Totalt antall sidevisninger

fredag 23. mars 2012

1 år og bursdagsselskap

 

007

Valper nå? Nei - dette er for ett år siden. Og siden matmor går helt i surr med disse fødselsdagene til valpene her fra vår kennel: Ja, så får jeg ta meg av det denne gangen. Jeg kan huske nøyaktig hvordan det var å få mine små for ett år siden. Det hele ble litt annerledes siden “tante Gry” skulle komme og bistå det hele.  Dere skjønner: hun skulle ha en av valpene hvis det kom en jente. Og tenk det gjorde det. Og Gry rakk frem i tide til å ta henne i mot. Lykkelig var jeg over dem som var født, men når jenta kom var det hele fullkomment. Det var ikke noe jeg ville mer enn at Gry og Milli skulle få en jente til på Tjøme. Og slik ble det.

                            DSC_0006-1 

Og at hennes bror bare skulle bo noen laaange steinkast unna dem var også bingo. Disse to har lekt og kost seg masse sammen det året som har gått.

Og i dag har jeg vært så heldig å få være i bursdagsselskap, med nettopp Leo, Lykke Tjorven, og til-og-med Milli!Smilefjes med åpen munn

Og, for et selskap! Vi gikk en kjempelang tur. Jeg og Milli som er “voksne“ fikk gå løse. Ble bestevenninder i løpet av dagen.

IMG_4128

Leo og Tjorven gikk i bånd, og var kjempeflinke……

IMG_4131

Så skulle matmor absolutt ha et bilde av oss alle fire, vel jeg og Milli gjorde som vi ble bedt om, de andre var litt “tja”...

IMG_4163

Til slutt satt eller lå vi pent alle sammen:IMG_4152

Og matmor er såååååååååååååå barnselig at hun bare måtte ha et bilde av “barna sine” som egentlig er mine:Smilefjes som blunker

IMG_4161

Etter to timer på tur var det tid for verandatrening hos Leo og Kristin i Kodal. Og bare se hva de tredde på meg:Forbauset smilefjes

IMG_4165

Ikke sant at mennesker er rare???????? De kalte det en bursdagshatt. Og for å si det slik: “Hva gjør vi ikke for våre tobente venner”. Alle klarte å få hatt på sitt hode. Akkurat som at dèt var noen bragd…. Vi er da lydige lapphunder……

IMG_4166

Menneskene koste seg med napoleonskake, og utvekslet såkalte kloke erfaringer om oss lapphunder. Jo – vi firebeinte var dagens midtpunkt. Vi fikk baller med tau på, men det gadd vi ikke leke med. Det var varmt og vi var vel fornøyd med en fin skautur. Så til Kristin & Leo:

IMG_4172

Takk for et fint bursdagsselskap! Og til de to andre barna mine som ikke var med oss idag: Gratulerer med dagen. - Jeg er kjempestolt av dere alle fire.

Fra mor Ofelia

7 kommentarer:

 1. Rett og slett et herlig innlegg Ofelia! :) var så koselig å se deg igjen, du er bare så vakker og god. Fantastiske bilder i skogen og med hatter ;)
  Takk for en helt perfekt og verdig feiring av to flotte Fjelldronninger!

  Skal hilse så mye fra Leo, han liger og sover i gangen, han har virkelig kost seg i dag!

  -Kristin

  SvarSlett
 2. Kjære Ofelia. Tusen takk for at du tok med deg matmor Sissel og kom i bursdagsselskap, og tusen takk til Superduperbroren min som inviterte oss! Vi har hatt det så gøy! Vi fikk møte min mamma Ofelia og Milli har fått seg en ny bestevenninne.

  Det var så innmari koselig og gøy i dag, og det er moro for oss Glennejenter å komme oss litt hjemmefra i blandt.

  En perfekt dag!

  Hilsen og nuss på nesa fra Milli og Tjorven

  SvarSlett
 3. Åh, så koselig å få lese om det store bursdagsselskapet! Fant denne bloggen via Leos blogg :)

  Veldig fin bursdagshatt de hadde fått seg!

  SvarSlett
 4. Såååå koselig og moro du har hatt det!!! Det må jo være flott å bli bedt i bursdag med sine barn. Det er jo ikke greit å holde styr på alle bursdager. Det blir jo noen barn etter hvert. :))))

  Dette var koselig å lese og ikke minst se bilder. :))))

  SvarSlett
 5. Så herlig Ofelia:o) Det var helt sikkert en uforglemmlig bursdagsfeiring for alle sammen. Flotte bilder og koselig å lese:o)
  Gratulerer med dagen som var!

  SvarSlett
 6. Kjempe gode bilder av lykkelige lapper, og for en festlig bursdag der var med på!

  SvarSlett
 7. Så koselig bursdagsselskap! Gratulerer med flotte valper, Ofelia!

  SvarSlett