Totalt antall sidevisninger

tirsdag 7. desember 2010

7. Desember

032

Nå er barnabarna store, men dette bilde ville jeg dele med dere. Det er tatt for 9 år siden, da de fremdeles trodde på nissen og nissegrøt. Deilige minner å ha med seg videre i livet – både for dem og for oss….

Her kommer en herlig historie fra et av barnebarna våre: Vi hadde alltid en nisse sittende utenfor småbruket vårt når vi bodde i Gjerstad, og denne nissen trodde mange av barna i bygda var levende om natten. Inkludert våre barnebarn. Hvert år når julen var over hang jeg nissedrakten til tørk på en ståltråd oppe på låven. Et år hadde jeg glemt hele nissedrakten. Og når påsken kom og barnebarna kom på besøk, oppdaget den ene av dem denne nissedrakta som fortsatt “hang til tørk”… Han ble helt blek i ansiktet og ville temmelig fort ned fra låven! Han stormet inn til sin far og ropte “Pappa, pappa! -det henger en dau nisse oppe på låven”:-)

Denne historien har vi ledd av mange ganger i årene etterpå... Og:  Den er et kjempefint eksempel på hva som kan komme fra en barnemunn!

 

                                    snoglobe

 

Hilsen fra juleblogger siss

5 kommentarer:

 1. Å Siss, nå fikk jeg meg en god latter :o))))
  Er redd jeg kommer til å gjenfortelle denne morsomme historien...

  Hvor mange blånisseluer har den godeste nissemor strikka, mon tro??

  SvarSlett
 2. Det var en herlig historie Sissel:o))) Det er gode minner å ha, både for unge og gamle dette:o)

  SvarSlett
 3. Hahahahaha....det var en fin historie. Utrolig hva de små får seg til å si. Jeg kommer nok også til å fortelle den historien videre.

  SvarSlett
 4. Nøve:Det er blitt noen blånisseluer gjennom årene. Tror nissemor er oppe i 20 stykker.+++ votter og tøffler som hører med:-)

  SvarSlett
 5. Ho ho ho, den var god;o) Lurer på hva tanker som for gjennom gutten da han trodde nissen var dau:o)))
  Så flink du er Siss å strikke blånisse luer, våtter og tøfler!!!

  SvarSlett