Totalt antall sidevisninger

torsdag 9. desember 2010

9. Desember

Velkommen til Lykkebo!

    Lykkebo

Da var julegaven til hundene innflytningsklar. Det er døpt til Lykkebo, -om hundene blir mer lykkelige av å ha et slikt hus får tiden vise:-) Det er i hvertfall laget etter alle kunstens regler. Det er isolert med 10 cm isolasjon i gulv, vegger, og tak. Da skal det holde den strenge vinter kulda ute og isolere varmen vekk på varme sommerdager. Som dere ser på bildet så er hundene ute i garden når dette bildet ble tatt. Det skulle bare mangle; de er jo noen ekte lapphunder. Så, så langt idag har de bare vært innom for å sjekke deres nye Lykkebo endel ganger.

Ofelia

Ofelia venter på åpningen av sitt nye hus……

IMG_0711

Endelig kom vi inn i huset vårt:-)))))))))))))))))))))))).

Dette var dagens “Nisseglede”. Ordet kommer fra årets adventskalender på NRK, og hvis vi stopper opp litt ved dette ordet så er det et ord som er vel verdt å bruke.  Hva med å ta en tlf til noen som det er lenge siden vi har snakket med, besøke noen, bake noen kaker og gi til noen som ikke kan det selv, gi noen en klem på impuls etc etc. Det er de små tinga som teller. Idag skal jeg forresten ut og “nisseglede” med en juletallerken sammen med en god venninne. Da blir det litt “slik vi nisser vi låner og gir noe tilbake”. Å hvor jeg gleder meg:-))))))))

 

                    nissedans

 

Hilsen juleblogger Siss

 

6 kommentarer:

 1. Du verden for et flott hus med flott og kosleig navn :-) Ikke rart de firbeinte sto i kø for å komme inn etter åpningen :-)

  Jammen meg flotte de nissene også :-)

  Nisseglede i praksis er ingen dum idé. Tenker jeg får ut å nisseglede litt jeg også. Fortsatt fin førjulstid :-)

  SvarSlett
 2. Gratulere til alle de ekte lappene på Jåberg med nytt Lykkebo:o) Det blir nok stas med nytt hus etterhvert, nytt hus må jo bos inn før en føler seg virkelig hjemme:o)))

  Ha en fin nisseglede i dag Siss;o)))

  SvarSlett
 3. Så flott huset til hundene ble!! Lykkebo var jo bare et kjempe flott navn!! Ikke rart at de stod i kø for å komme inn der!! Flott nisser som ønsket velkommen åsså!!
  Det å gjøre nisse gleder er veldig koselig!! I dag så skal naboen komme inn på te og pepperkaker så gir vi nok nisse glede til hverandre!! Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 4. Huset ble jo kjempefint og det finnes vel knapt et bedre navn på huset enn nettopp Lykkebo?

  Nisseglede er viktig - julen er et forstørrelsesglass som gjør gode ting bedre og vonde ting verre. Det er så viktig at vi som er så heldige at julen bare gjør godt bedre slår armene våre om de som ikke er like heldige! Det koster så lite:)

  SvarSlett
 5. Lykkebo var kjempefint Sissel. Det kommer til å leve opp til navnet sitt den nye hundevillaen på Jåberg:o))) Jeg ELSKER navnet!!!!

  Nisseglede var et bra ord. Det har jeg ikke hørt før! Juhuuuuuuuuuuuuu, her skal det nissegledes:o))))

  SvarSlett
 6. Så fint huset blei! Vi koser oss ved synet av Ofelia også, vi da ;o)

  SvarSlett