sommeren.Smilefjes med åpen munn

Asca på brygga

Jeg er i full gang med å planlegge et nytt kull. Denne gangen er det vakre Honey som skal i ilden. Hannhunden er bestemt; en staselig kar som bor her i Norge. Jeg må bare få et endelig “ja” fra dem som eier han. Jeg har snakket med dem, men de er ikke noe trenet på dette med å låne ut hannhunden sin, Så jeg ba dem tenke på dette til i kveld. Håper de vil låne ham ut til megSmilefjes

Hiney i siluet 24-4 -08

Så får vi håpe at Honey kniper igjen litt til på løpetiden sin. Slik at vi kan få parret hun nå. Hvis hun holder igjen i en god uke til nå, blir det paring nå i juni. Hvis ikke må vi drøye til neste løpetid. Dette er avklart med Sidsel. Vi må bare ha fri i sommer. Og hytter og diverse reiser er bestilt.

Dette ble mye på en gang. Da ønsker jeg dere en fortsatt fin vår & forsommer. Jeg kommer med bilde av Honey’s utkårede så fort jeg vet noe mer.

Siss

8 kommentarer:

 1. Koselig å høre fra dere!! Ikke rart at Indy må sture litt etter at valpene har reist!! De er jo bare så skjønne!!
  Ofelia er jo bare så skjønn og så nudelig hun er der hun ligger i god stolen!!
  Håper at dere får en skikkelig fin sommerferie i år!!Så treffes vi sikkert en eller annen gang i sommer om ikke annet så treffes vi på Biri, så kom jeg jo på at vi treffes jo på Drammen utstillinga!!
  God uke videre så satser jeg på at varmen vil komme tilbake her!!

  SvarSlett
 2. Så fint å få en liten oppdatering. :))))

  Indy er bare helt spesiell, ingen er som han. Så det er ikke rart han sturer. Han som er så glad i valper.

  Nå fortjener dere virkelig en skikkelig ferie. Det må jo være mange år siden sist. Nå kan du pleie familie og venner igjen. Og å se mange av valpene som er andre steder i Norge.

  Dette kullet har nok vært spesielt for mange av oss som kjenner både deg og Gry. Jeg kjenner jo akkurat den følelsen som Gry har hatt og spenningen i magen. Derfor var det spesielt.

  Nå er jeg spent på Honey og frieren. Skulle gjerne hatt en valp fra det kullet. Honey er en flott lappe og så mild og fin.

  Flott bilde på toppen! Mamma Belle og Ofelia!

  SvarSlett
 3. Kjære, kjære Sissel:o) Takk for at jeg har fått være med på denne flotte "reisen". Jeg har vært involvert fra første stund, og det har vært helt fantastisk!!!! Etterhvert kommer det et innlegg fra denne kanten om akkurat det:o)

  Tjorven er som skapt for meg, og det tror jeg hun vet;o) Hun og Milli utfyller hverandre fint (etter hva jeg kan se) og hun er aldeles fantastisk og helt perfekt!!! Så trygg og god, men samtidig myk og fin. Jeg er dere evig takknemlig:o)

  Så spennende med Honey!! Oi, oi, oi, dette må jeg følge med på Sissel:o) Nyyyyydelige lappejenta:o)

  Unner deg en valpefri sommer av hele mitt hjerte, og gleder meg over at du og Per planlegger ferie sammen!

  Vi hør's (nok snart;o)

  Ha en fortreffelig kveld:o)

  SvarSlett
 4. Jeg tok faktisk til tårene da jeg leste innlegget ditt tidligere i kveld. Jeg skjønner så inderlig vel at det har vært helt spesielt å ha Gry med på 'lasset'. Og så var det ett vemodig bilde av vakre Indy :/
  Bildet av en sommerlig og fin Siss, var kjempekoselig :)

  Håper dere får en knallfin sommerferie, og at vi hører ifra dere avogtil. Kanskje noen valpekjøpere slenger innom Blogglandia også? Hadde jo vært moro å høre litt om hvordan det går med brødrene til Tjorven :)

  SvarSlett
 5. Her var det mye,noe overstått og noe på gang.

  Jeg hadde ikke klart sende valpene fra meg, om jeg hadde vært oppdretter. At dere føler det trist og vemodig er forstålikt.
  Stakkers Indy, det også sørger, veldig rart det der, men viser jo hvor mye medfølelse han har.
  Ofelia må være sliten, hun er en god valpemor.

  Det har vært moro og følge med på valpene og vi er jo såååååå heldige å kan få følge Lykke Tjorven videre. Gry er jo også kjempegod til å fortelle!!!
  Gledelig å lese dere har planlagt ferie og turer,endelig kan det bli en valpefri sommer.
  Dette har dere så inderlig fortjent!!!
  Nå må vi bare håpe på godt sommervær, snart!

  Spennende hvem det skal bli pappa til de neste valpene.
  Ha det fint!

  SvarSlett
 6. Glemte jo å skrive: takk for alle gode, fine og morsomme bilder, du deler med oss!!!

  SvarSlett
 7. Tenker det er tomt hos dere ja! Men skal vel bli godt med en skikelig sommerferie før dere setter igang på ny ;)

  Skjønne bilder,blir kjekt å kunne fortsette å følge Tjorven hos Gry! Havnet det noen på sørlandet denne gangen?

  SvarSlett
 8. Mrianne:
  Nei denne gangen reiste 2 til Vestfold og 2 til Oslo.
  Deilig å ha noen valper i nær heten også;-)

  SvarSlett