Totalt antall sidevisninger

tirsdag 20. mars 2012

En “kjærlighetstur”

 

Det hele begynte med en eplekasse som skulle leveres på Vesterøya i Sandefjord. Siden det var 16 grader i skyggen her i dag og sol valgte vi å slå to fluer i et smekk: Vi bestemte oss for å ta med oss to hunder på en tur, og turen endte opp i mitt barndoms paradis.

Og det første jeg vil vise dere er min barndoms dam. Når jeg ser denne dammen i dag tenker jeg at du all verden så lite som skulle til i gamledager. Her ved den lille dammen kunne vi ungene på hyttene leke i timesvis med våre hjemmelagede barkebåter, blåskjell som vi fant på stranden og etterhvert lekebåter i “moderne plast”. Det er ikke få sjørøvertokter som har gått i denne dammen og for oss unger var dammen som et stort hav.Forbauset smilefjes

 

IMG_4098

Hytta som en gang var i familiens eie er nå solgt.Og det var den vi ville ut og se hvordan var blitt etter at nye eiere har revet og bygd opp en moderne hytte i stedet. Vel, for å si det sånn min bardoms hytte var vekk, og det var igrunnen greit å se med egne øyne.

Men strendene, fjella og minnene ligger der for alltid. Og her vil jeg vise dere noen deilige bilder av to lykkelige hunder i fri utfoldelse:

IMG_4072

Vent på meg da Asca……..

IMG_4076

Klar til lek?????Eller kanskje et bad????

IMG_4080

Første mann uti!!!!

IMG_4085

Jippi jeg vant…..

IMG_4086

Dårlig gjort, Asca ! Du lurte meg….

IMG_4081

Etter et bad er det godt med en kosestund med mor og far.IMG_4101

Hvor ble det av far da??? Jo - noen må jo ta bilde av oss.

Etter noen timer her ute på Slottsvika valgte vi å reise på ukjente stier et annet sted på halvøya. Og vi fant en ny perle. Et sted vi aldri har vært før. Og for oss som er glad i å fiske fant vi et mulig sted å ta med fiskestanga når det byr seg en anledning.

IMG_4118

I disse trakter kunne vi ha vandret i flere timer, men nå begynte skumringen å komme, så det var på tide å dra hjemover igjen. Med mange vakre bilder på kammeraet og på netthinnen endte denne vårjevndagen med et hjerte til meg fra min kjære:

IMG_4110

Han fant et stenhjerte på en av strendene vi gikk, og det kunne på en måte ikke ha passet bedre, for i dag så er det 32 år siden han svarte sitt ja og jeg visket det samme. Vår bryllupsdag er nettopp på den vårdagen hvor dag og natt er like lang over hele kloden vår: Vårjevndøgn. Takk, min kjære for at du er til for akkurat meg. Jeg elsker deg!

IMG_4113

Siss

7 kommentarer:

 1. Nå ble jeg skikkelig rørt, snufs! Dette innlegget sluttet med en herlig kjærlighetserklæring til din kjære. SÅ vakkert! :)))))

  Jeg glemte nesten Asca og Ofelia nå. :) De storkoser seg med lek på stranda. Veldig fint å se. :)))

  Gratulerer med dagen deres, Sissel! Hils Per masse. :))))

  SvarSlett
 2. Gratulere så masse med dagen til dere begge 2!! Ser at dere har hatt en kjempe fin tur!!
  Kjempe fint skrevet. Ble ganske rør her jeg satt jeg.

  SvarSlett
 3. Så moro å få være med på noen av dine barndoms steder Sissel. Den dammen var sikkert kjempestor når dere var små, og har gitt dere mye glede. Av og til er det greit (men litt trist) å se endringer som gjøres. Minnene har vi med oss i hjertene våre, og det er nok best tror jeg.

  Flotte bilder av glade hunder i lek. Likte særlig det Per har tatt av dere tre. Der Ofelia bare MÅ nusse litt på deg.

  Gratulerer masse med bryllupsdagen begge to! En vakker kjærlighetserklæring fra dere begge synes jeg, både den fine stenen og de vakre ordene.

  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bryllupsdag! Og for et hyggelig inlegg! Både med barndomsminner, hunder som koser seg på stranden og dere to i lag;) Herlig!

  SvarSlett
 5. Utrolig koselig innlegg! Ble faktisk litt rørt :) gratulerer med bryllupsdag!

  Vakkert barndomssted med vakre hunder :)

  -Kristin

  SvarSlett
 6. Dette var koselig lesning, det :) gratulerer med dagen som var, og de som kommer :)

  SvarSlett