Totalt antall sidevisninger

søndag 18. desember 2011

18.Desember

 

Deilig er jorden, glade jul, du grønne glitrende tre godag osv osv. Julekonsertene står i kø. Og i går var det min tur til å oppleve en  nydelig konsert. Eller det vil si tilfeldighetene ville det slik at jeg fikk med meg tre konserter på en og samme dagSmilefjes Og for meg som er glad i musikk passet det helt perfekt.

De to første hørte jeg utendørs. Dette var et veteran- korps som hadde tatt på seg nisseluer for så å skape julestemmning i byen vår:

DSC00203

Og når disse karende var ferdig så kom disse unge menneskenne frem med sine instrumenter. For å lage enda mer jul i gatene:

DSC00206

Disse reklamerte for en Nyttårskonsert som skal gå av stabelen den 7 januar og med seg hadde de to søte nissebarn som leverte ut pepperkaker til alle som ville smake:

DSC00205

Etter helt tilfeldige konserter så kunne jeg dra hjem med det jeg egentlig reiste til byen for: To biletter til kveldens konsert: Sandefjord Vokalensemble med en helt skjønn konsert i Sandefjord Kirke:

bilde

Og du og du, så rørende vakkert. Dette var 20 helt ubeskrivelig  stemmer, som trollbandt oss i 1 1/2 time. Og som hun sa som takket etter konserten på vegne av koret: “Har dere ikke fått julestemning nå så vet jeg ikke hva som skal til”.

Takk til min kjære svoger som minte oss på denne konsertenSmilefjes som blunker

Og i dag tenner vi det fjerde lyset i advent.

ADVENTSVERS


Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede
Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede
De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede

Så tenner vi tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede
De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi tre lys i kveld for lengsel, håp og glede

Vi tenner fire lys i kveld og lar dem brenne ned
For lengsel, glede, håp og fred, men mest allikevel for fred
på denne lille jord, hvor menneskene bor

Siss.

2 kommentarer:

  1. Når det fjerde lyset tennes i kveld, så håper jeg at alles mennesker lengsel etter fred på jord, vil gå i oppfyllelse i år 2012.

    I avisen her en dag var det mange jule-tegninger, tegnet av barn. De aller fleste handlet om håpet om fred - la deres ønske bli oppfylt!

    SvarSlett
  2. Koselig med julekonserter. Jeg har også vært i Sandefjord kirke i år på julekonsert. Da var det flere forskjellige kor som sang. De to timene gikk fort. :)))

    SvarSlett